Estee Lauder Advanced Night Repair

Haftanın ilk ürünü Estee Lauder Advanced Night Repair olsun istedim. Kullandığımı bilenler sonuç bekliyordu benden. Ancak bir ürünü uzun süre kullanmadan yazmayı çok tercih etmiyorum, yanılabilirim, yanıltabilirim. Yorumlarıma geçmeden önce içinizde  Estee Lauder Advanced Night Repair kullananlar varsa sizin sonuçlarınızı da duymak isterim.
Estee Lauder Advanced Night Repair
Estee Lauder Advanced Night Repair

Ürünün vaat ve özellikleri ile başlayalım. Şöyle denilmiş: 'Parlak, genç görünümlü bir cilt için güçlü gece yenileme - onarıcı - serum. Cildinize anında parlaklık sağlar. Yoğun bir şekilde nemlendirir. Advanced Night Repair, yaşlanma belirtilerinin görünümünü önemli ölçüde azaltır. Özel ChronoluxCB ™ Teknolojimiz ile cildin doğal gece yenilenmesinin gücünü en üst düzeye çıkarır. Ayrıca nemi kilitlemek için Hyaluronik asit, doğanın "nem mıknatısı" içerir. Çizgiler ve kırışıklıkları önemli ölçüde azaltır. Kadınların; %75'inden fazlası, sadece 4 hafta içinde ciltlerinin daha gençleştiğini hissettiler.Cilt daha pürüzsüz, nemlendirilmiş, daha güçlü hisseder. %82'si derilerinin hemen nemlendirildiğini hissettiler. Deri daha genç, parlak, daha da tonda görünür. % 83'ü cildinin daha sağlıklı, daha taze, 4 hafta içinde daha dinlenmiş görünmesini sağladı. 2033 yılına kadar patentli. Tüm etnik gruplar üzerinde test edildi. '
Estee Lauder Advanced Night Repair kullananlar


Estee Lauder Advanced Night Repair Yorum 

Ürün 20 ml boyutunda cam şişede. Damlalıklı aplikatör ile uygulanıyor. Önerilen kullanım ise, nemlendiriciden önce temiz cildinize uygulama şeklinde, tabii masaj yaparak.
Cildimi iyice temizledikten sonra tonikledim ve ondan sonra kullandım bu serumu. Alnıma, yanaklarıma çeneme ve boynuma birer damla şeklinde. Sonra masaj yaparak yüzün merkezinden dışa doğru uygulamaya devam ettim. Vaktim varsa yarım saat, eğer yoksa yani çok uykum geldiyse 10 dakika sonra nemlendiricimi sürdüm ve yattım. Bunu her gece bu şekilde uyguladım. İlk açtığım günden beri en fazla 3 veya 4 gece atlamışımdır. Düzenli ürün kullanmayı, etkilerini daha iyi görebilmem için alışkanlık haline getireli çok zaman oldu.
Şimdi vaatler doğrultusunda benim yorumlarıma geçelim. Nem vaadinden başlayalım; serumların ne kadar böyle vaadi olsa da ben nemlendirici kullanmayı asla ihmal etmem; bana göre nemlendirme başka bir askerin işi serumdan beklediğim başka. Kuru cildi olanlar beni anladı. Kullandığım ilk 20 gün herhangi bir farklılık görmedim diyebilirim. Fark yok derken herhangi bir serum ile aynıydı sonuçlar ancak şişenin yarısından çoğu bitince vaatlerdeki daha sağlıklı ve ışıltılı olma özelliğini gözlemlemeye başladım. Yanak bölümünde oluşmaya başlayan gözeneklerde bir toparlanma fark ettim. Gençleşme vaadine gelince, onarmasını beklediğim herhangi bir kırışıklık yok yüzümde ancak cildimin 1 şişede 5 yaş gençleşmiş olduğunu net olarak söyleyebilirim. Benim yüzümdeki sorun yüz ovalinin deformasyona geçmiş olması ancak bu serumun onunla ilgili bir vaadi yok zaten.
Gelelim fiyat performans durumuna. Markanın ürünleri çok uygun değil malum, bu gece kremi ilk aklıma takıldığında 500 lira gibi bir rakamdı; indirime girse ne olur diye bekliyordum mail aldım siteden, indirim olmuş 299 TL ye düşmüştü. Sanki hemen bitecek veya indirim kalkacak gibi aldım, yazın son günleriydi. Şimdi bu yazıyı yazarken baktım 20 ml 290 lira. Hatta bir online alışveriş sitesinde 232 TL gülsem mi ağlasam mı? Şunu söyleyebilirim, indirimli fiyatı ile bir denklik var. Yani 500 lira değil de yarısı verilebilir. Şunu da ekleyeyim; daha uzun süreli kullanımda çok daha güzel sonuçlar alınacağı kanaatindeyim. Düzenli ve 3 şişe kullanım gibi.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"Estee Lauder Advanced Night Repair" için 8 yorum:

  1. çok ilgimi çeken bir ürün istek listemde bekliyor hala ama...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yukarıda yazdığım gibi, uzun vadede ciddi onarımlar yaparmış gibi düşünüyorum

      Sil
  2. Hevesle yazısını beklediğim estee lauder serumu senden okumak daha bir iyi oldu. Düzenli kullanım ve şişe yarısından sonra ancak fark ediliyor demek. Gözenek sıkılaştırmasını bekliyordum açıkçası ve bu özelliği için alabilirim sanırım .Eline sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yüz yüze de konuştuğumuz gibi bence düzenli ve uzun süreli kullanımda iyi sonuç verecek bir ürün

      Sil
  3. Yaa tespitim doğrumuş gerçekten cildindeki farkı görmüştüm. Sırrı öğrenmiş oldum, etkiye bakıldığında verilen parayı hak etmiş bence devam edilmeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, çok teşekkür ederim ama cildim için beslenme şeklimi değişirmiş olmamın da katkısı büyük

      Sil