Palmolive Micellar Care Duş Jeli Keten Tohumu Özlü

Palmolive Micellar Care Duş Jeli ile geldim bugün. Palmolive Micellar Care Duş Jeli Keten Tohumu Özlü bende olan çeşidi. Bunun dışında gül ve pamuk özlü çeşitleri olduğunu da yazımın başında belirteyim.
Palmolive Micellar Care Duş Jeli
Palmolive Micellar Care Duş Jeli

Palmolive ailesine en son katılan bu Micellar Duş Jeli'nin tanıtım lansmanına zamanım uymadığı için gidememiştim ama görür görmez iki tane aldım ve hemen denemeye başladım. Palmolive duş jelleri içinde favorim olanı sizinle daha önce paylaşmıştım Palmolive Thermal SPA Massage buradan okuyabilirsiniz.
Palmolive Micellar Care Duş Jeli kullananların yorumlarını yazmalarını rica ediyorum ve bu ürünün vaatlerini hemen şuraya yazıyorum: İçeriğindeki keten tohumu özü ve micellar su ile temiz ve yumuşak bir his için cilde gerekli olan nemi kaybetmeden, ciltte oluşan kir ve yağı bir mıknatıs gibi tutarak arınmayı sağladığı belirtilmiş.
Bu duş jeli 250 ml boyutunda, orta kıvamda ve şeffaf görünümde bir jel. Kokusu hoş, abartılmamış bir koku. Sadece uygulama esnasında alıyorsunuz sonra kayboluyor. Duş sonrası deo ürün kullananlar için bu iyi bir özellik, kokular birbirine karışmıyor. Köpürmesi de gayet yerinde.
Gelelim bahsedildiği gibi kiri yağı mıknatıs gibi tutarak arındırırken nem olayını kaybetmeme vaadine; cildimin çok koru olduğunu biliyorsunuz,özellikle bacaklarım yeterince nemlenmezse pullanma gibi görüntü oluşur. O sebeple vücuttan yağ çekme olayını gözlemlemem çok mümkün değil. Bir ay yıkanmazsam ki ayağım kırıldığında 15 gün yıkanmamıştım; en ufak bir yağlanma olacağını düşünmüyorum, saçlarım gibi. Ancak temizleme olayının içime sindiğini söyleyebilirim, kesinlikle arındırıyor. Sonrasında ise vücudumda ekstra bir kuruma da gözlemlemedim.
Peeling tanecikleri barındıran duş jellerini çok sevdiğim için Palmolive duş jelleri arasında ilk tercihim Palmolive Thermal SPA Massage sonrasında ise Micellar oldu diyebilirim.
Fiyat performans olarak da başarılı olduğunu düşündüğüm bu ürünü tabii ki tekrar alacağım.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler



"Palmolive Micellar Care Duş Jeli Keten Tohumu Özlü" için 7 yorum:

  1. bunların kokuları çok güzeldi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ve rahatsız etmedi hiç beni. bazı güzel kokular böyle ürünlerde fazla geliyor bana

      Sil
  2. Micellar Güllü olanın büyük boyunu daha birkaç gün önce bitirdim. Koku olarak soft, öyle belirgin buram buram bir kokusu olmaması herkese hitap etmesi güzel. Temizliğinide sevdim diyebilirim. Fakat fiyat/performans açısından bence fiyatı baya yüksek ben indirimde 500mL 'yi 11 TL gibi bir fiyata almıştım dün markette 25 üstü bir fiyata gördüm. Eşim beğenmediği için sanırım tekrar almayız ama benden fiyat dışında geçer not aldı =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirimlerde alınır diye düşünüyorum, yani ben almaya devam edeceğim

      Sil
  3. palmolive micellar care duş jelini kullanmadım ama palmolive başka bir duş jelini kullanmıştım güzel ve hoş bir kokusu var dı sonra bir arkadaş başka markanın kini hediye etti hemde bir kaç tane şuan onları kullanıyorum. Bitince tekrar bir değerlendirme yapıcam çok teşekkürler.

    YanıtlaSil