Cecile Nature Goat Milk Beauty Matte Lips

Merhaba
Bugün Cecile Keçi Sütü Serisi nden Cecile Nature Goat Milk Beauty Matte Lips blogun konuğu olacak. Bu seri ile ilgili küçük bilgilerin olduğu yazımı kırmızı yazıyı tıklayarak görebilirsiniz.
Mat rujlar hayatımıza nasıl bir giriş yaptı farkındasınız değil mi? Oldukça da sevildiler. Mat rujlarda en büyük sorun dudakları kurutması veya yapış yapış olması durumuydu. Yeni mat rujlar çıktıkça görüyoruz ki çalışmışlar, formülünü bulmuşlar. ilk çıkanlar gibi değil hiç biri. Bugün burada söylediğim gibi Cecile'in son zamanlarda çıkardığı keçi sütlü ürünlerinden Cecile Nature Goat Milk Beauty Matte Lips hakkında konuşacağız.
Cecile Nature Goat Milk Beauty Matte Lips
Bu rujların şimdilik 5 ayrı rengi var. Bu renklerin hepsi de bende var ama burada yapıları ortak olduğu için genel özelliklerinden bahsedip bir tanesini göstereceğim. Diğerlerini Instagram @huzunsarisiblog profilimde zaman içerisinde paylaşacağım. Dudağımda gördüğünüz renk 03
Fırçası kısa hafif kavisli aplikatör şeklinde.
Cecile Nature Goat Milk Beauty

Hemen vaatlerinden bahsedelim. Yine markanın kendi sitesinden aldıklarımı aktarıyorum önce. Aynen şöyle demişler: Keçi sütlü formülü ve yoğun proteinli yapısı ile dudaklarıınız MATTE LIPS ile daha nemli bir görünüme kavuşacaktır. Dudaklarınızda uzun süreli doğal mat etki sağlar. Kremsi yapısı ile örtücülüğü mükemmeldir. Keçi sütünün besleyici özelliği sayesinde dudaklarınız gün boyu nemli kalır. Paraben içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir."
Beni Instagram'da takip edenler bilir, ilk paylaşım yaptığımda kolumda göstermiştim ve 'bu nasıl bir ruj yapısıdır?' demiştim. Muhteşem bir sürüş, kadife bir görüntü vardı ki mat bir rujdan bahsediyoruz. Dudaklarımda kullanmaya başladığımda da fikrim değişmedi. Yumuşacık, mat olmasına rağmen bir lip balm olmadan da rahatlıkla kullanabileceğimiz bir likit ruj bu arkadaşlar. Kokusu da hoş ve rahatsız etmiyor, zaten bir süre sonra da kaybolup gidiyor.
cecile keçi sütü ruj 03
En merak edilen soru ise kalıcılığı biliyorum. Dikkat ederseniz vaatleri içinde şu kadar saat filan demiyor, uzun süreli doğal mat etki diyor. Evet kesinlikle uzun süreli mat etki var üründe. Yeme-içme aşamasına kadar kıpırdamıyor zaten. Peçete kullandığınızda silinmeler başlıyor ancak bölük pörçük silinen bir ruj değil tamamı ile hafifleyerek siliniyor. Yani ruju yanınıza almamış olsanız bile fark etmez. Öyle ortasından silinen kenarları olduğu gibi duran rujlardan değil. Çok çok sevdim. Tek sorun renklerin az olması mesela şöyle mavi alt tonlu bir kırmızı gelse, şöyle farklı tonlarda violetler filan...
Cecile keçi sütü ürünlerini www.cecileshop.com adresinden bulabileceğiniz gibi Gratis mağazalarından da temin edebilirsiniz.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"Cecile Nature Goat Milk Beauty Matte Lips" için 12 yorum:

  1. Tanıtım ve bilgilendirme için editöre tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Cecile Nature Goat milk beauty matte lips'in keçi sütünün besleyici özelliği ve kremsi yapısı ilgimi çekti. Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  3. Çok severek kullandığım yapı ve özellik bakımından iyi mat rujlarım var. bittiklerinde ilk denecekelerim arasında olsun bu da :)

    YanıtlaSil
  4. Keçi sütü ürünlerini biliyorum..Bu mat rujun vaatlerini hemen hemen gerine getirmesi güzelmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vaatlerini hemen hemen bile olsa yerine getirmiş olması bence de güzel

      Sil
  5. benim bu keçi sütü serisinden en sevdiğim göz altı kapatıcısı oldu gerçekten çok başarılı olmuş..

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar da guzelmis rengi.. cok merak ettigim bir seri bu benim. 🤗🤗 Eline saglik sevgiler💙💙

    YanıtlaSil