Zigavus One Minute Sıkılaştırıcı Krem (Serum)

one-minute-sikilasitirici-serum

Merhaba

Bir süre edindiğim ve sizinle instagram hesabımda paylaştığım Zigavus One Minute Sıkılaştırıcı Krem deneyimlendi yeterli kanaat oluştu ve blogda yerini aldı.

Efendim aslında bu ürün kremden çok serum direkt. Yani One Minute Sıkılaştırıcı Serum. Önce özellikleri ve vaatlerini kısaca yazayım ardından deneyimime geçerim ve tabi ki artık yeni sistem puan veririm:)

50 ml olan, jel görünümlü bu ürünün içeriğinde algea extresi ve pepha-tight varmış. Vaatlerinden en dikkat çekenleri ise kırışıklıkların düzelmesine, parlaklaşıp sıkılaşmasına yardımcı olması. Bu ürün göz çevresi dahil tüm cilde uygulanabiliyor. Göz çevresi için de şişkinlik ve torba görünümünü azaltması, lekeleri azaltması vaatler arasında

Peki nasıl kullandım? Günde 1 defa temizlenmiş cildime uyguladım. Tüm yüzüme değil. Yani adı ne kadar krem olarak geçse de bu bir serum. O sebeple göz çevresi, alın bölgesi ve yanağımın dudağa yakın olan mimik çizgimde kullandım. Birkaç dakika ciddi ciddi geriliyor sürdüğünüz bölge bunu belirteyim. 
Efendim şimdi ben bu serumu sevdim mi? Evet sevdim hatta önyargıdan sonra da bayıldım. Neden mi? Yaş ile alakalı biliyorsunuz göz çevresi zamanla yumuşar ve makyajınızı yaparken bile sorun yaşatır. Eyeliner çekerken hafifi gerersiniz farlar çizgilere dolar dağıtmanız gerekir çok dikkatlice. Bu sıkıntılı detaylar bu serum sonrası azaldı. Onu geçtim göz çevreme dokunduğumda o eski yumuşak deri değil daha sağlam bir deri hissettiriyor kendini. Şu an ürün bitmek üzere tabi ki yenisini almayı düşünüyorum, kalıcı olma vaadinin bir tüp ile göremeyebilirim. Bahsettiğim mimik çizgimde hafifleme var ama tamamen geçmedi tabi. Cildimde herhangi bir soruna da sebep olmadı. 


Ürünün kendi sitesinde fiyatı 79 TL  Bu seruma verdiğim puan ise 9
Yeni bir yazıda görüşmek üzere
Sevgiler




"Zigavus One Minute Sıkılaştırıcı Krem (Serum) " için 5 yorum:

  1. Anti-aging özelliği ne kadar güzelmiş :) Mimik kırışıkları için denemeye değer... Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Göz çevresi etkisi için bile alınır bu serum. Bilmediğim bir markayla tanışmış oldum sayende, teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  3. benimde ihtiyacım olan bir ürün gibi duruyor, bu güzel paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Faydalı olmasına çok sevindim ablam, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Göz cevresinde kullaniliyor olmasi hosuma gitti, ilk defa okuyorum markanin bu serumunu ve oldukca merak ettim, tesekkür ederim

    YanıtlaSil