Koleston Saç Boyası Ürünleri

koleston-sac-boyasi


Koleston Saç Boyası Ürünleri

Koleston Türkiye’de oldukça ünlenmiş ve bilinen bir kozmetik markasıdır. Özellikle saç ürünleri konusunda kendisini oldukça geliştirmiş Koleston farklı renk seçenekleriyle sizlere hizmet vermektedir. Krem boyalarıyla oldukça dikkat çeken Koleston saç boyası saçlarınızı yıpratmadan, kremsi yapısıyla saçınıza yumuşaklık kazandırarak en iyi renklere sahip olmanızı sağlar. Oldukça canlı bir renk kazandıran saç boyaları uzun süre etkisini kaybetmediği için diğer markalardan ayrılmaktadır.

Koleston Boya Renkleri ve Numaraları 

Artık kadınlar için saçlarını boyamak sadece beyazlarını kapatmak için yaptıkları bir uygulama değil. Bu moda haline geldi ve kişiliğinizi yansıtan sizin seveceğiniz pek çok renk ortaya çıktı. Koleston boya renkleri ve numaraları da oldukça çeşitli. Siyah, kahverengi, kızıl ve sarının farklı 49 tonu bulunmakta. Böylece ren renginize en uygun olanı bulmanız da kolaylaşmakta. Son dönemin moda renkleri ise şöyle sıralanabilir:

 ● Koleston Kit 5/1 Açık küllü kahve
 ● Koleston Kit 6/4 Kızıl bakır
 ● Koleston Kit 12/1 Ekstra küllü sarı

Koleston Kahve Tonları Neden Seviliyor? 

Doğallık kadınlar arasında popüler hale geldikten sonra belli olmayan, abartısız makyajlar yapılmaya başlandı. Bu durum saçlara da ayrıca etki etti. Saçlarda da daha doğal tonları tercih etmek isteyenler sarı ve kızıldan kahve tonlarına döndüler. Koleston kahve tonları çeşitliliğiyle birçok kadının kullandığı marka oldu. Bunlar ten rengine daha çok uyum sağlayarak boya görünümünden saçlarınızı kurtarıyorlar.

Koleston Tüp Boya Kullanımı 

Tüp boyalar kutu boyalardan çok daha kalıcı olduklarından pek çok kadın tarafından talebi artmaktadır. Tüp boyaları kullanırken bu tüple aynı oranda oksidan kremle karıştırdığınızda çok daha etkili sonuçlar alabilirsiniz. Koleston tüp boya sadece saçlar için kullanılmalıdır. Bununla kaşlarını ya da kirpiklerini de boyamak hatasına düşülmemelidir.


"Koleston Saç Boyası Ürünleri" için 3 yorum:

  1. Evde saç boyamıyorum ki artık saçlarım rengarenk olunca kuaföre gitmek zorundayım 😄😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama çok güzel oldu böyle rengarenk. enerji veriyor:)

      Sil
  2. Bende bir kahve saç sevdası oluştu.Koleston saç boyalarının kahve tonlarını inceleyim.

    YanıtlaSil