Avon True Ultra Volume Maskara Yorumlarım

Merhaba
Avon True Ultra Volume Maskara yorumlarım ile geldim bugün. Bir süredir kullanıyorum, hatta bitti bitecek ama ben ancak yazmaya fırsat bulabildim. Avon True Ultra Volume Maskara kullananlar genel anlamda memnundu, ben de merak edip bekletmeden kullanmaya başladım. Oysa ki ne çok açılmış maskaram var. Neyse biz ürünün özellikleri, vaatleri ve benim yorumlarıma geçelim hemen.
Avon True Ultra Volume Maskara Yorumlarım

Avon True Ultra Volume Mascara

Adından da anlayacağınız gibi kirpiklerin uzaması ve fazla hacim vaat ediyor. Kıl fırça yapısına sahip siyah bir ambalajda. İlgili sitelerde ise şu şekilde açıklanmış vaatleri:  Her bir kirpiği sararak dolgunluğu %100’e kadar artıran dağılmayan özel formül,  topaklanma yapmadan boşlukları doldurma özelliği ile dolgun kirpik görünümü,  kirpiklere uzun görünüm  ve suya dayanıklı.
Şimdi tüm bu vaatler doğrultusunda yorumumu anlatayım size. Öncelikle önemli bir konuyu belirtmem gerekiyor. %100 dolgunluk vaat eden maskaralarda bazı kullanıcılar, kendi kirpiklerinin %100ü denilmek istendiğini anlamıyor. Çok minik ve seyrek kirpiklere sahip biri yelpaze şeklinde kirpiklere kavuşacağını düşünüyor. Var olan kirpiklerinin üzerinden düşünmüyor bu %100 vaadini. Sonuç olarak da başarısız, olmamış, abartılmış şeklinde sıfatlarla yorum yapıyorlar. Bu şekilde hesap yapmalarını öneririm kendilerine.
Avon True Ultra Volume Maskara Yorumlarım
Benim de kirpiklerim oldukça cansız ince ve düz, ben de bu doğrultuda inceliyorum maskaraları. Avon True Ultra Volume Maskara siyahlığını tam veren bir maskara. Yapısı biraz ıslak, özellikle üç beş kullanım için daha da ıslak ancak sonraları daha da bir toparlıyor kendini. Kirpikleri kaldırıyor, uzatıyor ve dolgunluk da veriyor. Özellikle ikinci kattan sonra daha da belirgin oluyor tüm bunlar. Sadece uygulama sonrası tarama işlemi yapıldığı zaman iyice içime siniyor. Maskara sonrası kirpikleri tamamen kurumadan taramak görüntüyü güzelleştiriyor. Bunun için ya fırçasını beğendiğiniz eski bir maskaranızı temizleyip kullanabilirsiniz veya benim daha evvel kullanıp yazısını yazdığım Pastel Kirpik Tarağını edinip kullanabilirsiniz.  Gün boyu kirpiklerimde düşme yaşamadım. Gün içinde göz altlarıma dökülme yapmadı. En sevdiğim özelliği ise makyajımı çıkarma aşamasında işkence çektirmedi, kolayca temizlendi. Suya dayanıklı olup olmadığı konusunda bir test yapamadım şimdiye kadar. Ama olur da denk gelirsem mutlaka yazıyı güncellerim.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Avon True Ultra Volume Maskara Yorumlarım" için 6 yorum:

  1. Kolayca temizlenmesi çok güzel. Başka bir marka kullandığım maskarayı temizlerken birkaç kirpiğim de düşebiliyor maalesef. Avon true ultra volume maskarayı not edeyim. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kirpiğimi döken maskaraları ne kadar başarılı olursa olsun hayatımdan çıkarıyorum. Zaten seyrek kirpiklerim var :/
      Ben teşekkür ederim

      Sil
  2. Kalemine sağlık canım, Avon'un en beğendiğim maskarası.

    YanıtlaSil