Lancome Advanced Genifique Serum

Son günlerde oldukça konuşulan bir üründen bahsetmek istedim Lancome Advanced Genifique Serum. Daha önce Instagram hesabımda anlattığım bu serumun burada da olması gerektiğine kanaat getirdim; fazlaca soruluyor. Google'dan gelenler hoş gelmiş. Tabii yine içinizde Lancome Advanced Genifique Serum kullananlar varsa sizdeki etkilerini de bilmek isterim.

Lancome Advanced Genifique Serum kullananlar
Lancome Advanced Genifique Serum

Size burada 7 günlük Lancome Advanced Génifique Serum deneyimi anlatacağım. Instagram hikayelerimde günlük olarak paylaştığım bu serumun vaatlerine bir bakalım ardından 7 gün sonra ne oldu anlatacağım.
-Onarıcı etkisi
-Pürüzsüz doku
-İnce çizgi ve kırışıklıklarda azalma
-Daha aydınlık ve canlı bir görünüm
-Daha güçlü ve neme doymuş bir cilt
Cildine özen gösteren herkesin ilgisini çekecek vaatler öyle değil mi? Peki nasıl kullandım? İlk 3 gün sadece geceleri sonraki günler sabah ve akşam. Cilt bakım rutininin temizlik sonrası ilk adımı olması gereken bir serum bu. Ben de öyle yaptım. Cilt temizliğinin hemen ardından uyguladım. Bir süre sonra da cildime uygun nemlendiricimi sürdüm.
Serum çok kolay emiliyor, kısa sürede akışkan bu sıvı cildinize nem olarak oturuyor. Kıvamı sebebi ile de oldukça bereketli, onu söylemeden geçmeyeyim. 4.gün sabahı cildime dokunduğumda bir farklılık hissettim. Sanki aynaya baksam korkunç bir farkla karşılaşacakmışım gibi iyi hissettirdi.  7 günün ardından ışığı iyi olan bir yerde cildimi iyice inceledim. Gördüklerim; sağlıklı temiz enerji veren bir cilt oldu. Sanki gözeneklerim bile toparlanmış gibi, yani ürünün cilde verdiği sağlıklı görüntü gözenekleri gizlemiş gibiydi. Cildini fazla önemseyen biri olarak yüzümde açan gülleri tahmin edersiniz  Hemen bir küçük not Advanced Génifique Serum iyi bir makyaj bazı görevini de görüyor, makyajı daha sağlıklı gösteriyor bu da aklınızda bulunsun.
Benim çektiğim fotoğrafta gördüğünüz deneme boyu. Aşağı orijinal ambalajını da ekliyorum.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

Lancome Advanced Genifique serum



"Lancome Advanced Genifique Serum" için 5 yorum:

  1. merak ettim bu ürünü öneri için teşekkürler... iyi yıllar sevgiler ...

    YanıtlaSil
  2. Lancome advanced serum özellikle cildine iyi bakanlar için güzel bir ürün teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. uzun vadede etkili olur sanırım ...

    YanıtlaSil
  4. çok sevdim kullanmaya devam ediyorum :)

    YanıtlaSil
  5. İnce çizgi ve kırışıklıklarda azalma özelliği çok dikkatimi çekti, fırsat bulursam mutlaka deneyeceğim :)

    YanıtlaSil