Gabrini Mat Kalem Rujlar

gabrini-kalem-ruj


Merhaba

Yeni yılın ilk yazısı ile karşınızdayım. Yazımın konuğu ise Gabrini Mat Kalem Rujlar yani Gabrini Matte Lipstick Crayon.

Beni instagramda takip ediyorsanız bir süredir bu rujları kullandığımı biliyorsunuz zaten.Efendim yeterli kanaat oluştuğuna göre sizlerle de sonucu paylaşabilirim artık.

Önce biraz özelliklerinden bahsedeyim. Adından ve şeklinden bildiğiniz gibi kalem şeklinde rujlar bunlar ve mat rujlar. En çok açılma şekli sorulmuştu onu yanıtlayayım, kalemtıraş ile açılıyor. Rujların etrafı tamamen jelatinle kapalı arkadaşlar, yani almak istediğinizde bu detaya dikkat edin. Bizim halkımız malum, kaşla göz arasında açar dener bakar yerine koyar.

gabrini-mat-kalem-ruj

Bendeki renkler yukarıda gördüğünüz gibi 11, 12, 03,09, 02 ve 01. Bazı serilerin yapı ve özellikleri kendi aralarında değişebilir ama bu seride ve bendeki renklerde genel özellikler hep aynı. Hem mat hem kalem olmasına rağmen sürümü oldukça yumuşak ve rahat. Ağır itici bir kokusu yok ki bilirsiniz en dikkat ettiğim durum bu. Renkleri dudaklarınızda görebilmek için kat kat uygulamanıza gerek yok, gayet net veriyor renkleri. 
Tüm mat rujlar için duyulan endişe Gabrini mat rujlar için de geçerli olmuştu en başta. Acaba dudakları kurutur mu? Çizgileri kusurları belli eder mi gibi. Kesinlikle kurutma yaşamadım ben. Açık renklerde çizgiler evet biraz beli oluyor ama bir lip primer ile bunu hafifletmek mümkün. 
.kalıcılığına gelince, yemek çay sigara gibi etkenler yoksa saatlerce kalabiliyor. Ama benim gibi sürekli çay kahve tüketiyorsanız dudakların iç bölümlerinde kayıplar başlıyor. Biraz tazeleme gerekiyor. Ve tamamen silinmesi siz müdahale etmeden olmuyor. Kısacası tam gün bir iki rötuş ile size yetebilecek rujlar. Tabi bir noktayı daha belirtmek istiyorum, dudakların yapısına göre de rujların kalıcılık durumları değişebiliyor, bunu da ciddiye almakta fayda var. Rujlar uygulamanın ardından bir kaç dakika sonra matlaşmaya başlıyor. 
Bu arada hemen Gabrini Mat Kalem rujlardan  favorim olan iki rengi söyleyeyim 12 ve 02. 
En çok aldığım sorulardan birine yer vereyim bu ürünlerle ilgili. Gabrini ürünleri nerede satılıyor? Gabrini ürünleri online bir çok sitede satılıyor ancak daha geniş bilgi için markanın instagram sayfasını takip etmenizi öneririm. @gabrinicosmetics Gabrini kalem ruj fiyatları sanırım 8 lira civarı.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"Gabrini Mat Kalem Rujlar" için 12 yorum:

  1. Gabrini ürünlerini ben başarılı bulurum fiyatına göre. Bu rujlarıda denemedim, ama renkler pek güzelmiş. Güle güle kullan tekrar🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni ürünlerde kullandıklarım gerçekten başarılı. Eskilerde ise bir dipliner vardı metalik ambalajlı o çok iyiydi. Çok teşekkür ederim 😍

      Sil
  2. Online sitede satılması hoş ama ben görerek almak isterim. Ne yazık ki ben hiç bir yerde bulamadım :( Yoksa biliyorsun oldukça merak ediyorum. Güle güle kullan canım ,çok başarılı olduğunu bir çok kişiden duydum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım renkli kozmetiklerde görerek almak lazım. Evet bunlar gerçekten iyi 😍

      Sil
  3. İnstagramda da sormuştum 09'u...Gördüm şimdi.Hafifte bir ışıltısı varmış...Bol gülücüklü günlerde kullan hepsini inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ışıltı yok. Bir süre sonra matlaşıyor hepsi. Ama dediğim gibi tam mat değil
      Çok teşekkür ederim 😍

      Sil
  4. 02 nolu ruju ben de çok beğendim.. Güle güle kullanın...
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. Dudağında gördüğüm 12 numara mıydı 2 numara mıydı? Baya kalıcı bence de :)

    YanıtlaSil
  6. yapılarını gayet beğendim favorim 12 numara .-))

    YanıtlaSil
  7. Bu markanın kalem rujları hiç ilgimi çekmemiş. Yeni fark ettim. Bir şans vermek lazım :)

    YanıtlaSil