Scholl Ayak Törpüsü Yorumum

Çok merak ettiğim, uzun zaman almayı ertelediğim Scholl Ayak Törpüsü şimdi sizlerle. Neresinden başlasam anlatmaya bilemedim. Şimdi Scholl Ayak Törpüsü ilk duyulmaya başlandığında ben de ilgi ile yorum bekliyordum scholl ayak törpüsü kullananlardann, güvendiğim isimlerden. Ona göre de satın alacaktım. 


Sonra bir baktım marka kendine blogger diyen pabucumun bloggerlarına bile yollamış şaşırdım. Bu durum bana çok itici geldiğinden de üründen kısa bir süre uzaklaştım ancak ben ayakları ile aşırı uğraşan biriyim. Gerek ayak numaramın büyük oluşu, gerek Halluks Valgus denilen ayak kemiği sorunu olduğundan nasıl estetik hale getiririm diye çabalar dururum yıllardır. Alayım bari diye bir niyetlendim baktım rakam yüksek. İndirime girsin alırım dedim. Zaman böylece geçti tabi. 
Bir gün Gratis'e girmiştim bir şeyler aldım, baktım ki Scholl Ayak Törpüsü indirimde, aldım ben de. Kardeşim ve arkadaşı da benimle birlikte. Bir yerde oturduk bir şeyler yedik içtik. Dönüş yolunda yaklaşık 50 cmlik bir boşluğu görmeyip sol ayağımı atmamla "ayağım kırıldı" demem bir oldu. 
Evet topuğumu kırmıştım 25 Ağustos 2017 :D Anlayacağınız kırılan bölüm topuk olduğu için ürünü yine kullanmak nasip olmadı bana. Bir süre de alçı çıksın, yürümeye başlayayım diye bekledim. Sonunda yazısını yazabilecek kadar deneyim sahibi oldum. Yazsam da bitse bu ürünün kabusu :D

Scholl ayak törpüsü nasıl kullanılır 

Fotoğraflarda gördüğünüz gibi ergonomik düşünülmüş. Mavi beyaz gövdeye sahip. Sonrasında sanıyorum pembe rengi de çıktı, pembiş gelinler pembScholl ayak törpüsü nasıl kullanılıreci hanım kızlar için. Beni düşünüp siyah tasarım yapacak halleri yok tabi :D Ürünün başlığında elmas taneleri olduğu belirtiliyor. Fotoğraflarda, ürünün orta kısmında gümüş renkli bir halka görüyorsunuz o halkayı sola çevirince çalışmaya başlıyor. :Elmas başlığı, temiz ve kuru olan topuğumuzda hafifçe gezdiriyoruz. Fazla bastırmak önerilmiyor zaten bastırınca garip bir ses çıkıyor ve cihaz çalışmıyor. Uygulama esnasında mutlaka ayaklarınızın altına bir şeyler yayın çünkü kuru ve ölü deriler dökülüyor minik minik veya toz halinde. Pille çalıştığını da hatırlatayım. Temizlenmesine gelince, elmas taneli başlık yerinden çıkıyor ve suyun altında yıkayabiliyoruz. Gövdeyi ise nemli bir bez ile siliyoruz. Uygulama sonrası ayaklarımı silip veya yıkayıp ardından nemlendiricimizi sürebiliriz. 
Scholl Ayak Törpüsü kullananlar



Scholl ayak törpüsü yorumlarım 

Peki ben memnun kaldım mı? Öncelikle şunu belirteyim. Ben bundan yaklaşık 15 yıl önce demir ayak törpüsü kullanmaya başladım topuklarım için. Ne gerek vardı bilmiyorum ama ayaklarıma özen gösteriyorum ya, daha iyi olur diye başladım. Bu şekilde topuklarımı aşırı ilgiye alıştırmış oldum. Kısa bir süre törpülemeyeyim sertleşmeler, kötü duruşlar aşırı rahatsız ediyor. O bakımdan törpüleme işine hiç başlamayanlara sadece nemlendirici kullanmalarını öneriyorum. Bu ürün de benim demir törpüye alışmış topuklarımda istediğim sonuca ulaşmamı sağlayamadı Ancak normal bakıma alışmış topuklarda baya işe yaradığına şahit de oldum. Haftada bir kullanmaya devam ediyorum tabi. Demir törpü kullanmayı bıraktım şimdilik. Bu arada elmas tanecikli başlığın, deformasyon oluşumunda, etkisinin azaldığında değişebildiğini de belirteyim. 
Bir de Scholl Elektronik Tırnak Bakım Seti var aklımda bakalım başıma bir şey gelmeden alabilecek miyim? 
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere. 
Sevgiler


"Scholl Ayak Törpüsü Yorumum" için 17 yorum:

  1. Bende bunun pembe olanı elmas taneleri olani var. Aşırı memnunum ve bana çok pratik geliyor . Blogumda da daha önce öncesi, sonrası haliyle yazısını yazmıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum canım bahsetmiştin. Topuklar normal olunca memnun kalınmayacak bir ürün değil ama ben kendim ettim kendim buldum :D

      Sil
  2. Bende hic memnun kalmadım ya beklentim daha yüksekti :)

    YanıtlaSil
  3. ben bunu uzun zamandır kullanıyorum ve memnun kaldım ... elmas başlıklı olan daha iyi ilk çıkana göre hatta..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk çıkanı denemedim ama çok sorunu olmayan ayaklar için bence de gayet iyi

      Sil
  4. Bu törpünün pembiş gelinliğime yakışacak şekilde pembe rengi var bende, tırnak bakım setini de aldım :))

    Ayak topuk törpüsünden ben çok memnun kalmadım, ponza taşının pilli versiyonu bana göre, ben ayaklarımı demir törpüyle hiç törpülemedim ve aşırı sert derili ayak topuğum yok ona rağmen sevmedim. Şişirilmiş bir ürün bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında kiminle konuşsam gayet başarılı olduğunu söyledi. Acaba elmas başlıklı olanından önce çıkan modeli mi senin kullandığın?

      Sil
  5. Ben de yıllarca törpü kullanarak ayaklarımı mahvetmişim bilmeden. Törpüledikçe ayak tabanı kendini korumak için daha kalın deriyle karşılık veriyormuş meğerse. 4-5 yıl oluyor törpü olayından vazgeçeli. İlk 6 ay korkunç feci geçmişti ama ayaklarımı rahat bıraktığım için yavaş yavaş toparlandı topuklarım. Şimdi sadece nemlendirici yetiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de şimdi o süreçteyim. 3.5 ay oldu demir törpü kullanmadım. İnşallah dediğin gibi toparlanır.

      Sil
  6. Elmas başlıklı ben de kullandım ve etkisini de gördüm.Dediğin gibi aşırı ilgiye alışmış ayaklar için belki çok yeterli olmayabilir..

    YanıtlaSil
  7. Dediğin gibi çakma bloggerlara yağdırılan ürünleri görünce ben de markadan soğudum resmen. Çok problemli ayaklarım olmadığından ihtiyaç da hissetmedim. Düzenli bakım bana yetiyor. Dikkat et kendine ben de ayak kıranlardanım, ne sıkıntılı biliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah keşke ben de ayaklarımı bu hale getirmeseydim.
      Sen de dikkat et canım. ayak kırığında hayat iptal oluyor

      Sil
  8. Sanirim ayni nedenden oturu bende uzak tuttum kendimi urunden... ama cok da merak ediyodum.. emegine saglik💙

    YanıtlaSil
  9. Ben bunu sadece yazın ihtiyaç duyup kullanıyorum.Çok memnunum ♥

    YanıtlaSil