LR Colours Nail Polish Remover Box


lr-oje-cikarici



Merhaba

LR Colours Nail Polish Remover Box ile geldim bugün:) LR ürünlerini deneyip sizlerle deneyim sonucu paylaşma devam ediyorum. Bu da LR asetonsuz oje çıkarıcı.
Siyah ambalajda, içinde beyaz süngeri, ortasında kesiği ile tüketiciye sunulmuş bir ürün. Kapak açıldığında kalınca bir folyo ile karşılaşıyoruz. Deformeyi aşağıdaki fotoğrafta görmüşsünüzdür açamadım fotoğraflayıp sizinle bu durumu da paylaşayım istedim.
Uzun süredir kullanıyorum. Bir türlü yazma fırsatı bulamamıştım.




Süngerin ortasında bir kesik var, oradaki kesik bölüme parmağımızı yerleştiriyoruz. Bir kaç kez çevirmek yeterli. Kıyıda köşede bile kalıntı bırakmıyor, çok başarılı. 
Arkadaşlar 10 üzerinden 10 verdiğim nadir ürünlerden biri bu asetonsuz oje çıkarıcı. Açık koyu renk ojeler, dokulu ojelerde bile başarılı. Simli pullu ojeleri ben folyo yöntemi ile çıkarıyorum ama samimi söylüyorum biraz uğraşsam bununla da çıkarabilirim. Bu arada Simli Oje Nasıl Çıkarılır? başlıklı yazımı tıklayarak okuyabilirsiniz.
Tırnaklarımı kurutmaması bonusu. Bir sorun var, keşke sünger koyu renk olsaydı çünkü farklı renkli ojeleri çıkardıkça o sünger rengi garipleşiyor. Yalnız performansından bir şey kaybetmiyor. O kadar kusur kadı kızında da olur sanırım:)
Kokusu belli net bir koku ama tanımlayabileceğim gibi değil. Aseton kokusu değil, parfüm filan da değil. Açıklamalarında meyveli koku diyor ama ben öyle kokan bir meyve görmedim, duymadım, koklamadım. Rahatsız etmeyen garip bir koku işte:) Bu arada kayısı çekirdeği yağı mevcutmuş üründe.
Fiyatına gelince; ben Lr İş Ortağı olduğum için %40 gibi bir indirimle alıyorum. Yaklaşık 20 liraya geliyor ki tam şurada bahsettiğim Sweet Almond Oil ile kıyaslarsak bedava bir ürün. 
Duyduğuma göre Lr Colours Nail Polish Remover'ın yedekleri varmış. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Bir dahaki LR siparişimde onu da ekleyeyim.. 

Farklı bir yazıda görüşmek dileği ile.
Sevgiler











"LR Colours Nail Polish Remover Box" için 10 yorum:

  1. LR'ın ürünlerini çok merak ediyorum gerçekten güzel bir ürünmüş test edip onaylamış birde bunu kanıtlamışsınız:) Elimdekiler bitince alacaklarım listesine eklendi teşekkürler faydalı yazınız için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lr ın birçok ürünü için çok başarılı deniliyor ama kullandıklarım, denediklerim içinde en başarılı olanı bu oje çıkarıcı 🙉

      Sil
  2. Bu oje çıkarıcıyı çok merak ediyorum. Ben de, içindeki süngerin yedeklerinin satıldığını duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum. Eğer öyleyse, uzun vadeli çok ekonomik olur😊 Nihal Hanım, bir kavonozunu ne kadar süre kullanabildiniz? Videoyu instagramda izledim ama burada göremiyorum, bilginiz olsun, belki bende bir sorun da olabilir. Güle güle kullanın, sevgiler❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Videodaki oje çıkarıcıyı yaklaşık 3 ay önce açtım. Kaç defa oje temizledim bilmiyorum. Haftada en az 4 defa bazen daha fazla oje çıkarırım. Arada farklı asetonlar da kullandığım oldu ama buna rağmen performans kaybetmeden bu kadar uzun süre dayanması çok iyi. İlk açtığımı daha uzun süre kullanırım sanıyorum.
      Mobil olunca görünmüyor sanırım video ona bir bakayım ben;)
      Çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. LR'nin dikkatimi çeken ilk 3 ürününden biride bu aseton. Memnun olmayan yok gibi, hatta duymadım yok :) Yedeğinin olması, ürünü daha da cazip kılıyor.Güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu zamana kadar kullandıklarım içinde benden tam puan alan ilk lr ürünü:) çok teşekkür ederim

      Sil
  4. LR markasını çok merak ediyorum hiç olumsuz yorum okumadım teşekkürler canım ablam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım benim yazılarıma denk gelmedin. LR ürünleri içinde sorun yaşadıklarım oldu:)

      Sil
  5. Dün ilk defa ben de kullandim ve kirmizi ojemi bile hic kalintisiz saniyeler icinde cikardi simdilik cok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok uzun süre kullanılması, tırnakları kurutmaması çok güzel. İki tane almıştım. Bunlar uzun süre gider bana ama yine yedeklerine bakayım ilk fırsatta:)

      Sil