Avon Life Kenzo Takada Parfüm

Merhaba
Mis kokulu bir yazı ile geldim. Avon Life Kenzo Takada Parfüm'den bahsedeceğim size. Hem erkek hem kadın için Kenzo Takada'nın Avon için tasarladığı bu parfümleri Avon Life adı altında kataloglarda yer alıyor. Yazı öncesi Avon Life Kenzo Takada Parfüm kullananların yorumlarına baktım genel anlamda güzel dönüşler gördüm. Şimdi de ben anlatacağım size.

avon-life-kenzo-takada-parfum


Avon Life Colour Kadın EDP

Kırmızı cam şişede hoş bir tasarımı olan bu parfüm 50 ml. Sitesindeki açıklamaya göre meyvemsi ve çiçeksi bir koku. Manolya, armut ve frambuaz notaları mevcut. Başkaları nasıl değerlendirir bilmem ama bana göre bir kış kokusu. Ve tarzıma da oldukça uygun buldum. Elbette koku olayı zevke göre değişiyor ve durdukça oturuyor. K.alıcılığına geçeyim o zaman. Uygulama ardından geçen 4-5 saat kimin yanından geçseniz o kokuyu alır sonrasında derinden geliyor ve gün boyu bu şekilde kalıyor. Ama siz gün boyu buram buram Avon Life Kenzo Takada kokayım derseniz yanınıza alın gün içinde tazeleyin. Gerçi üst üste parfüm uygulamasını tercih etmiyorum, koku değişebiliyor. Ben buna ihtiyaç duymadım. Bu arada hemen bir not: Lütfen temizlenmemiş cilde parfüm uygulamayın. "Ay terledim biraz parfüm sıkayım" demeyin daha beter olursunuz. Bu yaz öyle kötü şeylere şahit oldum ki her fırsatta bunları hatırlatmak istiyorum.

Avon Life Colour Erkek EDT

Mavi yeşil lacivert yani tam olarak rengini dillendiremediğim bir şişesi var. 75 ml boyutu. Yine sitesinde turunçgil ve aromatik koku diye belirtilmiş. Limon, vetiver, ve manolya notalarına sahip olduğu söylenmiş. Eşim parfüm seçimini yıllardır bana bıraktığına göre, bunu da ben zevkime göre değerlendireyim. Vay muhteşem tam bana göre demesem de gayet kullanılabilinir kokulardan, tabi benim için. Etki ve kalıcılığı daha az ama bence bu bilerek düşünülmüş çünkü bu parfüm aynı etkide kalsa ve bu saatler sürse bilmem nasıl olurdu?

avon-life-kenzo-takada-parfum-kullananlar


Her iki parfüm de Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'un koku sponsoru imiş bu arada.
Avon Life Kenzo Takada Erkek ve Kadın Parfümlerini ben sevdim. Fiyatları da uygun olunca tek sorun bir Avon Temsilcisi bulmak oluyor. Yakınınızda varsa bence bir bakın.

Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"Avon Life Kenzo Takada Parfüm" için 7 yorum:

  1. ben özellikle erkek parfümüne bayıldım :-)) zaten Kenzo'nun kokularından bazıları da favorimdir...

    YanıtlaSil
  2. Şişelerinin tasarımlarını beğendim, kokularını rastladığım bir yerde mutlaka denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Ben hala denememekle birlikte oldukça merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Henüz denemedim ilk fırsatta kokularını test etmek istiyorum bende :) Kış kokusu dediysen beim için okeydir zaten sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Etrafım Avon temsilcileriyle dolu :) kullandığım parfüm bitmek üzere, deneme amaçlı bir tane sipariş edebilirim. Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Merak ediyorum bu kokuları ,etrafımda avon temsilcisi var .Sanırım yılbaşı üstü güzel bir indirim olur ve alır denerim.

    YanıtlaSil
  7. Avon life kenzo takada bayan parfümünün baskın kokusunu merak ediyordum. Bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil