Pretty By Flormar Single Matte Eyeshadow

pretty-by-flormar-single-matte


Merhaba

Bugün size bir fardan bahsedeceğim Pretty By Flormar Single Matte Eyeshadow.  Peach Dream rengi. Bu marka Flormar Pretty Serisi şeklinde anılsa da bana göre doğru tanım değil. Pretty, Flormar' ait bir marka, seri değil. 
Deli gibi turuncu tekli far arıyordum ama mat olmalıydı tonu istediğim gibi olmalıydı. Blogger arkadaşımla Gratis'e girdik. Aslına bakarsanız ben daha önce oraya girip bakmıştım görememiştim, görevli benden daha çok göremiyordu zaten :D Neyse tekrar girdik ve Gökçe eli ile koymuş gibi buldu çıkardı.
Fiyatı o kadar uygundu ki 10 lira bile değil, üstelik indirimsiz. Acaba pigment mi zayıf, hemen mi kaybolur gibi sorularla kullanmaya başladım.
Pretty By Flormar Single Matte Eyeshadow için sitesinde vaatleri; gün boyu kalıcı olduğu, pürüzsüz bir görünüm sağladığı, kolay uygulanabilir ince bir yapısı olduğu bu sebeple göz kapağına eşit dağıtılabilir şeklinde belirtilmiş.
Size aşağıda rengi göstererek deneyimimden bahsedeyim kısaca.
pretty-by-flormar-single-matte-eyeshadow-peach-dream

Pigment konusunda gayet iyi bence. Kolumda baz filan yok, parmağımla aldım uyguladım. Tahmin edersiniz ki fırça ile uygulamada bu kadar pigmentli görünmez. Kalıcılığı baz ile neredeyse tüm gün, bazsız gün içinde yavaş yavaş kayboluyor. Tozutma sorunu evet var ama kendini talk pudrası zanneden farlar görmüş olduğumuzdan bunun o kadarcık tozutmasına razı olduk. Bu arada  kontrollü kullanılırsa allık olarak bile kullanılabilinir bence.
Ben bu turuncuları günlük makyajımda şöyle kullanıyorum. Göz kapağımın tamamına mat ten rengi bir far sürüyorum. Katlanma bölgesine de turuncu sürüp iyice dağıtıyorum hepsi bu. Far paletleri içinden bu renkleri bulmak mümkün az yer kapladığından tekli farları bu göz makyajında tercih ediyorum. Bundan önce Pastel Nude tekli farlardan 85 peach kullanırdım bahsettiğim şekilde. Göz kapağımın tamamına sürdüğüm tekli far ise Wet n Wild Brulee çoğunlukla. Bu arada Pastel Nude Tekli Farlar yazısına tam burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Pretty By Flormar Single Matte Eyeshadow çok uygun fiyatlı ve buna göre de başarılı bir far. Sanıyorum altı rengi var. Denk gelirseniz bir bakın renklere.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler







"Pretty By Flormar Single Matte Eyeshadow" için 4 yorum:

  1. benim için fazla turuncu daha nötr bir rengi var bende markanın onu seviyorum..

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlıymış rengi <3

    YanıtlaSil
  3. Bende sende görüp ,indirim zamanı 5 tl 'ye almıştım :)

    YanıtlaSil
  4. Turuncunun tonu çok güzelmiş. Bir ara ben de deli gibi turuncu far aramıştım ama henüz Pretty serisi çıkmamıştı. Artık hevesim de kaçtı ama buna bakabilirim ben de :))

    YanıtlaSil