Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Karınca yumurtası Yağı

bioder-tuy-azaltici-karinca-yumurtasi-yagi


Yeniden Merhaba

Kadınların, hatta erkeklerin kabusu olan istenmeyen tüylerle ilgili bir ürün ile geldim bugün, Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Karınca Yumurtası Yağı.

Bir ara tv reklam kuşaklarında bol bol yer almıştı karınca yumurtası yağları, farklı isimlerin. Ben de o dönemlerde bir tanesini alıp denemiştim ama hüsranla sonuçlanan bir deneyim olmuştu:)

Bu defa, kullandığım ürünlerinin bir çoğundan memnun kaldığım Bioder'in karınca yumurtası yağını denedim şimdi size o deneyimi anlatacağım.

Gördüğünüz gibi hoş bir ambalajda (en alt fotoğraf), 30 ml damlalıklı bir şişede sunulmuş tüketiciye. Vaatleri ise istenmeyen tüyleri inceltmesi, geç çıkmasını sağlaması ve azaltması. Tüm cilt tiplerinin kullanabileceğini de belirtmişler. İçinde karınca yumurtası yağı, pamuk yağı, zeytinyağı, kompleks B bitkisel ekstre mevcut.


Kullanım önerisi de şöyle: Tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak ilgili bölgeye uyguluyoruz bu kadar:)

Ben hangi bölgelerde kullandım? Dudak üstü, çene ve koltuk altı. Sir ağda sonrası uyguladım. Dudak üstü çene kaş gibi bölümler için çoğunlukla kuaföre gidiyorum (özellikle kaş konusunda becerim hiç yok), bu yağı da yanımda götürdüm. Ağda sonrası uyguladıkları yağ yerine kendim orada Bioder Tüy Azaltıcı Karınca yumurtası Yağı kullandım. 
Net olarak söylüyorum, vaatlerinin tamamı gerçekleşti bende. Yani tüylerin geç çıkması yumuşak çıkması gibi. Elbette kökten çözüm yok, bunu zaten vaat etmiyor ancak normalinden daha geç sürede tüylerin tekrar çıkması ve yumuşak çıkması ciddi anlamda sevindirici.
Bunu ilk şu şekilde fark ettim. Benim kaşlarımın tam ortasında düzenli olarak iki tüy çıkar, aslında tüy demek yanlış olur bildiğiniz kıl. Yani kaşlar gelmeden o gelir yerine oturur ben de cımbızla kendim çekerim. Orada denedim, baktım ki artık kıl değil tüy olarak çıkıyor, mutlu oldum:) Bir kuaför ziyaretimde yağı yanıma almamıştım sonraki çıkışı yine kıl şeklinde oldu şaşırdım. Demek bu işe yarayacak diye düşünüp başladım düzenli kullanmaya.
Sevdiğim bir özelliği de nemlendirmesi oldu. İçeriğindeki diğer yağlar sebebi ile sanıyorum yoğun nemlendirme hissettim, kokusu da çok hoş bu arada. Bu memnun kalışın cilt tipi veya kıl-tüy rengi yapısı ile ilgisi var mı bilmiyorum ama bendeki sonuç gayet olumlu. Üstelik minicik cüssesi ile oldukça uzun süre gidiyor:) Tekrar alacağım, kesinlikle.
Siz bu ürünü deneyimlediniz mi?

Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler







"Bioder Bio Epilation Tüy Azaltıcı Karınca yumurtası Yağı" için 25 yorum:

  1. Bende deniyorum . Gerçekten memnun kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşin açığı bu kadar ummuyordum, kuaföre yanımda taşıyorum:)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Devam etmek lazım, kesin bir çözüm bulana kadar:)

      Sil
  3. Kıl tüy işimi uzun zaman önce hallettim neyse ki Nihalcim 😄😄 ama işe yaraması iyi tabi

    YanıtlaSil
  4. Bende aldim ancak hergun mu kullanmak gerekiyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Hayır, sadece epilasyon sonrası uygulamak yeterli. Epilasyondan kasıt, tüyleri kökten alan bir yöntem mesela ağda epilatör gibi.

      Sil
  5. Lazım demek ki böyle bir şey, çıkış süresini uzatması bile harika :)

    YanıtlaSil
  6. Tam ihtiyacım olan ürün <3 İnstagramda görümüştüm epey merak etmiştim, tüy konusunda çok muzdaribim mutlaka deneyeceğim :) Çok sevgiler <3

    YanıtlaSil
  7. merhabalar :) ürünü kullanmaya devam ediyor musunuz ve fikirleriniz aynı mı? Bioderin diğer ürünü gibi 3 gün mü kullanmak gerekiyor yoksa sadece kökten alma işleminden sonra bir kere mi kullanılıyor .. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Tüyleri kökten aldıktan hemen sonra masajla uyguluyoruz. Her epilasyon sonrası tekrar ediyoruz. Bir defa.
      Evet fikirlerim aynı
      Sevgiler 💕

      Sil
  8. Merhaba :) hala kullanıyor musunuz? sonuçlar nasıl?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Ürün hakkındaki fikirlerim tamamen aynı.
      Sevgiler

      Sil
  9. merhaba. ürünü yeni aldım. bugün kullanmaya başladım ağdadan sonra. her gece yatmadan önce uygulamayı düşnüyordum ama siz sadece agdadan sonra bir kez uygulayn yazmışsınız. merak ettim neden? tşkler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Benzer yaşlarda dediğiniz gibi her gün uygulama öneriliyor ama bunun kullanma talimatında epilasyon sonrası diye belirtilmişti. O sebeple öyle kullandım.
      Sevgiler

      Sil
    2. TEŞEKKÜR EDERİM CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN :)

      Sil
  10. Peki hala kullanıyo musunuz ürünü kullanmayı bıraktıktan sonra tüyler tekrar kalınlaştı mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Bu yazıdan sonra ara verdim o boşlukta tüylerde biraz kalınlaşma oldu, özellikle cımbız kullandığım alanlarda. Yeniden aldım, kullanmaya devam ediyorum. Cımbız tehlike her anlamda.
      Sevgiler

      Sil