Eve Shop Alışverişim



Merhaba Arkadaşlar;

Sizlere Eve Shop alışverişimden bahsetmek istiyorum. Eve Mağazaları biliyorsunuz kişisel bakım ve kozmetik sektöründe adını duyuran mağazalardan. Eve Shop Mecidiyeköy şubesi bana yakın. arada uğrayıp bir iki parça ihtiyaç alıp çıkmışlığım vardı ama bu defa mağazayı inceleme vaktim ve fırsatım oldu. Bir çok kozmetik markasını mağaza içinde bulmak mümkün, üstelik indirimleri ile. Mağazadaki atmosferi genel anlamda sevdim ama bir tek konu var eleştirebileceğim; o da personelin henüz donanmamış olması, ürünler hakkında. Tabi tüm ürünlerin içeriklerini bilmelerini bekleyemeyiz ama bazı özellikler var ki, onlar gerçekten önemli. Mesela yazın satılan ve bilinen bir marka BB kremin SPF içerip içermediğini sorduğumda önce 'anlamadım?' demesi ve ben SPF in ne olduğunu anlattığımda 'üzerinde yazmıyor mu' demesi üstelik aramızda en az 4 metre varken yanıma, yani ürünün yanına gelmeden uzaktan talimat vermesi pek hoşuma gitmedi. Müşteri memnuniyeti diye bir ifadeden veya çözüm odaklı eylem ifadesinden sanırım henüz haberi yok. Umarım zamanla ya personel kendini geliştirir veya marka personeli değiştirir:) Çünkü gerçekten mağazayı sevdim ben.



Şimdi gelelim benim neler aldığıma:

 Flormar Full Color Serisinin bende olmayan renkleri. Tanesi 1.95 Daha önce yazısını yazmıştım Flormar Full Color

Loreal Infallible 109. bu rengi çok seviyorum. Bir tane bitirdim indirimde bulunca tekrar aldım. 24.45 Loreal İnfallible okumak için tıklayabilirsiniz.
Flormar Water Proof Dudak Kalemi 5.50

Maybelline Lasting Gel Eyeliner fiş üzerinde fiyat silinmiş ama indirimdeydi. 15 lira gibi sanırım. Kahverengi 02 deneyimim blogda olacak.

Signal White Now bir süredir sadece bunu kullanıyorum. Fiyatı 8.95


Garnier Çarpıcı Renkler Serisi en sevdiğim. Ama bunlar bana değil bir arkadaşıma. Ben saçımın rengini bir süre açtırmıştım ve henüz kullanacağım renge karar vermedim. Rengi netleştirince sizinle ayrıca paylaşırım. Okumak isterseniz Garnier Çarpıcı Renkler Serisi tıklayabilirsiniz. Tanesi 9.25

Essence'in bu maskarasını çok seviyorum ama her zaman bulmak mümkün olmuyor. Bulmuşken iki tane aldım. Islak yapısından dolayı kullanmayı bırakanlara, sevmeyenlere deneyim yazımı okumalarını öneriyorum. Uyguladıklarında nasıl mucize bir maskara olduğunu görecekler. Yazısını okumak isterseniz Essence I Love Extreme tıklayabilirsiniz. Tanesi 10.25

Nascita Sünger ilk defa deneyeceğim. Deneyimimi sizlerle paylaşacağım tabi. Fiyatı 12.50

Diadermine Güneş Koruyucu. Şu sıralar gece ve gündüz kremini bitirmek üzere olduğum markanın bu 30 SPF içeren kremini de bir denemek istedim. Üstelik fiyatı 45 liradan 14.90 gibi bir rakama düşüyordu 25 lira ve üzeri alışverişlerde. 


Bir de sünger bigudi almıştım onun paketini açtığımdan fotoğraflamak istemedim. Ayrıca mağazanın atıştırmalık reyonu var ordan aldıklarımız da bittiği için burada yok:)

Yaptığım Eve Shop alışverişim instagram hesabımda küçük bir video ile anlatmıştım.  (@huzunsarisiblog)

Yeni bir yazıda görüşmek üzere
Sevgiler



"Eve Shop Alışverişim" için 33 yorum:

  1. Hepsi de çok güzel güle güle kullanın. Maltepe'deki şubesine gitmiştim ben de dediğiniz gibi personeller biraz sıkıntılı. Maalesef ben de en azından bir tebessüme çok önem veriyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilerim iyileştirme olur bu konuda ki yavaş yavaş oluyor sanırım:)

      Sil
  2. Bende Eve mağazalarından alışveriş yapmayı seviyorum, çok güzel bir alışveriş olmuş, hepsini güzel günlerde kullan diliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Benimde uzun zamandır almak istediklerim var yakınlarda mağazası varsa ugrasiyom a ldiklariniz gayet uygun fiyatlı geldi bana hepsi çok güZel gule gule kullanin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu indirimliydi aldıklarımın. Sevdim bu durumu:)

      Sil
  4. Güle güle kullan.Eve mağazası ile şu ana dek karşılaşmadım ancak bundan böyle denk gelirsem bakarım mutlaka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çeşit çok fazla. Bir çok markaya ulaşma imkanı var, hepsi bir yerde:)

      Sil
  5. hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın, Nascita süngeri ben de almak istiyorum, fiyatı da çok uygun, Essence maskaraları da denemek isterim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maskarayı kesinlikle öneriyorum ama ilgili yazımı da okuyun derim:)

      Sil
  6. Güle güle kullanın :) eve kozmetiğe bazen uğruyorum bazı ürünleri diğer kozmetik mağazalarından daha uygun fiyata satıyorlar.

    YanıtlaSil
  7. Eve mağazasını ilk kez Çanakkale'de gördüm ancak İstanbul'da hiç denk gelmedim. Mutlulukla kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil
  8. İyi günlerde kullanın hepsi ayrı gerekli ürünler .

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullan ablacım. Mağazalarında genellik ile genç personel var ondan sanırsam ama ilerde düzelir yeni yeni şubeler aç aya odaklılar şu an bence mağazalara bir günlük bir mağazada bütün gün bir tane uzman gönderseler eğitim verse süper olur diye düşünüyorum. Zaman'la oturur diğerlerindede oluyor sıkıntı (polyanaya bağladım gibi oldu ama kendi işimi kendim yapıyorum ne yapayım 😂🙈)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynısını düşünüyorum. Dilerim olur:)

      Sil
  10. Güle güle kullanin, kahverengi eyeliner yillardir kurumadi bende ki cok nadir eyeliner ceken biriyim, seveceksiniz eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Eyeliner kullanma konusunda çok profesyonel değilim aslında. Hele jel eyeliner:)

      Sil
  11. Ablam bende senden görüp bugün 2 tane flormar ojesi aldım ilk defa denicem bu seriyi. teşekkürler yazı için, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Snapchat te görmüştüm:) Bu yıl çıkan renklerin performansı geçen yıl çıkanlardan daha verimli geldi bana

      Sil
  12. Sağlıkla kullan canım.
    kolestonla garniyer i kıyas durmun varmı hangisi daha iyi. ben koleston kullanıyorum memnunum ama garnıyer i de merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:)
      Şu zamana kadar kullandıklarımın içinde Garnier Çarpıcı Renkler Serisi en sevdiğim oldu. Gaeiner in diğer serilerini de denedim ama bu bana her anlamda yeterli geldi:)

      Sil
  13. benimde sevdiğim bir mağazaydı ama bulunduğum ilçedeki kapanınca uzun zamandır alışveriş yapamadım buradaç alışverişinizin hepsini iyi günde kullanın sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. signal white nowu bir türlü sevemedim ben :(
    diğerlerini de güle güle kullan tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevmediğim tek özelliği diş fırçasından zor arınıyor olması:)
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  15. Çok güzel bir alışveriş olmuş güle güle kullanın:)Benim yakınımdaki Eve kapandı bu yüzden bayağı üzgünüm:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Dilerim kolay ulaşabileceğiniz bir yere yeniden açılır.

      Sil
  16. Ben daha hiç eveshop'a girmedim :( yakınımda yok ama aldıklarının bazılarını kullandım mesela Signali hiç sevemedim dişlerim temizlenmiyor sanki ;( nascita süngerler ise fırçalardan sonra büyük hayal kırıklığı oldu :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nascita hakkında biri daha aynısını söylemişti :(
      Signal i ailece sevdik ama fırçadan arınması sorun oluyor:)

      Sil
  17. Ben de merak ederek aldım ama henüz kullanmaya başlamadım:)
    Geçen gün bir arkadaşımla uğradık, bir iki şey aldık. Aynı personel daha yakındı. İyileştirme çalışması var demek ki:)

    YanıtlaSil