BBOil Doğal Yağlar


Bugün organik, doğal yağları seven ve tercih edenler için bir yazı hazırlamak istedim. Hatta ev yapımı yağlar BBOil Doğal Yağlar!
Kısa bir bilgi vereyim sizin nasıl faydalanabileceğiniz konusunda, sonrasında bende olan ürünler ile ilgili deneyime geçerim.

BBOil Doğal Yağlar


BBOil iki girişimci kadın tarafından düşünülmüş. Formülleri kendilerinde saklı ürünlerini tamamen bitkisel odaklı çalışıyorlar ve aynen şöyle diyorlar: Bu markamızın iki güçlü kadın tarafından kurulduğunu belirtmek isteriz. Biz ilhamımızı Athena'dan aldık.Bir kadının neler yaratabileceğini,neler yapabileceğini,tek bir filizken büyüyüp ne kadar çok şeyde  faydalı olabileceğini bizde güzel karışımlarımız ile size göstermek istedik. Bizi bu yolda yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz.Bu ilk filizimiz de sizinle yeşerecek ve sizinle çoğalacağız.."
BBOil'in bir vitrini yok. Yani ürünleri görüp okuyup "tamam bu bana göre" demiyorsunuz. İhtiyacınızı kendiniz belirtip söylüyorsunuz. Mesela göz çevrem kırışık çözüm arıyorum diyebilirsiniz, çok kuru cildim var diyebilirsiniz. Bu iki başarılı kadın sizin cilt tipiniz ve ihtiyacınız doğrultusunda size özel yağları hazırlayıp, gönderiyorlar. Ne gibi yağlar mesela? Saç Bakım Yağları, Kaş-Kirpik Yağları, Cilt Bakım Yağları, Bronzlaştırıcı Yağlar...
Benim ürünlerime gelince; kuru cildim için nemlendirme özelliği olan bir ürüne ihtiyaç duyduğumu ve olgun bir cilde sahip olduğumu söyledim. Göz çevresi için de çizgilerin başladığını belirttim. İlk fotoğrafta bana gelen ürünleri görüyorsunuz. BBOil yoğun nemlendirici, BBOil tonik ve BBOil göz çevresi bakım yağı. Bu ürünler içinde yağlar damlalıklı, tonik ise püskürtmeli.
BBOil kullananlar

BBOil yorumları


Şimdi gelelim bende etkilerine. Yoğun cilt nemlendiren yağı normal ve yağlı ciltlere gün aşırı öneriliyor, kuru ciltlere ise her akşam. Ben de o şekilde kullandım. Bazen dermoroller uygulamam sonrası kullandım ve cilde verdiği ışıltıyı sevdim. Nemlendirmesini sevdim. Tonik ise günde iki defa kullandığım bir ürün oldu. Tamamen organik olduğu için tüm yüzüme kullandığım oldu onunla da iyi anlaştım. Göz çevresi bakım yağı ise yeterince nem veren ve kullandığım süre boyunca göz çevresindeki çizgileri yumuşatıp görünümünü hafifleten bir bakım yağı oldu. Ürünleri açıldıktan sonra oda sıcaklığında muhafaza ediyoruz ve bu şekilde 1 yıl kadar kullanabiliyoruz.
Siz de cildinize ve cilt sorunlarınıza uygun bu yağlardan hazırlatmak isterseniz www.instagram.com/bboils adresinden irtibata geçebilirsiniz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"BBOil Doğal Yağlar" için 5 yorum:

  1. Cilt sorununa uygun yağ hazırlanması fikri hoşuma gitti.Tesekkurler editör sayenizde bilgi sahibi oluyoruz

    YanıtlaSil
  2. göz çevresi yağını severek kullanıyorum ama yüz yağı bana ağır geldi..

    YanıtlaSil
  3. Girişimci kadınları kutluyorum. bboil doğal yağları sitesinden ilk fırsatta inceleyeceğim..

    YanıtlaSil
  4. Cildimin ihtiyacına göre kullanabiliyorum. Bazen üst üste her gün kullanıp bazen ara vermem gerekebiliyor. Yine de kullanmayı seviyorum.

    YanıtlaSil