Eda Taşpınar Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ

Sonunda yaz bitti sanıyorum. Artık ben dahil herkesten 'yaz bitti, bitmeseydi iyiydi, yaz neden bitti' gibi hayıflanma sözleri duyacaksınız emin olun. Tamam, şimdi konuya dönelim  Eda Taşpınar Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ hakkında konuşacağız bugün. Uzun süredir bilinen kullanılan Eda Taşpınar ürünlerinden en merak ettiğimdi. Takip edenler biliyor, gçen yıl da almıştım merakla çünkü Eda Taşpınar Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ kullananlar o kadar anlatıyordu ki abartı mı gerçek mi bilemedim emin olmak istedim. Ancak çok düzensiz ve başka bronzlaştırıcı ürünler ile kullanınca emin olamadım ve sizlerle sonuç paylaşamadım. Bu yıl tekrar aldım ve başka benzer ürün kullanmadım, şimdi de buradayım. Geçelim Eda Taşpınar Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ yorumlarıma...
Eda Taşpınar Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ

Öncelikle ürün özelliklerinden hemen bahsedeyim. 200 ml ve 50 ml şeklinde, iki ayrı boyutta satışa sunulmuş. Eda Taşpınar'ın kendi sitesinde ürün için şöyle denilmiş Eda Taşpınar Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ: Eda Taşpınar ın kusursuz bronzluk için tasarladığı eşsiz formülünün içeriğinde yer alan melanin üretim mekanizmasını harekete geçirerek, doğal bronzlaşma sürecini hızlandırır. Eda Taşpınar’ın özel yakıcı formülasyaonuna sahip yoğun Bronzlaştırıcı Yağ ile güneş yanığı veya erken cilt yaşlanması kaygısı taşımadan güneşin tadını çıkarabilir ve Eda Taşpınar bronzluğuna sahip olabilirsiniz.  Tatilinizin süresi, ailede kaç kişinin kullanacağı gibi faktörlere dayanarak birini tercih edebilirsiniz. Ben bu gibi yağları 'seneye de kalsın diye düşünmediğimden, mümkünse hemen bitecek kadarını alıyorum. Etrafından ambalaja sızan yağlar ile bir sonraki tatile kadar saklamayı sevmiyorum. Bana küçük boy olanı yeterli geldi mesela.
Oldukça akışkan bu yağ. Cildim, özellikle vücudum aşırı kuru. Benzer amaçlı yağlar sonrası ciddi gerilme ve rahatsızlık hissi olur, bunda o durumu yaşamadım onu hemen belirteyim.
Nasıl kullandığıma gelince. Güneşlenme işlemini asla saat 16,00 dan önce yapmadım. İlk gün 50 faktör bir güneş koruyu ile güneşlendim. Bu 50 faktör bana yeterli geldi ama teni çok beyaz olan oğluma yeterli gelmedi, onu daha sonra anlatacağım. İkinci gün 30 faktör kullandım ikisi de suya dayanıklı güneş koruyuculardı. Bu arada en çok sorulan 'güneş koruyuculardaki spf rakamı neyi anlatıyorr' ile ilgili ayrıca bir yazı yazacağım. Neyse, ondan sonraki birkaç güneşlenmede Eda Taşpınar Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ kullandım ve ikinci uygulama sonrası duşumu aldığımda gayet net bronzlaşmış olduğumu gördüm. Tatil süresince her gün kullansaydım inanın Eda Taşpınar kadar bronz olabilirdim ama bana bu kadar yeter deyip son günler yine nemlendirmesi yüksek koruyucu içeren kremlerle güneşlendim.
İşin özü asla abartılan bir ürün değilmiş. Özellikle bronzluk seven ve kısa süre tatil zamanları olanlar için bence oldukça gerekli bir ürün.
Bu yaz yine Eda Taşpınar After Sun Gel de kullandım onu da daha sonra sizinle paylaşacağım. Kısmet olursa seneye Eda Taşpınar'ın Bronzing Bomb ve Eda Taşpınar Yüz Koruyucu kullanacağım.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"Eda Taşpınar Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ " için 2 yorum:

  1. I don't know this brand, thanks for sharing

    YanıtlaSil
  2. tek başına kullanmak için bana asla uygun değil ona karar verdim ama nemlendirmesi kokusu falan harika..

    YanıtlaSil