Bio Wave Face Lift Renewal - Bio Wave Face Lift Renewal Eye

Merhaba
Birçok takipçimin beklediği yazıyı sonunda yazmaya başladım.  Bio Wave Face Lift Renewal - Bio Wave Face Lift Renewal Eye yani Bio Wave Örümcek Ağı Kremi. Hem yüz, hem göz için güzel vaatleri olan kremler. Bundan kısa bir süre önce Bio Wave tonik ve temizleme köpüğü deneyimimi yazmıştım. Okumayanlar kırmızı yazıyı tıklayıp detay görebilir. Şimdi de markanın örümcek ağı ürünlerini anlatmaya geçiyorum. Yalnız çok önemli bir durumdan bahsedeceğim lütfen tamamını okuyun yazının.
Bio Wave Face Lift Renewal Bio Wave Face Lift Renewal Eye

Bio Wave Face Lift Renewal Cream - Örümcek Ağı

Cildime kullandığım ve genel itibari ile örümcek ağı kremi adı verilen bu ürünün özellikleri ve vaatleri ile başlayalım.
Ürün 50 ml pompalı bir ambalajda. Kullandığım süre içerisinde pompa mekanizmasında bir sorun yaşamadım, bakın burası önemli:)
Peki vaatleri neler? Cildin, canlı genç ve aydınlık görünmesine destek olduğu belirtiliyor. İçeriğindeki güçlü aktifler, vitaminler ve bitki özleri sayesinde cildi yağlandırmadan nemlendirip, gün boyu nemlenme ihtiyacını karşıladığı ve zamanın ciltteki yıpratıcı etkini azaltamayı hedeflediği söyleniyor. Yani genç görünümü desteklemek bu ürünün vaadi.
Hemen içeriğini de yazayım şuraya Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Lecithin, Glycine Soja Sterols, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, PEG-100 Stearate, Hydrolyzed Corn Starch, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Sodium PCA, Ectoin, Cyclotetrapeptide-24 Aminocyclohexane Carboxylate, Sodium Acrylates Copolymer, Hydrogenated Polyisobutene, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginina Leaf Extract, Hyaluronic Acid, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Citric Acid.
Bir de kullanım önerisinden bahsedeyim. Yeterli miktarda ürünü, ince bir tabaka halinde, yüz, boyun ve dekolte bölgesinde, ürün tamamen emilinceye kadar, hassas masaj yaparak uyguluyoruz. Gün içerisinde iki kez kullanıyoruz.
Yukarıda bahsettiğim önemli konuyu buraya yazayım. Arkadaşlar hem videolarımda hem ilgili yazılarımda defalarca bahsettim yine söylüyorum. Farklı ve gözlenmesi gereken vaatleri olan ürünleri hem düzenli hem uzun süreli kullanmalıyız sonuca ulaşabilmek için. Beni Instagram hesabımdan takip edenler hatırlar, cilt bakım rutinimi kullanırken ara ara hikaye paylaşımı yapıp anlatırım. Yine böyle bir gün tatlı bi takipçim, hikayemden alıntı yaparak mesaj yazdı. '15 gündür aynı kremler, başka kreminiz yok mu' gibi bir mesaj. Gönderenin adını gizleyerek bu mesajı ve gereken cevabı oraya da yazdım.  Arkadaşlar; böylesi ürünlerden birkaç kullanım ile sonuç alamayız. Sıradan bir nemlendirici değil, maskara değil ruj değil. Bu ürünler uzun süre ve düzenli ve iyi gözlemlenerek kullanılması gereken ürünler. Bir gün kullanıp, üç gün ara vererek kullanılırsa sonuç alınmaz. aynı şekilde düzenli ama kısa süre kullanınca da sonuç alamazsınız. Bunun sonucunda verdiğiniz para ve umutlarınız boşa gider. Diğer tarafta ise emek verilerek hazırlanmış ürünleri lekelemiş olursunuz. Hele bir de blog yazarıysanız 'tu kaka' der çıkarsınız işin içinden. Bence yapmayın, vicdanınız varsa yapmayın!

Bio Wave Face Lift Renewal Eye Cream - Örümcek Ağı

15 ml boyutundaki bu göz kremi yine markanın diğer ürünleri gibi hoş bir tasarıma sahip, tüp ambalajda. Vaatleri şu şekilde: Göz çevresindeki çizgi, kırışıklık ve şişlik gibi yaşlanma belirtilerine karşı ettiği belirtilmiş. Doğal nemlendirici, besleyici ve yenileyici güçlü aktif bileşimiyle cilt bariyerini güçlendirmeyi yardımcı olduğu söylenmiş. Ayrıca belirgin kırışıklıkların ve çizgilerin görünümünü düzenlemeye, zamanla esnekliğini kaybeden dokuyu sıkılaştırmaya yardımcı olduğu da belirtilmiş.
Kullanım önerisi ise göz kapağı hariç göz çevresine sabah akşam masaj yaparak uygulamak. Bir de içerik bilgisi paylaşayım merak edenler için Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Lecithin, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, PEG-100 Stearate, Cyclomethicone, Hydrolyzed Corn Starch, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Sodium PCA, Ectoin, Cyclotetrapeptide-24 Aminocyclohexane Carboxylate, Sodium Acrylates Copolymer, Hydrogenated Polyisobutene, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Bisabolol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Xanthan Gum, Hyaluronic Acid, Sodium Phytate, Citric Acid.
Şimdi geçelim bu iki ürünün bendeki etkilerine. bahsettiğim gibi uzun süre kullandım. Ve bu arada dermoroller uygulaması hiç yapmadım. Cildimde her hangi bir yan etkisi olmadı, irritasyona sebep önce onu belirteyim.
Kremleri düzenli olarak sabah akşam kullandım. Hem yüzüm hem göz çevremde kullandığım zaman dışarıdan çok net belli olan sağlıklı bir görüntü oluşturdu. Birkaç günde bir yüzümü ve göz çevremi incelemeye aldım. Son zamanlarda fark ettiğim ise cildin daha sağlıklı daha diri görünmesi oldu. 3 gün hiç kullandım bir sorunum sebebi ile 3 gün sonra aynaya baktığımda yüzümde solgun, yaşımı gayet net gösteren sağlıksız bir görüntü vardı ve bu hiç hoşuma gitmedi. Tekrar kullanıma başladıktan 3-4 gün sonra yeniden o sağlıklı görüntüyü elde ettim.
Bio Wave I She ürünlerini anlattığım videoda da söylediğim gibi; benzeri ürünlerden, istisnasız hepsinden botoks etkisi beklememek lazım. Operasyona girmiyoruz krem kullanıyoruz. Dışarıda hasarları onarmaya, zamanla gelecek olanları da engellemeye çalışıyoruz. Bu anlamda şunu söyleyebilirim; eğer bir blogger olmasam ve farklı ürünler kullanma durumum olmasa burada yazdığım şu iki ürünü tekrar alır, yine kullanırdım.
Son olarak cildin temizliğinin iyi bir bakım için çok gerekli olduğunu, cilt bakım ürünlerini ise düzenli ve uzun süreli kullanımının sonuca ulaşmak için şart olduğunu belirteyim. Siz bakmayın öyle  haftada bir antiage ürün yorumu yazanlara olur mu?
Aşağı ilgili videomu bırakıyorum. Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"Bio Wave Face Lift Renewal - Bio Wave Face Lift Renewal Eye" için 6 yorum:

  1. İçeriği ile birlikte yazmanız harika olmuş.
    Kaleminize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Orumcek agi diyince bi garip hissettim ya🙊🙈 Harika bir yazi olmus. Emegine saglik💙💙

    YanıtlaSil
  3. merak ediyordum zaten bu kremi iyi oldu bu yorum..

    YanıtlaSil