Ana Sayfa » , , , » Rocs Sensation Whitening Diş Macunu ve Rocs Black Edition Diş Fırçası

Rocs Sensation Whitening Diş Macunu ve Rocs Black Edition Diş Fırçası

Merhaba
Beyazlatma özelliği olan diş macunlarnı denemeye devam ediyorum. Rocs Sensation Whitening Diş Macunu bugün anlatacağım ürün. Rocs Sensation Whitening kullananlar genel olarak beğenmiş gibi ürünü. Bir de ben anlatayım, blogumda arayanlar bir baksın istedim. Google'dan bloguma ulaşanlar da hoş geldiniz.

Rocs Sensation Whitening Diş Macunu

Ürünün özellik ve vaatlerine bir bakalım. Sitesinde aynen şu cümlelere yer verilmiş. "R.O.C.S. Sensation Whitening diş macunu, içeriğindeki doğal ananas özlerinden elde edilen Bromelin enzimi ile dişlerinizi 1 haftada 1,5 tona kadar beyazlatmaya yardımcı olur. Özel parlatıcı granüller diş yüzeyini temizler ve beyazlatır. Aynı zamanda bu granüller daha küçük parçacıklara ayrılarak diş yüzeyini daha fazla parlatır ve fırçalama işlemi sonunda dişlerin ışıldamasını sağlar. Florür, kimyasal antiseptik, yapay tatlandırıcı ve sodyum lauril sülfat içermeyen Sensation Whitening, son derece doğal ve sağlıklı bir diş beyazlığı deneyimi yaşatır."
Bunlar gayet hoşuma giden vaatler. Çünkü ben de birçok insan gibi fazlaca çay kahve tüketiyorum. Yazık ki sigara da içiyorum. Zaten kemik rengi olarak süt beyaz dişlerim yok bir de bu yan etkenler olunca ben de ona göre diş ürünleri seçiyorum.
Bu diş Macunu 60 ml Siyah tüp ambalajda. İlk açıldığında ağız kısmında bir folyo  var ve ilk siz açıyorsunuz. Kırık beyaz renkte yoğun kıvamlı bir diş macunu.
Rocs Sensation Whitening kullananlar


Öyle ağır ve keskin bir tat-koku durumu yok.  Orta sertlikte bir fırça ile uygulandığında diş etlerinde bir hassasiyet oluşturmuyor. Leke ve beyazlatma konusundaki iddiasını tam olarak yerine getiriyor. Düzenli kullanıldığında yan etkiler ile oluşan lekeler kesinlikle temizleniyor. Hem vaadini yerine getirmesi, hem  keskin bir tadı olmaması hem de olabildiğince doğal oluşu sebebi ile mutlaka kullanmaya devam edeceğim. Ambalajının siyah olması ve benim siyah aşkımın da etkisi var tabi.
Bir de Rocs Black Edition Diş Fırçası var anlatmak istediğim. Bu diş fırçasını da sevdim aslında ama dikkat edilmesi gereken bir durum var ondan da bahsedeceğim. Önce şöyle bir fotoğrafını paylaşayım.

Rocs Black Edition Diş Fırçası

Gördüğünüz gibi kısadan uzuna doğru sıralanmış, ayrıca uçları yuvarlatılmış kıllara sahip. Fırçanın bu şekilde olması arka dişleri fırçalarken bölümünün, havada ve boşta kalmayıp aynı anda diğer dişlerin de temizlenmesini sağlıyor. Sert diş fırçası sevenler bu fırçayı sevecek. Ancak diş eti hassasiyeti olanlara önermiyorum. Ben sert veya orta sert diş fırçası kullanıyorum o anlamda Rocs Black Edition Diş Fırçası ile gayet iyi anlaştım. Elime geçtiğinden beri kullanıyorum değiştirme zamanı yine bu fırçayı tercih edeceğim.
Sizinle içerik meraklıları için Rocs Sensation Whitening Diş Macunu içeriğini de paylaşayım. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

rocs-icerik




"Rocs Sensation Whitening Diş Macunu ve Rocs Black Edition Diş Fırçası" için 7 yorum:

  1. fırçayı denemedim daha ama şimdi anlattığın kadarı ile seveceğim kesin gibi görünüyor..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandığım diş fırçaları genelde bu özellikte ayrıca kısadan uzuna olan formu da oldukça iyi

      Sil
  2. Rocs fırçayı denemem ama macunun özellikleri benim seveceğim tarzda onu satın alacağım .

    YanıtlaSil
  3. Favori ikilim indirimde stokluyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Rocs Sensation whitening diş macununu not aldım. Çay ve kahveden dolayı kullanmam gerektiğini düşünüyorum. Ama fırça biraz gözümü korkuttu. Bir yılı aşkın süredir diş etlerimde hassasiyet var ve diş fırçalarından korkar oldum. Yumuşak formda olması gerekiyor kullanacağım fırçaların.
    Teşekkürler..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, blogunuzu ziyarete geldim. Benim blogumu da ziyaret ederseniz sevinirim.

    YanıtlaSil