Lapitak Tırnak Bakım Kremi

Günün ürünü Lapitak Tırnak Bakım Kremi. Bu krem aslında çok uzun zamandır kullandığım, kaç tane bitirdiğimi bile hatırlamadığım bir ürün. Nedense burada yazmak hiç fırsat olmamıştı. Hafta içinde birkaç soru gelince hemen yazayım, soranları buraya yönlendiririm diye düşündüm. Önce hemen Lapitak Tırnak Bakım Kremi'nin özellikleri ve vaatlerini yazayım ardından yorumlarıma geçerim.
Lapitak Tırnak Bakım Kremi

15 ml boyutunda tüp ambalajda bir ürün. Vaatlerinde ise aynen şöyle diyor: Kuruyan ve sertleşen tırnak etlerini kullanıldığı ilk andan itibaren nemlendirerek yumuşatır ve besler. E vitamini sayesinde tırnakları güçlendirerek çatlama ve kırılmalara karşı korur, tırnakların bakımlı görünmesini sağlar. Bakımdan sonra tırnakların üzerine oje sürebilirsiniz. Dalgalanma yapmaz ve doğal parlaklık verir. Tırnak etlerinin kolayca itilmesine yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Etil alkol ve domuz yağı kullanılmamıştır. Paraben içermez Günde en az iki kere kullanın. Lapitak tescilli markasıdır.
Lapitak Tırnak Bakım Kremi kullananlar

Gelelim Lapitak Tırnak Bakım Kremi yorumlarıma. Vazelin görünümünde olan bu ürünü ilk kullandığımda oldukça düzenli kullandım. Yani ilk tüpü sabah akşam günde iki defa önerildiği gibi kullandım. Tırnak diplerime tüpten minik noktalar şeklinde kondurdum ürünü. Ardından dairesel hareketlerle masaj yaptım. Her tırnak için yaklaşık 10 saniye. Uygulama sonrası hafif yağlanma oluşuyor tırnak ve parmaklarda ancak uzun süreli değil. Eğer hemen ardından oje süreceksem bir peçete veya pamuk ile sadece tırnak yüzeyini temizleyip sürüyorum ama sürmeyeceksem o şekilde kalıyor. Bir süre sonra tamamen emilmiş oluyor krem.
Peki ben hangi anlamda sevdim bu ürünü? Düzenli kullanıldığında şu, şeytan tırnağı dediğimiz gereksiz çıkıntılar kesinlikle oluşmuyor, tırnak etleri yumuşak bakımlı duruyor. Ayrıca manikür süresini uzatıyor. Eğer düzenli kullanırsanız tırnaklarınıza da bakım yapıyor, kullandığınız süre içinde tırnak soyulmaları en aza iniyor.
Lapitak Tırnak Bakım Kremi kullananlar ne der bilmiyorum ama düzenli kullanımda bağımlı gibi oluyorsunuz haberiniz olsun. Ben kaç tane bitirdim bilmiyorum. Bir ara hiç bulamamıştım, satılmayacak diye ödüm kopmuştu. Ürünün fazla sevilmesi sonucu 4-5 liraya aldığımız ürünü geçen gün bir sitede 20 liraya gördüm. Genel olarak 10-15 lira gibi şu sıralar satış fiyatı.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Lapitak Tırnak Bakım Kremi" için 2 yorum:

  1. Bu kremi aslında bende seviyorum ama düzenli kullanamıyorum. Fiyati ne kadar yükselmiş öyle indirimlerde stok yapalım bari :))

    YanıtlaSil
  2. indirim de bende alayım en güzeli tırnaklarımın bakıma ihtiyacı var kesinlikle :)

    YanıtlaSil