Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss

essence-matt-matt-matt-longlasting


Merhaba

Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss ile renkli bir gün dilemek istedim. Son zamanlarda bu ürünün satıştan kaldırılacağını duydum, bu gerçekleşir mi bilmiyorum ama bence adı değişerek bu lipgloss satılmaya devam etmeli. Neden böyle dediğimi de şimdi anlatacağım.

Bendeki rengi 03 Girl of today 5ml bir ürün. Tasarım olarak alıştığımız lipgloss ambalajları dışında alt tarafa doğru hafif bombe verilmiş, bir tombulluk mevcut.


Sünger aplikatör de alıştıklarımızın dışında. Yassı ve hafif üçgen görüntüsü var. Bana göre gereksiz bir detay çünkü bu aplikatörle kontrolü sağlamak pek kolay değil. Sıradan olsaydı keşke ve uygulama esnasında sorun yaşamasaydık. 


Renk de gördüğünüz gibi pembe ama sanki biraz gül kurusu da hakim. Şimdi gelelim performansına. Yumuşak bir sürümü var, hoş bir kokusu var. Vaatlerine göre değerlendirirsem; sabitlenmesi geç oluyor ve sadece bende mi bilmiyorum ama asla tam mat olmuyor.  Üzerinde üç defa mat yazınca ultra mat olacağını düşünmüştüm. Yukarıda bahsettiğim gibi fırçası çok başarılı değil kendi rıj fırçalarımla daha başarılı uygulama sağladım. Kapatıcılığı iyi diyebilirim bir kat veya en fazla ikinci kat gayet örtücü. Dudaklarımı kurutmamasını sevdim.  Yine ürün adında geçen Lonlasting yani uzun ömürlü ibaresine çok uygun değil yani fazla kalıcılığı yok. Ancak bir şey yiyip içmezseniz bir kaç saat bozulmadan kalabilir. İçlerden silinerek kaybolmaya başlıyor yavaş yavaş. 
Rujun yapısı da biraz farklı. Öyle yapış yapış veya akışkan veya tam koyu kıvamlı değil havalı bir ürün, köpük gibi. 
Yazımın girişinde yazdığım gibi adı değişip devam etmeli. Çünkü tam mat değil uzun süre kalıcı değil ama yapısı kapatıcılığı ile güzel ve kullanabileceğim bir ruj Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss.
Essence ürünleri benim bildiğim kadarı ile Rossmann ve EveShop mağazalarında satılıyor ve çoğunlukla uygun fiyatlı ürünler. Aslında eskiden daha uygundu fiyatları ama bizler alıp deneyip güzelliklerini yazdıkça fiyatlar tırmanışa geçti diyebilirim.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler









"Essence Matt Matt Matt Longlasting Lipgloss" için 12 yorum:

  1. 03 zaten bence bu serideki en güzel renk ,ben bu lip glosu çok severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilirsin kendime pembe renk rujları pek yakıştırmam ama renk kendi başına gerçekten güzel

      Sil
  2. Rengini çok beğenmiştim. Yorumlarına katılıyorum uzun süre kalıcı değil, kadifemsi sürülme hissi çok güzel bir önceki serisinde de aynı sıkıntı vardı bence.

    YanıtlaSil
  3. yapısı çok iyi değil gibi duruyor bilmiyorum essence ürünleri ya çok iyi ya da çok kötü oluyor ortası yok sanki :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında yapısı çok hoş kadife gibi ama böyle havalı bi ürün. köpük fondöten gibi

      Sil
  4. Üzerine parlatıcı sürerek kullanabilirim. Rengini sevdim. Güle güle kullanın..
    Sevgiler..@rps

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o şekilde kullanılır ama zaten çok mat bir ruj değil

      Sil
  5. Rengi harika.. Essence standları Gratis'ten kalktığından beri çok uzak kaldım ürünlerine.

    YanıtlaSil
  6. Bu rengi ben de kullandım canım. Gerçekten çok güzel duruyor. Serinin yanlışı mat mat mat :))) Mat bir ruj değil kesinlikle :))

    YanıtlaSil