The Balm Brow Pow (Kaş Farı)

the-balm-brow-pow

Merhaba Yeniden

The Balm Brow Pow kaş farı ile buradayım bugün. Okuduysanız Bayram İndiriminden Aldıklarım başlıklı yazımda aldıklarımın arasındaydı. O günden beri de kullanıyorum The Balm kaş farını.
Sadece kaş farı olarak kullandığımı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz:) Göz farı olarak da kullandım. Hatta kontur uygulaması bile yaptım, bir yazıda okumuştum denemeden olmazdı. Ama şu noktada belirteyim ki eğer konturleme işleminde çok iyi değilseniz önce evde deneyin, benim gibi. Çünkü oldukça pigmentli bir ürün ve size ters köşe yapabilir.
The Balm Brow Pow yine her bildiğimiz The Balm ambalajında çok şirin bir görüntüye sahip. 85 gr. Üç ayrı rengi var; Blonde, Light Brown, Dark Brown. Bendeki rengi Light Brown. Biliyorsunuz simsiyah saçlarımı kahverengi yapınca siyah-gri kaş farlarını bırakıp, kahverengi olanlara bir ilgi, abartılı bir ilgi başlamıştı bende. Saç rengimi değiştirme maceramı Siyah Saçı Açmak başlıklı yazımda okuyabilirsiniz dilerseniz. 

light-brown

Nerde kalmıştık? Aslına bakarsanız Light Brow bana biraz açık, eğer olsaydı Dark Brown alacaktım ama yoktu. Blogger ve youtuberlar aslında 'bu ton bana biraz koyu geldi' ifadeleri ile bilinir ama yok bana açık geldi:)) Bu durumu paylaştığım bir arkadaşım hemen talip oldu fara 'sen bunu bana ver kendine koyusunu al' diyerek:) Sanırım öyle yapacağım.
Ürünün performansına geçelim. Fazla tozutmayan uygulama esnasında fırçada kontrol edebildiğim çok iyi bir kaş farı The Balm Brow Pow
Çoğunlukla sabitleyici ile kullanıyor olsam da, tek başına kullandığımda da beni hiç yarı yolda bırakmadı. 
The Balm ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Biliyorsunuz markanın ürünlerinde paraben de yok. Paraben kabusu yaşayanlar için hemen onu da belirtmiş olayım.
Oldukça doğal göründüğünü düşündüğüm bu kaş farının indirimli fiyatı 20 lira gibi. İlk indirimde koyu olan rengini alıp kullanacağım. Bu arada keşke füme siyah gibi seçenekleri de olsaydı. Saçlarım siyah olduğu zamanlar alıp deneyememiştim mesela. Sırf bu sebeple 1 puan kırıp 10 üzerinden 9 veriyorum bu ürüne:)
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"The Balm Brow Pow (Kaş Farı)" için 7 yorum:

  1. Merhaba, blogsözlükten geldim. Sizi takibe aldım ben de beklerim. Sevgiler :)
    http://www.herseydenkonusmali.com/

    YanıtlaSil
  2. Ablam mutlaka aklımda olsun arkadaşımda böyle bir ürün arıyordu hemen söyleyeceğiiim <3

    YanıtlaSil
  3. Oldukça kullanışlı bir rengi var görüntüsüne göre :) Ben de bu tonlarda kaşlarımı dolduruyorum umarım size uygun rengi en kısa sürede bulursunuz :) Emeğinize sağlık <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oldukça başarılı bir ürün üstelik.
      Çok teşekkür ederim ❤
      Sevgiler

      Sil
    2. Evet oldukça başarılı bir ürün üstelik.
      Çok teşekkür ederim ❤
      Sevgiler

      Sil