Siberian Wellness Health Face Contour Serum

Merhaba
Yeni bir cilt bakım ürünü ile geldim, Siberian Wellness Health Face Contour Serum bugün bahsedeceğim ürün. Instagram takipçilerim bu ürünü uzun süre önce kullanıp bitirdiğimi biliyor ama yazısını yazmak için ancak fırsat bulabildim.
Markayı daha önce duymuştum ama ilk defa deneyimledim @cigdemozdemir.ile.siberian vesilesi ile.
Siberian Wellness Health Face Contour Serum
Şimdi özellik ve vaatlerine bakıyoruz. Bu ürün sıkılaştırma etkili yüz serumu ve 10 ml. Şu şekilde anlatılmış "Sibirya şizandry ekstresi ve arı sütü ile zenginleştirilmiş, lüks pürüzsüzleştirici etkili serum cildin yenilenmesini, yüz ovalinin toparlanmasını, yaşlı cildin esnekliğinin ve genel durumunun iyileşmesini teşvik eder. Keçisedefotu, tinder mantar ve yosunlar gibi bitkisel bileşenleri cildin nemlenmesini ve kırışıkların giderilmesini teşvik eder, yüzünüze tazelik kazandırır." Baktığımda ürünün 3 ayrı yaş grubu için olduğunu gördüm. 30+ 40+ ve 50+ şeklinde.
Siberian Face Contour Serum

Benzer cilt bakım ürünlerinde yaş aralıkları olması ve bu durumun özellikle belirtiliyor olması güzel. Çünkü hiç bir tüketici cilt bakım uzmanı değil, temsilci veya satıcılar da öyle. Hangi ürünün hangi yaş grubuna uygun olduğunu içeriklere bakarak saptama yapabilecek kaç kişi tanıyorsunuz? İşte b sebeple ürünlerin bu özelliklerinin mutlaka belirtiliyor olması ve eğer mümkünse güzel vaatleri olan ürünlerin aynen bu ürün gibi yaş gruplarına ayrılmış, tüketicinin yönlendirilmiş olması çok önemli.
Siberian Health Face Contour Serum deneyimimi anlatayım şimdi. Koyu kıvamlı bir serum ve fotoğrafta gördüğün gibi damlalık ile uygulanıyor. Her akşam, temiz ve toniklenmiş cildime uyguladım, ardından da nemlendirici şeklinde günün son bakım işleminde kullandım. Kullanırken yaklaşık ürünün yarısından sonra, koyu kıvamlı olduğundan damlalık iş görmedi ben de parmağıma alıp kullanımı tamamladım.
Ürün uygulama esnasında yapış yapış bir his vermedi, koyu kıvamına rağmen. Cildimde bir tabaka varmış hissi de olmadı. Kullandığım süre içinde cildimi hem his hem görüntü olarak iyi gördüm ancak ürün bitince bal kabağına dönüştü her şey. Bu da şunu gösteriyor: Ya ürünün özelliği gereği sadece kullanırken faydasını görebiliyorsunuz veya kalıcı çözüm için biraz daha uzun kullanmak gerekiyor.
Siberian ürünlerini tanımak, markanın temsilcisi olmak veya satın almak için Instagram'dan @cigdemozdemir.ile.siberian hesabı ile iletişim kurabilirsiniz.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler
Siberian Serum



"Siberian Wellness Health Face Contour Serum" için 7 yorum:

  1. Cildinde ciddi bir toparlanma görüyorum. Hatta cilt yaşının düştüğünü söyleyebilirim. Son zamanlarda takip ettiğim ürünler dışında yaptığın dermoroller kesinlikle farkı yansıtıyor, öpüyorum.

    İlke.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, dermarollar kullandığım ürünlerin de etkisini arttırıyor düşüncesindeyim.

      Sil
  2. ürünün gramajı çok az bence de daha uzun kullanmak lazımmış..

    YanıtlaSil
  3. Profosyonel kullanıcı deneyimleriniz bize rehber oluyor teşekkürler editor

    YanıtlaSil
  4. Siberian Wellness ile ilgili bilgilendirme için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil