Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 4



Herkese Merhaba

Geçtiğimiz hafta sonu merakla beklenen Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 4  etkinliğini gerçekleştirdik.
O kadar güzel bir gündü ki sanıyorum tek yazıya sığdırmam mümkün olmayacak.  Bu yazıda genel hatları ile günü anlatmayı, farklı bir yazıda ise detayları anlatmayı planlıyorum.

Biliyorsunuz ilk bloggerlar arası hediyeleşme etkinliğim 2014 yılında olmuştu. O yıl 'neden bu durum gelenekselleşmesin?' dedim ve her yıl farklı bir şey ekleyerek gerçekleştirmeye çalıştım. Bu yıl 4.yıldı ve neler oldu? Ne farklılıklar oldu?

Değişmeyen şeyler de vardı. Mesela yine aktif blog yazarlarından oluştu davetli listem. Ve yazdıkları ürünleri sadece deneyimleri doğrultusunda yazan, başkasından almayan blog yazarlarıydı. Bu arada en çok sorulan 'nasıl başvuru yapıyoruz' sorusuna cevap vereyim. Başvurusu olan bir etkinlik değil, ben davet ediyorum konuklarımı.Bir de tek sponsor detayı sabitlenmişti tabi.

Değişenler ise mekandı mesela; bir otel, restaurant değildi bu defa mekanımız. Şişli Down Cafe'de olsun istedim, peki neden? Hediyeleşme etkinliklerinde mekan sponsorumuz olmuyor ve çoğunlukla kendi harcalamalarımızı kendimiz yapıyoruz, 3.yıl hariç diye not düşeyim şuraya. Madem böyle olacak neden paramız hayırlı bir işe gitmesin diye düşündüm. Mekanla konuştum, konuk blogger arkadaşlarıma önerdim hepsi sıcak baktı. Ardından etkinliğimizin tek sponsor markası Mineaderm'e de bahsettim etkinlik mekanından, sunum için geleceklerdi çünkü. Hiç beklemediğim bir öneri aldım. Hesabı üstlenmek istediklerini söylediler. Ticaret yapan insanların manevi duygular ile hareket etmesi pek beklenilmez, dolayısı ile şaşırdım ama güzel insanların var olduğuna şahit olmak beni sevindirdi, umut verdi.

09 Aralık 2017 tarihinde öğle saatlerinde arkadaşım Dilek İlhan ile hazırlıklar için Down Cafe'ye gittik. Biz gittiğimizde Mineaderm pazarlama Müdürü Gökhan Bey gelmişti bile. Hep birlikte kolları sıvadık ve masa düzeni, masa kartları gibi hazırlıkları yapmaya başladık.

Tüm konuklar geldiğinde ise önce yemeğimizi yedik. Ardından Gökhan Bey'in sunumu Üzeyir Bey ve Aylin Hanım'ın katkıları ile marka ve ürünlerini tanımaya başladık. Dinledikçe ne kadar iç açıcı ürünler olduğunu fark ettim ve mutlu oldum. Ürün detayları da elbette gelecek.

Hünkar beğenmiş biz beğenmesek ayıp olurdu. Lezzeti müthiş bir yemekti.


Sunum sonrası sıra geldi hediyelere. Tek sponsorlu ve bol hediyeli bir gündü. Markanın ürün hediyeleri dışında kırk yıl kendini hatırlatacak hediyesi de vardı. Bunun haricinde organizasyon hazırlığında kendilerine teklif ettiğim çekiliş hediyesini de getirmişlerdi. İki kişiye çekilişle çok farklı hediyeler verildi. O hediyelerin de ne olduğunu ve şanslı bloggerları bir sonraki yazımda göreceksiniz.
Her birimize Blogluyorum blogunun sahibi Göke'de hediye hazırlamıştı, çoook teşekkür ediyorum katkıları için.


Ardından 10 blog yazarı kendi aramızda hediyeleştik, çok renkli görüntülerdi. Konuklarımın yüzünü gözlerini takip etmek böyle organizasyonlarda benim için önemli bir detay. Hemen hepsinin yüü gülüyordu. Espriler, gülüşmeler enerjisi yüksek bir ortamdı ve rahat bir oh çektim tüm samimiyetimle söylüyorum. Bana güvenerek davetime gelenlerin mutlu ayrılmasından daha keyif verici bir şey olamazdı bana göre.

Tabi her organizasyon sonunda olduğu gibi bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedik ve gülücükleri ölümsüzleştirdik.

Locosmetico, Blogluyorum, Makyaj Kelebeği, Audrey'in Şekerleri, Makyaj Deneyimleri, Gülümse Yüzüme


Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 4 isimli etkinliğin ana hatları böyleydi arkadaşlar. Sponsor markamız Mineaderm ile ilgili ve yukarıda bahsettiğim hediyeler ile ilgili ayrı ayrı yazı hazırlayacağım. Hiç bir şeyin kalabalığa gelmesini istemiyorum çünkü. Hem blogger arkadaşlarım hem sponsor markanın hassasiyeti her şeyin en güzelini hak ediyor bence. Bu arada yaşam blogum olan Çaykolik blogda da Şişli Down Cafe'den bahsedeceğim sizlere. Beni instagramdan takip etmeyi unutmayın lütfen, biliyorsunuz instagram kullanıcı adım @huzunsarisiblog

Şimdi de etkinliğime renk katan blogger arkadaşlarımın isimlerini paylaşmak istiyorum alfabetik sıra ile

Audrey'in Şekerleri
Beğendim Paylaştım
Blogluyorum
Cadının Kozmetik Kazanı
Elitsalem Cadısı
Gülümse Yüzüme
Hüzün Sarısı
Locosmetio
Makyaj Deneyimleri
Makyaj Kelebeği
ve
Gazeteci arkadaşım Funda Erkoç

Geldikleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.








"Hüzün Sarısı ile Hediyeleşme 4" için 23 yorum:

  1. Muhteşem düşünce ile muhteşem bir hediyeleşme etkinliği.Düşünceni çok beğendim ablacım.Oteller yerine böyle bir hayırlı bir yere gitmesini düşünmüş olman karşılığında karşına çıkan iyi niyetli insanlar.Hediyeleşme etkinliğini sosyal medyadan da takip ettim.Yine harika işlere imza attın tebrik ediyorum.Senin ve etkinliğe katılanlar herkesin emeğine sağlık.Hediyelerinizi sağlıkla,iyi günlerde kullanın.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel sözlerin için çok çok teşekkür ediyorum canım, çok mutlu oldum. Yeni organizasyonlarda seninle de olmak istiyorum, inşallah nasip olur

      Sil
  2. çok keyifli bir gün geçirdik sayende Nihalcim :-)) kafeyi de çok sevdim çok güzel düşünülmüş ayrıca yemekler falan da güzeldi bence.. en kısa zamanda ben de yazacağım yazısını.. markanın toniğini kullandım şimdilik ve gayet güzel bence ...sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna çok mutlu oldum canım. Kafe benim de çok hoşuma gitti hafta içi çeşitleri çok fazla oluyor, hafta sonu olduğu için biz belirttik menüyü.
      Tonik ile ilgili saptamana katılıyorum Dilek sağolsun :D
      Tekrar bir araya gelmek üzere inşallah

      Sil
  3. Sonradan eklenmiş olsam da çok mutlu oldum Nihal'cim beni davet etmene açıkçası. Bana kalırsa her Aralık ayında yapılan bir efsaneye imza attın gibi :* Uzun zamandır bu kadar eğlendiğim ,kasılmadığım bir etkinlik olmamıştı sanırım. Senin , markanın ellerine sağlık. Tüm gelenlerinde ayaklarına sağlık tabiki. Umarım bir sonrakinde yine aranızda olabilirim inşallah <3

    Öpücükler kocaman :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim. Daha nice organizasyonlarda birlikte oluruz Allah izin verirse. Ayaklarına sağlık, iyi ki geldin

      Sil
  4. Birkaç yıldır güzel bir çalışma yürütüyorsunuz. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  5. Sana sorulan soru bana da soruluyor? Açıklaman isabet olmuş. Ayrıca firmanın yaptığı jest gerçekten harika..

    YanıtlaSil
  6. Etkinlik icin seçilen yer gercekten cok anlamlı olmus. İlham olacak cinsten. Firmanin yaklasimi icin onlari da gönülden tebrik ediyorum. Guzel bir etkinlik olmus. Emegine saglik.

    YanıtlaSil
  7. Çok severek takip ettiğim blog yazarlarını görmek inanılmaz mutlu etti :)) Harika bir etkinlik olmuş tek kelimeyle ablacığım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Benim en büyük şansım severek takip ettiğim yazarların konuğum olmaları 😍

      Sil
  8. Canım o kadar çok keyif aldım ki ,dediğin gibi tüm gün hep gülümsememe sebep oldu. Blogger arkadaşlarımı tekrar görmek çok iyi geldi. Emeklerini çok yakından gören biri olarak bu işinde altından başarılı bir şekilde kalktın canım ,emeklerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beybim çok mutlu oldum bunu duyduğuma. Güzel sözlerin için ayrıca binlerce teşekkür ederim. Birlikte nice organizasyonlara inşallah 😍

      Sil
  9. Nihal, davetin için teşekkür ederim. Çok keyif aldım, sayende hep takip ettiğim blogger arkadaşlarımla da tanışmış oldum. Emeğine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim geldiğin için. Ve o koca termos çay için. Bazı şeyler hiç unutulmaz. Hele o bazı şeyler çaysa 😂
      Tekrar çok teşekkür ediyorum her şey için 😍

      Sil
  10. Bu yıl ki etkinliğine dahil olmakTAn dolayı çok mutlu oldum.ederim.Hem mekan hem sponsor firmamız hemde etkinlik harikaydı.Davetin ve emeklerin için tekrar çok teşekkür ederim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim geldiğin için.
      Yeni organizasyonlarda bir arada olmak dileğimle

      Sil
  11. Davetin için tekrardan teşekkür ederim Nihal’cim.Son derece keyif aldığım bir organizasyon oldu.Eline,emeğine sağlık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmiş olmana çok sevindim. Daha nice organizasyonlarda görüşme üzere. Senin de ayaklarına sağlık iyi ki geldin

      Sil