Celenes Thermal Misel Temizleme Suyu

Celenes Thermal Misel Temizleme Suyu bugün size anlatacağım ürün.  Celenes'in Thermal serisinde iki çeşit misel su var. Biri bendeki gibi yağlı ve karma ciltlere uygun olanı, diğeri de kuru ve hassas ciltlere uygun olanı. Benim  cildim burun kenarları hariç kuru bir cilt, elimdeki ürün marka gönderimi olduğu için diğer çeşidi ama bu ürünü kullanmama engel değil. İçinizde Celenes Thermal Misel Temizleme Suyu kullananlar varsa, diğer okuyuculara fikir olması açısından yorumlarını beklerim.
Celenes Thermal Misel Temizleme Suyu
Celenes Thermal Misel Temizleme Suyu

Ürünün özellik ve vaatlebir pmarine geçelim; Şeffaf ve 250 ml olan bir şişede bu ürün. Hoş bir kokusu var. Vaatleri için ise şunlar söylenmiş: Yağlı ve karma cilt tiplerine uygun olarak geliştirilmiş özel sürfaktan yapısı ile cildi, gözleri ve dudakları ovma ve durulama gerektirmeden temizler. Sebum dengesini bozmadan makyajı temizler ve cildi derinlemesine arındırır. Yağlı ve karma cilt tipleri için sebum dengesini koruma özelliği vardır.

Celenes Thermal Misel Temizleme Suyu Yorumlarım

Bahsettiğim gibi ürün tam olarak benim cildime uygun değil, yorumum da bu doğrultuda olacak. Celenes Thermal misel temizleme suyunu bir pamuğa dökerek göz ve cilt makyajımı temizledim.Ürün cilt tipime uygun olmamasına rağmen hiç yormadan, fazla kurutmadan makyajımı çıkarmamı sağladı. Cilt makyajım fazla detaylı değil ise tamamını çıkardı ama kalıcı ürünlerle yaptıysam yıkama ihtiyacı duydum. Göz makyajımı da ilk pamukta büyük ölçüde çıkardı diyebilirim. Bir iki hamle daha yapınca gayet başarılı sonuç aldım. Alışkanlık gereği misel su sonrası ben bir de yıkıyorum, sanki öyle daha bir siniyor içime. Ama her makyaj temizleme ürünü yazımda söylediğim gibi çok yorgunsam tek ürünle temizleyip hemen tonik aşamasına geçtiğim oluyor.
Hani bazen şöyle bir durum olur; cilt tipleri için benzer ürünler farklı farklı hazırlanır ama çok da bir şey değişmez. Burada burun kenarlarımın gayet sakin, diğer bölümlerin hafif gergin olmasından sebep bu Celenes Thermal misel temizleme suyunun bu çeşidini yağlı ciltlerin çok seveceğini düşünüyorum. Ben kendi cildime uygun olanı da alıp, deneyip sonucu yazıyı güncelleyerek size
aktaracağım.
Aşağı içerik durumunu da bırakıyorum., ilgililer için.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere
Sevgiler
Celenes Thermal Misel Temizleme Suyu yorumlarım



"Celenes Thermal Misel Temizleme Suyu" için 5 yorum:

  1. Benim cildimde kuru, o zaman mutlaka güncellemeni bekleyeceğim almadan önce.

    YanıtlaSil
  2. Gayet basarili bir ürümüş.Benimde cildin kuru.Acana kuru ciltte nasıl bir etkisi olur merak ettim.
    Sevgiler canım ♥️

    YanıtlaSil
  3. Benim cildim karma . Bu ürün bana uyabilir o zaman .

    YanıtlaSil
  4. Cildim karma, yazımda da bahsettiğim gibi gayet beğendim. Aynı serinin hassas kuru ciltler için olanı da var. Termal serisi dışında farklı serilerinde de yine var. Onlara da göz atmalısın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Ben üründen çok memnun kaldım.Güzel yazınız için teşekkkürler

    YanıtlaSil