Mojito Hair Serum Smart Keratin



Merhaba

Yeni tanıştığım bir markanın ürünü olan Mojito Hair Serum Smart Keratin bugünün konuğu. Size bu saç serumundan bahsedeceğim.

İşin açığı araştırmalarımda Mojito ürünleri hakkında çok fazla bilgiye sahip olamadım ama blog yazıları ile  bol bol bilgi paylaşımı göreceğiz sanıyorum. 


Mojito Hair Serum Smart Keratin fotoğraflarda gördüğünüz gibi mavi plastik bir şişede 125 ml boyutunda koyu kıvamlı şeffaf renkli bir ürün. Sitesinde bu saç serumu hakkında saçların ipek gibi ve parlak olacağı belirtilmiş ayrıca saç uçlarındaki kırıkların onarılıp, yapılandıracağı yazılmış. ürün içeriğinde gördüğüm kadarı paraben yok ama parfüm var.  Şuraya bırakayım içeriği.



Kokusu çok hoş asla rahatsız etmedi beni. Uzun bir kalıcılığa sahip değil bu arada koku. Banyo sonrası saçlarım henüz nemli iken, bir pompa avucuma sıkıyorum. Avuç içlerimde ısıttıktan sonra saçlarımın uç ve boylarına uyguluyorum.  Vaatlerinde bahsettiği onarma olayını yaşamasam da henüz, çok hoşuma giden bir özelliğini keşfettim. Yakın takip edenler bilir benim saçlarım ince telli ve elektriklenen sinir bozucu bir saç türü. Özellikle yeni yıkadığımda tüy tüy olurlar, aşağıdaki fotoğrafta görüyorsunuz. Her saç serumunda olduğu gibi Mojito keratinli serum ile de fön çekmeyi denedim. Yine nemli saçlarıma bir pompa sıkıp uyguladım. Ardından düzleştirici ile bir defa geçtim, sonuca inanamadım. Hiç bir serumda kısa sürede böyle bir sonuç almamıştım. "görüyorsunuz anlatmaya gerek yok" :D


Bir tarafta yeni yıkayıp kuruttuğum saçlarım, diğer tarafta Mojito Hair Serum Smart Keratin ile fön çektiğim saçlarım. Bu arada tüy tüy olan saçlar güneş ışığında çekildiğinden çok açık renk, diğer tarafta kapalı alan çekimi olduğundan daha koyu renk çıkmış. İkisinin ortası saç rengim aslında. Gerçi burada saçların duruşunu gösteriyoruz ama olsun :D Yani dakikalar ayırıp uğraşmaya gerek kalmadan bu sonucu almak beni çok mutlu etti. Bu arada sanırım kuru saçlar için daha uygun bu serum. Bir hatırlatma daha yapayım, lütfen fazla ürün kullanmayın şu saçlarıma bir pompa yetiyor mesela ona göre bakın ve kullanın. Fazlası saçı yağlı gibi gösteriyor.
Mojito keratin şampuan da merak ettiğim bir ürün. Bulabilirsem alacağım.



Tek bir sorun var o da ürünü herhangi bir yerde bulamamış olmak. Kız kardeşim sonucu görünce hemen alalım dedi ama satışını yapan bir yer bulamadık. Onun için de gören bile buraya yazarsa çok mutlu olurum. 

Yeni bir yazıda görüşmek üzere
Sevgiler





"Mojito Hair Serum Smart Keratin" için 8 yorum:

  1. sonuç harika hakikaten saçım uzun olsa hemen alırdım bunu..

    YanıtlaSil
  2. Bu aralar favori serumum diyebilirim, aslında bence kokusu kalıcı yani benim saçta kaldı :)

    YanıtlaSil
  3. Kızılay necatibey de bolca var

    YanıtlaSil
  4. Ben hala kullanmaya başlamdım Mojito ürünlerini ama kokuları gerçekten güzel..

    YanıtlaSil
  5. Ben kuaforumden şampuanıni aldım ve bayıldım harika bir şampuan serumunu da alıp kullanmayı düşünüyorum.internetten alınabilir güvenli alışveriş sitelerinde mevcut fiyatı da uygun bu arada ilk kez görüp beğendiğim farklı marka bir üründü beğendim diye aldım 70tlye ama internette sadece şampuanı ve kargo ücretsiz 22tlymiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuaförler yazık ki benzer ürünlere ciddi fark ekliyorlar. Keşke olmasa değil mi?
      Şampuanına ben de bakacağım.
      Sevgiler

      Sil
  6. Ben Eminönü'de Zaza Han'dan aldim, fiyati 15 TL idi. Coook memnunun nemli saca uyguladiktan sonra sadece düz kurutuyorum, mükemmel oluyor saclarim. Ki benim saclarim cok ince telli ve yipranik saclar. Harika tavsiye ederim kesinlikle

    YanıtlaSil