Bioblas Organic Oils Argan Yağı

bioblas-organic-argan-yagi


Merhaba

Yine bir saç bakım ürününden bahsedeceğim bugün. Bioblas Organic Oils Argan Yağı  Ürünü önce marka gönderisi ile tanıdım ve sonrasında bir tane de kendim aldım. Şimdiye kadar 1.5 şişe kullandım ve sanırım artık yazabilecek deneyime sahip oldum.

Önce her zamanki gibi ürün hakkında öğrendiklerimi paylaşayım ardından da kendi deneyimimden bahsedeyim.

Bioblas Organic Oils Argan Yağı 100 ml sprey formunda. Kahverengi şeffaf, plastik bir şişede. Bu ürünün vaatlerinde saçların ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerali karşılaması, kökten uca direnç kazandırması, pürüzsüz olmasını sağlaması belirtiliyor. Ayırca saçı ağırlaştırmaması, parlak göstermesi ve onarması da vaatleri arasında.

bioblas-organic-argan-yagi

Benim saçlarımın daimi bir sorunu var aslında. Ne kadar sağlıklı olsalar da kuru ve ince telli olduklarından elektriklenme her daim var. Çok yıpranmış olduğu zamanlarda göründüğü gibi olmasa da o çirkin görüntüyü yazık ki yaşıyorum. Bu durumda eğer fön çekmeye vaktim yoksa yatıştıran ürünler deneyip buluyorum. Evde ofiste mutlaka bulunduruyorum.

Bioblas Organic Oils Argan Yağı da bana bu anlamda yardımcı oldu. Avucumun için bir veya iki defa püskürtüyorum. Avuçlarımı birbirine sürtüp ısıttıktan sonra önce saçların elektriklenen kısmına, sonra boylarına yayıyorum. Saçlar sakinleşiyor ve mis gibi kokuyor. Bu arada koku demişken çok güzel bir kokusu var. Koku hassasiyetime rağmen beni kesinlikle rahatsız etmeyen bir konu.  Ürünü ilk denemeye başlayacağım zaman hakkında bilgiler edinmeye çalışırken şöyle bir yazı okudum bir blogda "mis gibi argan yağı kokuyor"! Bazı arkadaşlar gerçekten şaka gibi. Argan yağı kokmaz arkadaşlar. Hatta biraz fazla koklar ve derin derin çekerseniz sizi rahatsız edecek bir koku ile karşılaşırsınız. Bu ürün argan yağı katkılı bir ürün. Bilmemek ayıp değil ezbere yazmak ayıp diyerek gereken mesajı gönderelim. 

Devam edelim; ürün saçlarımda ağırlık yapmadı, yumuşacık yaptı, parlak gösterdi. Ancak onarma besleme anlamında bir gözlemim olmadı. Çok uzun vadede bu durum gözlemlenebilir mi emin değilim ama benim sorunumu çözmüş olması, geçici olsa da hoşuma gitti.
Sizler Bioblas Organic Oils Argan Yağı denediniz mi? Sizlerde etkisi nasıl oldu?
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler






"Bioblas Organic Oils Argan Yağı" için 10 yorum:

  1. bu tarz yağları ancak yazın denizde kullanabiliyorum ben bunu da öyle bir zamanda deneyip yazacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saçlarımın durumundan sebep yaz kış elimin altınta olmalı benzer ürünler.
      Senin yorumunu bekliyorum

      Sil
  2. No conocía este aceite para el cabello, yo suelo usar aceite de coco como premascarilla. Un beso

    YanıtlaSil
  3. Markanın şampuanlarından da memnunum. Bu yağ bende var ama henüz deneyemedim. Öne alayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzüm çekirdeği ekstresi içeren şampuanını sevdim ben. Diğerleri ile anlaşamamıştım.

      Sil
  4. Saçlarım kalın telli dalgalı ve kabarıktır. Bende yeni yeni deneyimlemeye başladım. Umarım senin kadar memnun kalırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ilk kullanımda beklentiye göre belli ediyor kendini. Daimi bir yapılanma beklememiştim saçlarımda. Yatıştırması yeterliydi, o da oldu.

      Sil
  5. Ben de çok seviyorum. Saçlarımı ağırlaştırmadan yatıştırması, parlaklığı ve kokusu çok güzel :)

    YanıtlaSil
  6. Ben bu ürünü çok sevdim. Sanırım sevmeyeni de yok. Güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil