New Well Makyaj Bazı Yorumlarım

Merhaba
New Well Makyaj Bazı yorumları ile geldim. Biliyorum; artık eskisi kadar sık yazamıyorum bloguma ama zamanı yetiştirmek o kadar zor ki benim için. Deneyimleyip notlarını aldığım çok fazla ürün birikti. Bazılarını özellikle beklediğinizi de biliyorum. İnşallah her fırsatta birini yazacağım buraya. Şimdi dediğim gibi New Well Mattifying Make-up Base ile devam edelim.
New Well Makyaj Bazı Yorumlarım
Daha önce New Well Ürünleri başlıklı bir yazı yazmıştım, isterseniz başlık üzerini tıklayarak yazıya gidebilirsiniz. Bu yazıda bende olan New Well ürünlerinden bahsedip denedikçe detayları paylaşacağmı belirtmiştim.
New Well makyaj bazı, 30 ml cam şişede şeffaf bir ürün ve koyu kıvamlı bir jel. Vaatleri için ise şöyle denilmiş: Mükemmel ve kalıcı bir makyaj için bu makyaj bazı mutlaka gerekli bir ilk aşamadır. Cildi kusursuzlaştırır, fondöten uygulamasını kolaylaştırır ve makyajın kalıcı olmasını sağlar. Şeffaf jelimsi dokusu cildi pürüzsüzleştiriyor ve sıra dışı bir yumuşaklık veriyor." Marka, Instagram hesabında da şu şekilde bahsetmiş üründen:Yumuşak ve ipeksi yapısıyla cildinizi kusursuzlaştırıp makyaja zemin hazırlar. Gözeneklerin ve ince çizgilerin görünümünü azaltır, hafif ve yağ içermeyen formülü cildinizi matlaştırır ve pürüzsüz görünmesini sağlar. Makyajınızın kalıcılığını artırır. Paraben içermez. Yağlı, normal ve karma ciltler için tek başına ya da fondöten altına uygulanabilir."
New Well Makyaj Bazı kullananlar
Tüm bunlardan sonra geçelim benim yorumuma. Cildim kuru ve bu ürün de mat, yağsız olduğundan ten ürünlerinin düzgün ve temiz görünmesi için iyice nemlendirdikten sonra başladım kullanmaya. Koyu kıvamına rağmen uygulanması zor değil hemen belirteyim. Makyajı tutmasını, düzgün göstermesini de sevdim başarılı buldum ancak bende gözenek gizleme vaadini çok yerine getirdiğini söyleyemeyeceğim. Bahsedildiği gibi mat görünüm sağlıyor, tabii bu durum sizin baz üzerine kullandığınız fondötenin yapısı ile de bağlantılı. Mat olan bu bazın üzerine ışıltılı bir fondöten uygularsanız istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Aşağıdaki fotoğrafta bir göz farının bazlı ve bazsız uygulanmış şeklini görüyorsunuz. Tahmin ettiğiniz gibi üstte bazlı uygulama.
New Well Makyaj Bazı
Sonuç olarak; fiyat performans olarak değerlendirildiğinde başarılı diyebileceğim bir ürün oldu New Well makyaj bazı. Sadece gözenekleri için baz kullanmayı tercih edenler bu üründen memnun kalmayabilir belirtmem lazım. Bu arada New Well ürünlerini bir çok kozmetik mağazasında bulabileceğiniz gibi Trenyol'dan da temin edebilirsiniz.

Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler





"New Well Makyaj Bazı Yorumlarım" için 10 yorum:

  1. Güzel bir çalışma olmuş çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. harika canım teşekkürler sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. 1-2 defa denedim ama hakkında bir fikrim yok daha ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence kullan seveceksin, sadece gözenek kapama ile ilgili çok beklentin olmasın

      Sil
  4. Hiçbir ürününü denemedim, muhtemelen ilk deneyeceğim ürünü vaadlerinden dolayı fondöteni olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da var ama henüz açmadım. O kadar çok açılmış fondöten var ki nasıl bitecek hangi ara bitecek bilmiyorum.

      Sil
  5. New well makyaş bazının makyajı tutup güzel görünmesini sağlaması özelliğini sevdim. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil