Raen Peeling Lif

peeling-lif


Merhaba
Cilt temizliği ile alakalı bir üründen bahsetmek istedim bugün. Raen Peeling Lif Aslında çok uzun zaman önce yazmam gerekirdi çünkü bayadır kullanıyorum ama her seferinde bir aksilik oluyor, bir şeyler gelişiyor ve yazı yarım kalıyor.  Dilerim bu defa tamamlayabilirim.

Bu peeling lif burun kenarlarındaki siyah noktalar için ve tabi ki yüz peelingi için hazırlanmış. Makyajı da temizleyebileceğimiz anlatılmış. Bu arada yüz peelingi nedir ondan kısaca bahsedeyim. Cillteki toz kir ve ölü derinin arındırılması işlemi diyebiliriz. Çeşitleri de var aslında derin, orta ve yüzeysel gibi. Ama onlara girmeyelim dilerseniz ayrı bir yazıda bahsederiz. Bu arada defalarca gördüğüm hatta bloggerlarda da gördüğüm bir yanlıştan bahsetmek istiyorum. Peeling ne zaman yapılır biliyor musunuz? Duş sonrası yapılır duş öncesi değil. Duş vesilesi ile açılan gözenekler yapılan peeling ile daha kolay temizlenir, maskeler de aynı şekilde uygulanmalıdır. Saç maskesi gibi duş öncesi sürüp banyoya giren blogger arkadaşlar kendi kendinize yapın ama takipçilerinize bu anlamda örnek olmayın lütfen

Raen Peeling Lif iki ayrı tarafı var.  Koyu yeşil, kafes gibi görünen bölüm yani sisal tarafı ile siyah nokta ve peeling işlemi için kullanılabiliyor. Havlu tarafı ile de makyaj temizliği yapılabiliyor.




Koton havlu ve sisal liften üretilmiş bir ürün ve tüm cilt tiplerinde kullanılabiliyor.  Oldukça minik bir lif bu bir kenarı 8  cm kare şeklinde. Tam ortasında bir lastik var ve bu lastiği elimize geçirerek uygulama yapıyoruz. Sisal tarafını kullanmadan ıslatmamız öneriliyor, özellikle hassas ciltler bunu yapmalı.
Raen Peeling Lif ne kadar işime yaradı? Bu soruya şöyle cevap vereyim; en çok cildimdeki maskeyi temizlerken kullandım ben. Bunun için her iki tarafını da kullandığım oldu. Makyaj temizliğinde ilk zamanlar kullanmıştım ama sanki beni oyalıyormuş gibi geldi, her zaman bir koşuşturma halinde olduğumdan makyaj çıkarma işlemini uzatıyormuş gibi düşündüm. Ama temizleme ürününün bu ürünle daha aktif daha verimli olacağını siz de tahmin edersiniz.  Özellikle cildimde kuruyan maskelerde faydalı oldu bana temizleme özelliği. Bunun dışında peeling yaptığımda bu lifle işlemi sonlandırmam sanki daha iyi sonuç almamı sağladı. Bu sebeple de uzun süredir kullanıyorum. Lifin temizliğini ise yine bir yüz temizeme jeli ile yaptım. Yıkadım hızlıca kuruması için hemen sıkıp astım her seferinde. Ömrü kullanım sıklığı ve bakımına bağlı tabi ürünün. Benzer ürünleri çok dikkatli kullanırım o sebeple 3.5 yıl içinde 3 tane kullandım ben. Sonuncusu da baya gider daha bana.  

Önce 2014 yılında yaptığımız bir etkinliğe sponsor oldu Raen, bu ürünü öyle tanıdım. Sonra Lila Kutu'dan satın aldım. Tabi Raen'in kendi sitesinde de var. Fiyatı da oldukça uygun. Az önce baktım ve Raen Peeling Lif'in Lila Kutu'da 10 lira olduğunu ve ücretsiz kargo ile teslim edildiğini gördüm. Merak edenler bu fırsatı kaçırmasın. 
Not: Raen Gülsuyu deneyimimi okumak için kırmızı başlığı tıklayabilirsiniz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere. 
Sevgiler









"Raen Peeling Lif" için 20 yorum:

  1. Guzel bir ürüne benziyor.yuz kesesi gibi.

    YanıtlaSil
  2. Raen ürünlerini severek kullanıyorum. Zaman zaman alıyorum. Bu lifi bende kullanmıştım. Banyo sırasında peeling yaparken eskittim gitti =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen eskimeden yenisini aldım ben. Özellikle havlu tarafı çok işime yaradı

      Sil
  3. Kullanışlı görünüyor.. Güle güle kullanın..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. hep ihmal ediyorum bu bakımları ah ben ah! iade-i ziyarete gelmiştim pek bir hoşbuldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz.
      Yaş ilerleyince o ihmaller için pişman oluyor insan, ben çok ihmal etmiştim.

      Sil
  5. Ben hep vücut peelingi için kullanırdım bu lifleri. İlk defa yüz için olana rastladım. Duştan önce peeling yapanlar konusunda ise her kelimene katılıyorum Nihal ablacım , ne faydasını gördüklerini bile anlamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaklaşık 3.5 yıldır kullanıyorum özellikle havlu tarafından aşırı memnunum.
      Bilinçli yapmıyorlar ki hiç bir şeyi. Araştırmadan bilgi veriyorlar. Onların yaptığı yorumlardan ne olur bilemedim.

      Sil
  6. Yararlı bilgi olmuş denemek lazım @çb

    YanıtlaSil
  7. Bu minik liften bende de var ama sert diye yüzüme kullanmaya çekiniyordum. Senin yazından sonra deneyeyim bir gün..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Islanınca hiç sorun yaşamadım, çok da memnun kaldım

      Sil
  8. Yüz peeling'i için güzel bir ürüne benziyor ablacım.Sağlıkla iyi günlerde kullan.💕
    @smk

    YanıtlaSil
  9. Baya güzelmiş Nihal, ben minik yüz keselerinden kullanıyorum ama Raen' i de deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  10. Raen peeling lif mutlaka arayıp bulup kullanacağım bir ürün. Hem çok kullanışlı hem de çok şık görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen yukarıda belirttiğim gibi ücretsiz kargo kolaylığı oluyor ben bekliyorum yenilemek için.

      Sil