Betty Boop İki Renkli Oje -Termal Oje

Alıştıklarımızın dışında bir oje deneyimi ile geldim Betty Boop İki Renkli Oje, yani Betty Boop Termal Oje. Biliyorum bir süredir bu ojeleri çok kişide gördünüz, bunun sebebi Betty Boop oje Şok Market raflarında oldukça uygun fiyata satılmaya başlamıştı..
Betty Boop ojelerin klasik olanını çok önceleri denemiştim ama bu termal ojeyi işin açığı yeni gördüm. Almayı düşünmemiştim ama bir kaç takipçim Instagram'da sorunca girdim Şok Market'e ve kalan son rengi aldım.
Betty Boop İki Renkli Oje

Detaylara geçelim; bendeki rengi Thermo 04 lila ve gri. Nasıl bir vaat var peki renklendirme olayında? Sıcakta açık gri soğukta gül kurusu diye belirtilmiş. Bence daha çok lila rengi. Neyse şimdi de yapısı ve diğer özelliklerinden bahsedelim. Çok koyu olmayan bir kıvam, ölçülü bir fırça. Kuruma hızı orta. En güzeli de 3.gün sağ elimin tırnaklarında, uçtan soyulma başladı. Yani iki gün net kalıyor tırnaklarda. Fazla su ile samimi olmayan insanlarda 3 gün de kalır.
Şimdi de renk değişimlerini size fotoğraflarla anlatmaya çalışayım. Yukarıdaki ilk fotoğraf için herhangi bir soğuk sıcak işlemi yapmadım o şekli aldı.
Betty Boop termal oje

Bu fotoğrafı da sıcak soğuk denemeleri yaptıktan sonraki yarım saat içinde çektim. İlk fotoğrafın tam tersi, griler üst lilalar alt kısımda bu defa. İki şekilde de hoş bir ombre görüntüsü var ve bu çok hoşuma gitti. Devam edelim... 
Betty Boop oje
Burada da oda sıcaklığındaki hali görüyorsunuz. Fotoğrafı çektikten sonra ellerimin soğuk olduğunu far kettim bu arada. Tamamı lila, yani soğukta oluşması gereken renk.
Betty Boop Oje Şok
Bu fotoğrafta da elimi sıcak suyun buharına tuttuktan sonra çekilmiş hali var. Serçe parmağımın tırnağı yeterince buhara maruz kalmamış gibi. 
Bugün 3.gün hala tırnağımda oje. Dediğim gibi sağ tırnak uçlarımda hafif soyulma var ama ojede herhangi bir bozulma yok. Yazıya başladığımda uçlarda lila kalan bölümlerde gri renk vardı. Şimdi bakıyorum tırnakların tamamı lila. 
Anlayacağınız eğlenceli bir oje. İlk başlarda düşünmemiştim ama buldukça alacağım farklı renklerini, baya baya sevdim.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler





"Betty Boop İki Renkli Oje -Termal Oje" için 2 yorum:

  1. Çok güzel bir renk ama senin tırnaklar muhteşem :)

    YanıtlaSil
  2. Betty boop iki renkli oje gerçekten çok eğlenceliymiş. Rengini de çok sevdim. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil