Loreal Brow Artist Genius Kaş Kiti

Selam
Yine ben geldim. Loreal Brow Artist Genius Kaş Kiti günün ürünü olacak. Biliyorsunuz bir süre önce Microbladin Kaş Uygulaması yaptırmıştım. Bununla ilgili bir blog yazısı ve bir de küçük video yaklaşık 1 yıl kaşlarımı şekillendirme, boyama doldurma detaylarına girmiyordum ama artık yeni kaş ürünleri aldım, var olanları çıkardım. Kaş ürünleri denemeye devam ediyorum anlayacağınız.Bu arada kaş işlemi videom ve yazımı görmek isterseniz kırmızı yazıları tıklayın lütfen.
Loreal Brow Artist Genius Kaş Kiti

Loreal Brow Artist Genius Kaş Kiti

Bu ürün bana Blogluyorum sahibesi Gökçe'nin 4.hediyeleşme etkinliğinde aldığı hediyelerdendi. Hemen etkinlik sonrası kaşlar microblading ile şekillenince hiç açmamıştım, bir süredir kullanıyorum. Hemen geçelim özelliklerine, vaatlerine ve benim deneyimime. Bu arada Loreal brow artist genius kit kullananlar yorumlarını yazarsa da sevinirim.
Ürün aynalı bir ambalaja sahip. İçinde acil durum cımbızı var, ben bu minik kit cımbızlarına öyle diyorum. Küçük bir fırçası var, fırça iki taraflı. Bir tarafında ürünü uygulamak için kesik uçlu fırça diğer tarafında da kaş fırçası mevcut. İki ayrı renk görüyorsunuz bu palette. Aşağıdaki fotoğrafta da belirttiğim gibi koyu renk olan, toz pudra formunda diğeri kremsi yapıda. Amaçları da şöyle; kremsi yapıda olanın adı wax, kaşı sabitlemeye yarıyor diğeri de kaşı boyamak boşlukları doldurmak için. Bildiğim kadarı ile iki ayrı rengi var biri 01 Light To Medium diğeri 02 Medium To Dark. Bendeki 02 bu arada.
Loreal Brow Artist Genius kit kullananlar
Vaatlerine gelince de; kaşları belirginleştirdiği, bakışlara ifade kazandırdığı söyleniyor. Dediğim gibi bir süredir kullanıyorum. Genel olarak kullanma talimatına uydum yani önce wax bölümü ile sabitledim ardından doldurma işlemini yaptım ama tam tersini yaptığım zamanlar da oldu. Yani önce doldurma sonra sabitleme gibi. Ancak burada şu noktayı belirtmem lazım; wax yani sabitleyici olarak kullandığımız bölüm hafif kızıllık içeriyor. O sebeple ikinci anlattığım şekli tercih etmeniz için kıyafetiniz ve makyajınızın bütünü önemli, yoksa sırıtabilir.
Bu kitin çok yoğun bir pigmentasyonu yok, o sebepli kontrollü uygulama yapmaya olanak sağlıyor. Gün boyu bozulma yapmadı bende ve tabii uygulama şekline bağlı olarak kaşınız "ben boyandım beni görüüün" diye bağırmıyor. Son olarak kit içindeki uygulama fırçasından bahsedeyim. Evet bu fırça ile uygulamak da mümkün ama ben kendi fırçalarımla daha iyi sonuç aldım. Belki de el alışkanlığı sebebi ile.
Şu sıralar anneler günü indirimi var ve far şeklinde kaş ürünü kullanmayı seviyorsanız bir bakın derim.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler




"Loreal Brow Artist Genius Kaş Kiti" için 7 yorum:

  1. Ben boyandım beni görün diye bağırmaması en güzeli. Makyaj böyle anlam kazanıyor bence. Doğal olmalı. Loreal brow artist genius kaş kitini bu yüzden sevdim. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  2. Ben denedim :) kara kaş olarak umarım ihtiyacım da olmaz çünkü ben yapsam boyalı kaşlar buradayım der :)

    YanıtlaSil
  3. Ben kas kalemi kullaniyorum ama cok istiyorum bir kas paleti.. buna bakicam😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaş kalemi kullanıyorum ama sanki kaşlara zarar verir döker gibi bir endişeye kapılıyorum, o sebeple far tercih ediyorum daha çok

      Sil
  4. Kaş farlarını seviyorum doğal bir görünüm veriyor, boşlukları kapatıyor

    YanıtlaSil