Kusursuz Cilt Mimarisi; Aydınlık Göz Çevresi





Yorgunluğun ve yaşlanmanın en belirgin yeri göz çevresidir. Sağlıklı ve aydınlık bir göz çevresi için gerekli olan tüm bakımı sunan Fransız dermokozmetik markası LIERAC DIOPTI göz çevresi bakım serisi, gözaltı morlukları, kırışıklıkları ve şişlikleriyle savaşarak aydınlık ve dinlenmiş bir cilt sunuyor! 

DIOPTICRÈME EYE CONTOUR 
Göz Çevresindeki Kırışıklıklara Karşı Etkili Krem 
Göz kapaklarında tekrarlanan hareketler ve çevresel etkenler gözlerin çevresinde erken kırışıklık görünümüne yol açabilir ve bu duruma sıklıkla lokal cilt kuruması da eşlik eder. LIERAC, görünür bir biçimde pürüzsüzleşmiş, sıkılaşmış göz kapakları ve daha dinamik, daha genç görünümlü gözler için Diopticrème’i yarattı. Nemlendirici, anti-aging ve yenileyici etkili bitki ekstrelerinin yoğun birleşimi ile geliştirilmiş bu ince yapıda krem, bağ dokusu destek liflerinin sentezini aktive eder ve içeriğindeki özgün bitkisel sinerji sayesinde göz çevresindeki kırışıklıkların görünümüne etkili bir yanıt sunar. Diopticrème, içeriğindeki yeniden yapılandırıcı bitkisel kompleks sayesinde fibroblast hücreleri tarafından sentezlenen kolajen ve elastin liflerinin biyosentezini arttırırken Prunus ekstresiyle de cildi nemlendirir, cilde esneklik kazandırır ve yumuşaklık sağlar. 
Oftalmolojik olarak test edilmiştir. 

DIOPTICERNE EYE CONTOUR 
Göz Çevresindeki Koyu Halkalara Karşı Etkili Krem 
Yorgunluk veya kalıtsal yatkınlık işareti olan koyu halkalar, kan pigmentlerinin (mavi koyu halkalar) veya cilt pigmentlerilerinin (kahverengi koyu halkalar) birikmesi sebebiyle oluşur. Diopticerne, etkili formülü sayesinde her iki tipteki koyu halkanın da görünümünü fark edilir biçimde azaltır. İçeriğindeki LIERAC’a özel bitki türevli aydınlatıcı bitkisel kompleks, özellikle koyu lekelerin görünümüne sebep olan iki pigmentin –melanin ve lipofüsin– üzerinde çalışır. Koyu mavi halkaları gidermek üzere flavanoidler açısından zengin kokina ve dağ tütünü ekstreleriyle zenginleştirilmiş formül, hücre zarlarını ve hücresel yaşam için gerekli elementleri korumaya yardımcı olan C ve E vitaminleri içerir. Fark edilir biçimde pürüzsüzleşmiş, sıkılaşmış göz kapakları ve daha dinamik, daha genç görünümlü gözler için nemlendirici, anti-aging ve yenileyici etkili göz kremi DIOPTICERNE ile siz de dünyaya daha aydınlık ve dinlenmiş gözlerle bakın! 
Oftalmalojik olarak test edilmiştir. 

DIOPTIGEL EYE CONTOUR 
Gözaltı Şişliklerine Karşı Etkili Jel 
Gözaltı şişlikleri, destek liflerinin yıpranmış olduğuna işaret eder ve bu durum gözaltındaki derinin gevşemesine sebep olur. LIERAC’tan gözaltı şişliklerine karşı özel olarak formüle edilmiş Dioptigel, daha az görünür şişlikler ve daha sıkı, daha esnek bir göz çevresi için doku düzenleyen özelliklere sahip bitki ekstreleriyle geliştirilmiş rahatlatıcı, yağsız ve kokusuz bir jeldir. Cildin sıkılaşmasını sağlarken esnekliğini ve cilt tonunu da yeniden yapılandırır. Klinik olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip Dioptigel, içeriğindeki yüksek konsantrasyonda yeniden yapılandırıcı bitkisel kompleks sayesinde fibroblast hücreleri tarafından sentezlenen kolajen ve elastin liflerinin biyosentezini arttırırken sarı papatya ekstresiyle de yatıştırıcı bir etki sunar ve gözaltlarında yüksek bir rahatlama etkisi sunar. Oftalmolojik olarak test edilmiştir.

*basın bülteni*


"Kusursuz Cilt Mimarisi; Aydınlık Göz Çevresi" için 2 yorum:

  1. Göz altı şişliğine çare arıyorum ben de elimdekiler bitince inceleyeyim hepsini tek tek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de karanlık, mor görüntü sıkıntısı yaşıyorum sürekli :/

      Sil