Avon True Lash Genius Maskara

Sizleri daha fazla bekletmeden Avon True Lash Genius Maskara yorularımı yazmak istedim. Avon True 5 İn One Lash Genius Maskara diye de geçen veya Avon 5i 1 arada maskara diye de anılan bu ürünün vaatlerine, özelliklerine bakacağız bugün. Tabii içinizde  Avon True Lash Genius Maskara kullananlar varsa yorumlarını da beklerim.
Avon True Lash Genius Maskara
Avon True Lash Genius Maskara

Bu maskara 5 ayrı güzel şey vaat ediyor. Sıralayıp bakalım
1.Hacim
2.Uzunluk
3.Belirginlik
4.Lifting Etkisi
5.Simsiyah

Fotoğrafta gördüğünüz gibi silikon bir fırçaya sahip, yani benim en sevdiğim. Çok ıslak bir maskara değil, orta karar diyelim. Vaatleri doğrultusunda değerlendirirsek; siyahlığına bir tik atalım, lifting etkisine de bir tik atalım, belirginlik de tamam, uzunluk vaadi için şöyle söyleyeyim, benim gibi kirpikleri var olan ama belli olmayanlar uzatma vaadini de tik atabilir. Kısa kirpikleri olanların yorumlarına bu noktada ihtiyacımız var.  Hacim vaadine de yarı tik atıyorum. Dip toplamda neredeyse tüm vaatlerini yerine getiren bir maskara olduğunu söyleyebilirim.
Avon True Lash Genius Maskara kullananlar

Bunlar dışında, gün boyu kirpiklerimde düşme görmedim, göz altlarına dökülme de yapmadı. Üst üste uygulamalarda kontrollü uygulanınca topaklanma şekil bozukluğu da oluşturmuyor. Çıkarması da zahmetli değil; daha ne olsun. Hele indirimli fiyatı ile 'tadından yenmez' ifadesi kullanabileceğimiz bir ürün.Hemen küçük bir detay: Tek kat uygulamada günlük, nomakeup makeup dediğimiz makyajlarda tek kat bana yeterli geliyor. 3 kat kullanılsa bile duruş bozukluğu olmuyor.
Avon'un son zamanlarda çıkan maskaralarının bir çoğunu kullandım. İçlerinde Avon True Lash Genius Maskara ikinci favori maskaram oldu. Diğeri ise Avon True Ultra Volume Maskara olmuştu. Ürün ismine tıklayarak ulaşabilirsiniz detaylarına.
İşin açığı umduğumdan daha başarılı bulduğum bu maskarayı kullanmaya ve almaya devam edeceğim.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Avon True Lash Genius Maskara" için 14 yorum:

  1. ÇOK MERAK ETTİĞİM VE DAYANAMAYIP BİRAZ ÖNCESİPRAİŞ VERMİŞTİM :) YAZINDAN SONRA OH BE DEDİM BENDE GÜZEL GÜNLERDE KULLAN TATLIM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kalmışsındır.
      Çok teşekkür ederim, sen de

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. gerçekten başarılı bir ürün Avon True Genius maskara

      Sil
  3. It seems a very good mask. Have a good day

    YanıtlaSil
  4. Maskaranın fırçasına ve yarattığı etkiye bayıldım :)

    YanıtlaSil
  5. biraz daha hacim verseymiş süper olacakmış doğrusu..

    YanıtlaSil
  6. temizlenmesinin kolay olması çok iyi :)

    YanıtlaSil
  7. I have not had any makeup from Avon for a long time but I love their perfume :) Regards:*

    YanıtlaSil
  8. Avon true lash genius maskarayı son zamanlarda çok sık kullanıyorum. Bende etkilerini oldukça beğendim. Kıvırması ,belirginlik çok iyi . Biraz daha belki dolgunluk verseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama asla kötü bir maskara değil ,kesinlikle bende almaya devam ederim.

    YanıtlaSil