Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maske

Uzunca bir süre hakkında güzel şeyler duyduğum Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maske'yi kullandım, yeterli kanaat oluştuğuna inandım ve şimdi de ben yazıyorum.  Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maske kullananlar, özellikle bloggerlar ve instabloggerlar o kadar güzel şeyler söylemişti ki, yüksek fiyatına rağmen maske sever biri olarak dayanamayıp aldım. Bir kampanya vardı; Ozonlabs Volkanik Maske alana Ozonlabs O3RSS Probiyotik Yüz Temizleme Köpüğü yarı fiyatına gibi bir kampanya. Tamam dedim alıyorum.  O gün bugün üst üste kullandığım da oldu, araya farklı ürünler ekleyerek kullandığımda. Şimdi size çok anlatılan ve beni aşırı meraklandıran vaatlerini yazayım sonra da yorumuma geçeyim.
Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maske
Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maske

Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maske


Ozonlava Volkanik Maske için söylenenler şöyle:  Ciltteki fazla yağın ve akneli ciltlerde sebum salınımının dengelemesine yardımcı olacağından akneli siyah noktalı ve komedon oluşumuna yatkın ciltlerde Ozonlava Volkanik Maske kullanımı tavsiye edilir. Doğal volkan tüfü, cildinizi serbest radikallerden, çevresel stres faktörlerinden ve kirden arındırmaya yardımcı olabilir. Ozonlava Volkanik Maske cildin yumuşak, pürüzsüz, beyaz ve aydınlık olmasına yardımcı olabilir. Ozonlava Volkanik Maske içeriği montromorillonite cilt ile temasında cildinizin görünümünün beyazlamasına yardımcı olur. Cilt gözeneklerinin sıkılaştırılmasına yardımcı olur. Ozonlava Volkanik Maske siyah noktaların ortadan kaldırılmasına yardımcı olur ve etken madde olarak sülfür içerir. Düzenli olarak uygulandığında akne ve sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Ölü derilerin, yağ ve kirin ciltten arındırılmasına yardımcı olur."
75 ml boyutunda bir tüpte bu maske. Bir fırça veya maske uygulama aparatı ile cilde uyguluyorsunuz. Kuru ciltler 5 dakika yağlı ciltler ise 15 dakika bekletmeli deniliyor. Bu arada hemen belirteyim maske temiz cilde uygulandığında daha iyi sonuç verir. Banyo öncesi maske uygulayanlardan olmayın lütfen. Bir de 72 saatlik, cilt beyazlatmaya yönelik kullanım şekli var, o da şöyle. 72 saat cildinize herhangi bir kozmetik ürün sürmeden her gün sabah ve akşam bu maskeyi uyguluyorsunuz yani 3 gün. 5-7 dakika gibi bekletip duruluyorsunuz.
Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maske kullananlar

Şimdi geçelim benim deneyimime yorumlarıma. Öncelikle şunu belirtmeliyim. Yazılan çizilenler doğrultusunda beklentim çok büyüktü hem volkanik maskeden hem temizleme köpüğünden. Öyle ya, herkes bir güzel anlatıyor ki sormayın. Ben de biliyorsunuz cildime fazla özen gösteriyorum malum yaş ilerliyor ve burun çevresi hariç kuru bir cilde sahibim. Yani kuru ciltli olmak yaşlanmayı biraz daha zor yavaşlatmak demek. O sebeple bu kadar insan yanılıyor olamaz deyip almıştım bunları ancak hayal kırıklığı yaşadım.  Ürünler kötü mü hayır! Arındırması güzel, anlık aydınlık veriyor, irritasyona sebep olmadı vs ama bu sonuçları aldığım çok kil maskesi oldu benim. Üstelik çok daha uygun fiyata. Hepsini bir kenara bırakın sizlerle paylaştığım Beyaz Kil Maskesinin Faydaları başlıklı yazımı hatırlıyor musunuz? İşte o maske ile nasıl sonuç aldıysam bundan da aynı sonucu aldım ki beyaz kil maskesini bu kadar düzenli kullanmadım anlık etkilerinden bahsetmiştim ve olası uzun vade etkilerinden. Temizleme köpüğü de aynı şekilde.
Bu arada 72 saatte beyazlatma çalışmasından da bahsedeyim. Evet cildinizde bir aydınlanma beyazlama görüyorsunuz ancak kısa bir süre sonra normal haline dönüyor cilt. Yani ben cildim beyazlasın diye bir ayın yarısı sabah akşam kil maskesi mi yapacağım?
Tabii ki bir daha almayacağım bir maske ve bir köpük. Yine söylüyorum; bir köpük bir maske olarak ne yapmaları gerekiyorsa onu  yapıyorlar. Fiyat performans olarak değerlendirildiğinde çok pahalı ürünler açık ve net.
Kullandığım ürünleri beğenmediğimi yazmak çok hoşuma gitmiyor ama ürünleri araştıran insanların bu bloga denk gelip yalan bilgilerle aldatılmış olmasına katlanamam.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"Ozonlabs Ozonlava Volkanik Maske" için 6 yorum:

  1. Objektif yorumlar için teşekkür ederiz, çok faydalı olmuş

    YanıtlaSil
  2. senin bu objektif yorumların sayesinde bir çok ürünü gerçekten tanımışoluyoruz teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. köpüğü sipariş verdim tam maske için verecekken yazına denk geldim ve almaktan vazgectim cok tesekkürler

    YanıtlaSil