Flormar Eyebrow Fixatör Maskara


Merhaba
Bugün bir kaş ürünü ile geldim. Uzun zaman önce aldığım ve neredeyse bitirdiğim Flormar Eyebrow Fixatör Maskara günün ürünü. Bu kaş maskarasının her hangi bir rengi yok arkadaşlar. yani bu ürün sabitleyici bir ürün. Kaşlarımızı doldurmak veya şekil vermek için kullandığımız kaş farı veya kaş kaleminin ardından uyguladığımız destek. Kaşlarımız yerinde rahat dursun tüm alım ve çalımımızla, kusursuz makyajımızla bir ortama girdiğimizde, üç kıl aşağı iki kıl yukarı dans etmesinler ve bizi rezil etmesinler diye düşünülmüş kaş sabitleyicilerden biri.


Flormar Eyebrow Fixatör Maskara

Performansından bahsedeyim hemen size. Ürünü ilk aldığımda biraz şaşırdım açıkçası. Daha önce kullandığım kaş sabitleyiciler gibi kıvamlı değildi bu şeffaf kaş maskarası. Daha akışkandı, bu sebeple fırçayı çıkardıktan sonra ürünün fazlasının tekrar ambalaj içine akmasını sağlıyordum. Ancak bir kaç kullanım sonrası bu durum düzeldi.
Flormar Eyebrow Fixatör Maskara kullananlar

Ben kaş farı ve kaş kalemi ile kullandığım gibi herhangi renkli bir kaş ürünü kullanmadan da uyguladım. Her iki denememde de oldukça başarılı buldum ürünü. Maksimum 7 saat deneyimim oldu. Bu 7 saat boyunca kaşlarımın formunda her hangi bir bozulma olmadı. Makyajımı çıkarırken onu da çift fazlı bir ürünle kolayca arındırdım kaşlarımdan. Flormar Eyebrow Fixatör Maskara fiyatı indirimsiz 20 lira. Tekrar almayı planlıyorum. 
Ve bu defa kaş farı veya kalemi ile değil her defasında tek başına kullanacağım. Çünkü kaşlarıma microblading yöntemi uygulandı. Onun da  videosunu tam buradan blog yazısını da Microblading Deneyimi başlıklı yazımdan izleyip okuyabilirsiniz. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Flormar Eyebrow Fixatör Maskara" için 7 yorum:

  1. Ellerinize sağlık, güzel bir inceleme yazısı olmuş.

    YanıtlaSil
  2. şu microbladingi çok merak ettim yazını bekliyorum :-))

    YanıtlaSil
  3. Fırçası çok iyimiş, ne güzel tarar bu kaşı. Tam benim gür,uzun ve kalın kaşlarıma göre😒Ellerine sağlık❤

    YanıtlaSil
  4. Ben de artık kaş sabitleyicilere geçerim yavaş yavaş, yazdım listeye canım 😘

    YanıtlaSil
  5. Bu ürünü hiç kullanmadım. Kaşlarımla ilgili böyle bir ürüne ihtiyacım var .İndirimde denk gelirsem göz atarım.

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık canım güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  7. Kaş maskarası, farı gibi ürünlerini seviyorum :)

    YanıtlaSil