Garnier Botanik Balm 3 in 1 (Aloe Vera Etkili)

Merhaba
Garnier Botanik Balm serisinden bir ürünü anlatmak istedim. Garnier Botanik Balm 3 in 1 bugünün ürünü. Aloe Vera etkili ve muhteşem vaatleri olan bu ürünü önce biraz inceleyelim, ardından ben yorumlarımı yazayım size. Yalnız vaatleri dışında bir özelliği var ki, bana bu ürünü sürekli kullandırır. Ondan da bahsedeceğim.
Ürün plastik ve şeffaf bir kavanoz ambalajda sunulmuş tüketiciye, ürünün kendisi de şeffaf zaten. 150 ml boyutunda. %96 oranında doğal içeriğe sahip olduğu belirtilen bu jel ürün, benim aldığım zamanlar sadece Watsons mağazalarında satılıyordu ancak bazı online sitelerde de gözüme çarpıyor son zamanlarda.
Garnier Botanik Balm 3 in 1 Aloe Vera
Garnier Botanik Balm 3 in 1 denilmesinin sebebi sizin de tahmin ettiğiniz gibi 3 ayrı ürün yerine sadece bu ürünü kullanıyor olabilmemiz. O halde vaatlerine geçiyoruz, nedir bu 3 özellik. Hem gündüz kremi, hem gece kremi hem maske olarak kullanabileceğimiz bir ürün. Bu arada 48 saat nemlendirme vaat ediyor.
Nasıl kullanıyoruz? Jel ve yoğun yapıdaki bu kremi günlük cilt temizliği sonrası her zaman kullandığımız gibi göz çevresi hariç yüzümüze ve boynumuza uyguluyoruz, hem gündüz hem gece. Maske olarak ise daha çok miktarda ürünü alıyoruz cildimize sürüyoruz, 3 dakika bekletiyoruz. Gerek görürsek fazlasını bir pamuk yardımı ile alabiliriz. Ferah temiz bir kokusu var. Maske aşamasında kalıp şeklinde uygulamadığımız için rahatsız etmiyor endişeniz olmasın. Hem gece hem gündüz kremi, bir de maske olarak kullanıldığını öğrendiğimde 15 gün içinde biteceğini düşündüm ama hiç de öyle olmadı.
Garnier Botanik Balm 3 in 1
Deneyim sonucuna gelince, ürünü genel olarak değerlendirdiğimde sevdim ve başarılı buldum. Yani 3 ürün yerine tek ürün avantajı ve fiyatının bu işlemlere göre uygun olması benden geçerli not almasına sebep oldu. Sadece çabuk emilim derken öyle birkaç saniye değil birkaç dakika bekleyebilirsiniz. Onun dışında dediğim gibi fiyat-performans olarak gayet başarılı bir ürün. Yazımın başında bahsettiğim vaatleri dışında olan ve kullandıkça fark ettiğim özelliğine geçeyim. Ürün cilt üzerinde öyle bir doku oluşturuyor ki, eğer ciddi bir renk eşitsizliği veya kapatmanız gereken bir cilt kusurunuz yoksa, herhangi bir ten makyajı yapmadan allık, ruj maskara ile günlük hoş bir günlük makyaj yapabilirsiniz. Cildi temiz göstermesi ve güzel bir fon oluşturmasını aşırı sevdim. Bu da demek oluyor ki, yaz mevsiminde ten makyajını ağır bulanlar Garnier Botanik Balm Aloe Vera etkili bu ürünü elinin altından eksik etmeyecek. Yani ben tekrar alacağım ki, uygulamada hissettiğiniz ferahlık yazın bu ürünle çok iyi anlaşılabileceğini de gösteriyor.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler



"Garnier Botanik Balm 3 in 1 (Aloe Vera Etkili)" için 16 yorum:

  1. Jel urunler bende yapis yapis bi his birakiyo oyle oldu mu?

    YanıtlaSil
  2. ayrıca yapışkan bir yapısı olduğu için çok da iyi bir makyaj bazı oluşturuyor .-))

    YanıtlaSil
  3. Ben makyajda çok fazla kapatıcı tercih etmiyorum. Hele yaz aylarında Adana'nın çok sıcak olması fazlaca makyaj yapmaya engel oluyor. Bu yüzden garnier botanik balm 3 in 1 aloe vera kremin cildi temiz göstermesi ve güzel bir fon oluşturması çok işime yarayacak. Teşekkürler bu güzel bilgi için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adana'da mayıs sonrası makyaj yapmak nasıl mümkün olur bilmiyorum. Belki sadece akşamları bir yere çıkıldığında. Çok tehlikeli bir il Adana bu anlamda. Aklıma orada geçirdiğim günler geldi mayıs ayından eylül ayına kadar gidip geldim sürekli bir dönem. Böyle bir sıcak olamaz.
      Ben teşekkür ederim

      Sil
  4. Aleo vera çok güzel bir bitki zaten jelde aynı bitki içindeki jele benziyor ürün tanıtımı için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aloe Vera bitkisini de sırf bunun için yetiştirmek istiyorum ama nasip olmadı bir türlü.
      Sevgiler

      Sil
  5. Bu ürünü yaklaşık 25 gündür kullanıyorum. Cildim çok kurudur bu arada. Özellikle gece kremi olarak kullanıyorum bazen de maske yapıyorum, sabah uyandığımda cildim sıkı ve pürüzsüz oluyor makyaja hazır bir cilt ile uyanıyorum. Bu ürünü makyaj yapmadan yaklaşık 10 dk önce uyguladığımda fondötenim inanılmaz homojen dağılıyor ve pütür pütür olmuyor ben çok beğendim ve ferahlatıcı şuan buzdolabında muhafaza ediyorum, soğuk olunca daha iyi etki ettiğini hissediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Hemen hemen aynı düşüncedeyiz oldukça güzel bir ürün olmuş

      Sil
  6. tüylenme gibi bir problem yarattımı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Hayır olmadı, bir kutu bitti diğeri de yarılandı ama böyle bir sorun yaşamadım.

      Sil
  7. tüylenme gibi bir problem yarattımı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Hayır olmadı, bir kutu bitti diğeri de yarılandı ama böyle bir sorun yaşamadım.

      Sil