Rival de Loop Young Concealer Palette

rival-de-loop-young-concealer-palet


Merhaba 
Uzun zamandır yazmayı planladığım bir üründü Rival de Loop Young Concealer Palette. Ancak sıra geldi demek. Efendim, Rival de Loop Young Concealer Palet'i aslında uzun zamandır deneyimliyorum, hatta baktım deforme olacak parmak izleri ile hemen fotoğraflamıştım bir süre önce. Hemen başlayalım ürünü tanımaya. Ardından da bana yeterli gelip gelmediği konusundaki fikirlerime geçeyim. Palet görüldüğü gibi 4 ayrı renkten oluşuyor. Nedir bu renkler ve ne işe yararlar?


Kaschlert Rötüngen: Paletin yeşil bölümü. Daha çok sivilce izleri, kırmızı renkli lekeleri kapatmak için kullanılıyor. Nadir şanslı olduğum konulardan biridir sivilce olayı. Çok nadir oluşur dolayısı ile en az kullandığım renk bu palette yeşil.
Versteckt Augenringe; Paletin pembemsi bölümü. bu da ciltte renk eşitsizlikleri durumunda kullanılıyor. Bazı zamanlarda göz altlarıma da kullandım ben.
Deckt Professionel: Paletin en çok kullandığım bölümü. Somon rengi dediğimiz göz altı kapatıcısı, concealerdan çok bende corrector görevi yapıyor bu bölüm.
Setzt Highlights: Aydınlatıcı görevi var bu bölümün. Yapısı ışıltılı, belirteyim.


Ürün içinde bir de minik, çift taraflı sünger aplikatör var ama neden var onu bilemedim. Çünkü o aplikatörle bu ürünü uygulamak imkansız. Belki taşıyıcı olarak düşünülmüş ama benim o işime de yaramadı. 
Peki nasıl kullandım bu concealer paleti ve ne kadar memnun kaldım? Ürün renklerinin açıklamasında da söylediğim gibi en sık kullandığım renk somon rengi oldu. Bazen tek başına bazen pembe renk ile göz altlarıma uyguladım. 
Ürünün yapısı sert. Ancak parmağınızla üzerine dokunup birkaç saniye durduktan sonra alabiliyorsunuz, vücut ısısı ile görevini yapabilecek kıvama geliyor. Asla göz altı uygulamalarını cilde fondöten sürer şekilde yapmayın; bu hem göz çevresine zarar verir hem de ürün bir işe yaramaz. Tampon hareketlerle yeterli miktarı yedirmek lazım. Göz çevreniz kuru ise muhakkak nemlendirmeniz lazım, aksi halde bir iki saat sonra hoş olmayan bir görüntü ile karşılaşabilirsiniz. Transparan pudra ile de sabitliyorum çoğu zaman. Bu arada en iyi sonucu parmaklarımla uygulayarak aldığımı da belirteyim. bu şekilde gün boyu bana sorun çıkarmadan kalıyor. 
Yeşil renkli bölümü de kırmızı leke üzerine makul miktarda alıp bırakıyorum, hafif bastırarak. Ardından somon rengi veya pembemsi rengi ile kapatıyorum. Eğer leke yüzümde ise somon, kolumda bacağımda ise pembe renk. Bu detayı da vereyim:) 
Aydınlatıcıyı ise sadece çok hafif kaş altlarında kullanıyorum. Fazla olursa ışıl ışıl oluyor, gelinin kız kardeşi durumu:) 
Ürünü Rossmann Mağazası'ndan almıştım. 10 veya 12 lira gibiydi fiyatı. Fiyat-performans karşılaştırması isterseniz "durduğunuz kabahat koşun alın" derim. Genel anlamda sorarsanız kapatıcılık performansının orta halli olduğunu söyleyebilirim. Benim göz altlarımda biliyorsunuz uyku sorunundan dolayı morluklar oluşuyor. Eğer o mor görüntü o gün coşmamışsa bu palet bana gayet yeterli geliyor, kullanıyorum. Evet tekrar alırım. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere... 
Sevgiler
rival-de-loop-young-concealer-palette



"Rival de Loop Young Concealer Palette" için 24 yorum:

  1. Bende WNW benzer bir paletini kullanmıştım. Sanırım senden kullandın değil mi? Hangisi daha iyi?
    Kapatıcılığı ortanın üzerinde olan ürünleri seviyorum =) Bu ürünün seveni de sevmeyeni de çok. Geçen indirimde alayım dedim, stantta kalmamıştı =(

    İyi günlerde kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kullandım ve 6-7 ay önce yazmıştım yazısını. Aslında anlık karşılaştırma yaparak net cevap vermek daha sağlıklı olurdu ama sanki o bir tık daha iyi. Özellikle yeşil rengi daha başarılı.
      Genelde sert yapısından dolayı sevmeyen sevmiyor ama sonuçta benzer ürünler hep aynı. Daha kolay nasıl kullanırız, kapatıcılığı ne kadar başarılı ona bakmak lazım.
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  2. Iyi günlerde kullan canim. Renkleri ve anlattigin etkileri güzelmis.

    YanıtlaSil
  3. ahh birde %50 indirime girdiği dönemlerde yok satıyor. kapatıcı palet isteyen fazla bütçesi olmayan kişilerin kesinlikle alması gereken bir palet.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Mutlulukla kullanın. :) Bu paletlerden benim de edinmem gerek, el altında böyle bir renk düzenleyici palet olması çok kullanışlı bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.
      Evet bence de öyle. Sadece göz altları bizim gibi sorunlu olanlar değil, makyaj yapan her kadın benzer bir ürünü bulundurmalı:)

      Sil
  5. Ben de severek kullandim hatta hala zaman zaman kullaniyorum, ellerinize saglik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullan kullan bitmeyenlerden bu ürün. Markanın birçok ürününü aslında ortanın üzerinde buluyorum. Üstelik fiyatları da bütçe sarsmayanlardan:)

      Sil
  6. Bu ürün bende de mevcuttu baya bir süre kullandım memnuniyetle.

    YanıtlaSil
  7. Hic bulamadığım bir palet malesef :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağaza çalışanları ile irtibat kurmak lazım aslına bulamadığımız ürünler için.
      Stok yenilendiğinde haber verilince iyi oluyor:)

      Sil
  8. faydalı bi yazı olmuş, blogunuzu takipteyim bende beklerim! sevgiler:') http://meleksalman.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. Çok uygun bir fiyatı varmış, kesinlikle denenebilir bir ürün.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba,

    bende bir ara denemek amacı ile kullanmıştım (sanırım koleksiyonumun derinliklerinde kara delik misali kaybolup gitti) ama nedense ben kullanırken vücut ısımı kullanarak bile homojen şekilde uygulayamadım. Bu her 4 ürün için geçerliydi. Bende bana daha çok hitap eden kapatıcılar kullandım. Ayrıca minik olduğundan dolayı parmaklama olayı oldukça canımı sıktı (fazla vaktim olmayınca hiç yoramıyorum kendimi). Belki de benim ürün hatalı yada raf ömrünü yitirmişti aldığımda, bilemiyorum. Neyse ki kullanıp memnun kalanı varmış, iyi günlerde bitir...

    Sevgiler 💝

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapatıcı paketlerin genel durumu parmak olayı.
      Ben ürünü almadan parmağımı birkaç saniye üzerinde tutuyorum o şekilde alıyor ve uyguluyorum. Bazen likit ürünlerle karıştırarak kullanıyorum.
      Evet memnun olanı da olmayanı da var.
      Sevgiler benden:)

      Sil
  11. benim tenim esmer de bu palet bana uyar mı? aslında tam esmerde değil böyle koyu buğday gibi bir cilt rengine sahibim. cevaplarsanız çoooook sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Benim tenim de esmer. Sorunsuz kullandım bu ürünü. Sadece dikkat edilmesi gereken renkleri uygun yerlere uygulamak ve abartmamak. Yine uygun bir bb krem veya fondöten kullanmak.
      Sevgiler

      Sil
  12. Merhaba göz altı çizgilerinize dolma yaptı mı? Ben wet n wild kullandım ve çizgilerime doldu adeta 10 yaş yaşlandım. Bu üründe böyle bir şey oldu mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Göz çevresini nemlendirdikten sonra ve pudra ile sabitleyince böyle bir sorun yaşamadım. Wet n Wild için de yaşamadım aynı sorunu. Hatta bunun yapısı wet n wild paketten daha sert

      Sil