Avon Mark Big & Extreme Maskara

Merhaba
Avon Mark Big Extreme Maskara ile geldim. Uzun süredir hem TV reklamları hem de sosyal medyada #kullananlarabartmıyor etiketi ile gördük, dinledik izledik...  Avon Mark Big Extreme Maskara kullananlar tarafından fazlaca sevildi. Şimdi bakalım kullananlar abartıyor mu abartmıyor mu?

Avon Mark Big & Extreme Maskara


Maskaranın özellik ve vaatlerinden bahsedelim önce. Turuncu renkli bir ambalaja sahip. Sade bir tasarımı var, enerji veren bir görüntü yani. En büyük vaadi 2 kat etki ile daha abartılı kirpikler. İki kat hacim iki kat uzunluk denilmiş.
Avon Mark Big Extreme Maskara kıl bir fırçaya sahip uzunlu kısalı kıllar kirpiklerin boyuna bakmadan ulaşabiliyor. Ben siyah olanını kullandım ki Mark Big Extreme'in 4 ayrı rengi var. Navy, Brown Black, Black ve Blackest Black renkleri var. Siyah tam bir siyah. Maskara ıslak bir yapıya sahip.

Avon Mark Big & Extreme


Aşağıdaki fotoğrafta kız kardeşimin kirpiklerinde tek kat uygulanmış halini görüyorsunuz. Tek kata göre güzel bir performans ama zor bir maskara, açık konuşuyorum. Yani tek kat uygulama sonrası güzelce taramanız vakit ayırmanız gerekiyor. Yapısı ıslak olduğu için sağa sola bulaşma durumu söz konusu. İkinci katı uygularsanız daha bir özen gerekiyor topaklanma yapmasın yapış yapış durmasın diye. Yani uygulama kısmı biraz sorunlu. Gayet hacim veriyor uzatıyor ve kirpikleri kaldırıyor.

Avon Mark Big & Extreme Maskara Kullananlar


Gelelim sonrasına; Gün boyu bozulma dökülme dağılma yapmıyor. Kirpikler düşmüyor, gayet güzel. Siz temizleyene kadar kalıyor ki, benim denemem 10 saat üzerinden.
Eğer tüm anlattıklarım bir maskaradan beklentilerinizi karşılıyorsa bence bir şans verin. Şu sıralar Trendyol'da oldukça iyi bir indirim ile satılıyor.
Son olarak Avon Mark Big Extreme Maskara TV reklamı hakkında birkaç kelime söylemek istiyorum. Görsellik, renkler ve enerji açısından baya başarılı bulduğum bu reklamın tek sorunu oyuncular bana göre. Sadece Merve Özkaynak reklamın ve markanın şıklığını taşıyabilmiş, adını bilmediğim diğer hanımlar onun yanında ve reklamın enerjisinin yanında bana göre silik kalmışlardı.
Sizin bu konuda yorumunuz nedir?
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Avon Mark Big & Extreme Maskara" için 10 yorum:

  1. maskarayı beğendim ben önce çok ıslaktı kuruyunca toparladı kendini çok iyi oldu..

    YanıtlaSil
  2. Avon mark big extreme maskarayı bende son günlerde oldukça yoğun kullanıyorum. Tek katta benim istediğim performansı vermiyor ama üst üste uygulayarak daha iyi bir sonuç alıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üstüste uygulamak evet sonucu net olarak veriyor ancak benim sorunum uygulama aşaması. Avon Mark Big Extreme uygulama esnasında oldukça yoruyor beni ama sonuç ve sonrası gayet başarılı.

      Sil
  3. Maskara benim vaz geçilmezim. Çok seviyorum kullanmayı. ama sürerken mümkün olduğunca itine göstermem gerkiyor. Pek beceremiyorum. Kullanımı kolay bir maskara olmalı benim için. Avon Mark Big exreme maskarayı kullanabilir miyim diye deneyip görmem gerek...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Big extreme sonucu ve sonrası güzel bir maskara ama ıslaklığı sebebi ile tarama işlemi gerektiriyor her kat sonrası

      Sil
  4. Beğenemiyorum avonun maskalarını bir türlü,fena durmamış gerçi sende de güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon maskaraların bazıları gerçekten güzel. Kız kardeşimin gözleri. Teşekkür ederiz.

      Sil