LR Racine Q10 Set

lr-racine-q10

Merhaba

LR Racine Q10 Set ile ben geldim. Çok övülen ve anlatılan Lr ürünlerini, Lr iş ortağı olduğumdan beri kullanmaya ve sizlerle paylaşmaya devam ediyorum.

Daha önce Lr Colours Lipstick ve Lr Serox Göz Pedi deneyimimi sizlerle paylaşmıştım. Şimdi de Lr Racine Q10 setten bahsetmek istiyorum.
Bu setin içinde gece kremi, gündüz kremi ve göz çevresi kremi var. Biraz vaatlerine bakalım ardından ben kendi fikirlerimi yazacağım.
25 yaş üstü kullanımı önerilen bu ürünün tüm cilt tiplerine uygun olduğu belirtilmiş. Güneşin etkilerinden korumak, yeterli nem ve oluşabilecek ilk kırışıklıkları önlemeyi vaat ediyor. 
CoEnzym (Q10) içeriyor. Bu da hücrelerimiz için gerekli A C ve E vitaminlerini barındırıyor. Krem içinde yosunlardan elde edilen komplexin nem tutma özelliğini arttırdığı da belirtilmiş. Ayrıca göz çevresi kremi için de aynı şeylerden bahsedip göz çevresini gergin tuttuğunu belirtip, koyu halkalara etkisi olduğu söylenmiş.


Gece ve Gündüz Kremleri 50 ml ve göz çevresi kremi ise 15 ml diyerek geçiyorum kendi deneyimim ve düşüncelerime. Gece ve gündüz kremleri cam kavanozda sarıya dönük bir renkte. Kıvam olarak akışkan değil. Göz kremi ise plastik tüp ambalajda.
Gece ve gündüz kreminin nem vermesini sevdim, emilim hızını gayet yeterli buldum. Ayrıca iyi bir makyaj tutucu olduğunu gözlemledim. Cildimde çok belirgin değişiklikler oluşturmasa da nemlendirici olarak dediğim gibi gayet yeterli her ikisi de.
Göz çevresi kremi ile anlaşamadım, sebebi ise daha geç emiliyor olması ve bunun bana eziyet olması. Nasıl mı? Ben gece bakımımı yatmadan hemen önce yapıyorum. Kremlerimi ve ojemi sürer fazla beklemez yatarım. Ama göz kremi tam emilmediğinden gözlerime doğru iniyor ve gecenin bir yarısı gözlerim yanıyor:) Tüpü bitirene kadar çok dikkat etmeye çalıştım bu duruma ama bu bana eziyet oldu dediğim gibi. Kremin nemlendirmesi güzel evet ama bahsedildiği gibi göz çevresi halkalarında bir etkisini görmedim veya gerginlik hissini duymadım. 
Bu setten tekrar alacak olursam gece ve gündüz kremini alırım ama göz çevresi kremi ile mücadele edecek vaktim ve sabrım yok.
Gözlerimdeki etki belki de benim cilt tipimden kaynaklanıyor ama durum bu.
Fiyat performans değerlendirmesinde göz çevresi kremi hariç, lr iş ortağı olmanın+40 avantajı ile alındığında başarılı buldum.
Puan soranlar için göz çevresi kremi 10 üzerinden 4, gece ve gündüz kremi 8
Yani bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler






"LR Racine Q10 Set" için 12 yorum:

  1. LR nedense pek ilgimi çekmedi şimdiye kadar ama bazı ürünleri güzel denemek istediklerim var içlerinde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlgimizi çekme çünkü satış temsilcileri bunalttı, markadan soğuttu:))
      Ben de alıp denedikçe yorumluyorum. Yalnız asetonu muhteşem

      Sil
  2. Ben de Lr iş ortağıyım ve özellikle kendime ürün temin ediyorum. Düzenli olarak aldığım ürünler var ve oldukça memnunum. Bu daha denemediğim ürünlerdendi. ilgilendirme için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kendime almak için üye olmuştum.
      İlgine ben teşekkür ederim:)

      Sil
  3. bende alışveriş listeme ekleyeyim o zaman.... sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Nedense bu marka bana itici geldi hep galiba instagramdaki satıcı profillerinden.Ama bir kaç ürününü denicem sanırım. Güle güle kullanın güzel bir inceleme yazisi olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle sebep onlar. Üye oldum rahatladım. Şimdi kendime uygun olanlara bakıp alıyorum:)

      Sil
  5. Kiehls seruma dunya para verdim nem verip nemi hapsediyor diye , bu yazidan sonra bu nemlendiricilere sans verebilirim. Göz cevresi kremleri cabuk emilmeyince benim de tahammülüm olmuyor kullanmaya, tezcanliyim evet ama pratik olmam gereken zamanda ugrastiriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pahalı ürünlere deneyim görmeden para verme işini 1.5 yıl önce filan bıraktım. Yağcı bloggerlar veya markanın reklamı beni ikna edemiyor artık:)
      Bu set senin yaşına da uygun aslında.

      Sil
  6. Hic denemediğim bir marka, göz kreminin bende hemen emilmesini sevenlerdenim. :)

    YanıtlaSil