L'Oreal Infallible Ruj


Merhaba
L'Oreal İnfallible Ruj serisinden 209 Violet Parfait ile buradayım bugün. L'Oreal Infallibe 2 Step olarak da geçiyor.
24 saat kalıcı ruj şeklinde tanındı, bilindi. Biraz bu ruju anlatmak ve deneyimimden bahsetmek istiyorum sizlere bol bol fotoğraf ile.

Bir rujun 24 saat kalıcı olması gerçek olsa da, kim 24 saat dudağında ruja ihtiyaç duyabilir bilmiyorum ama uzun süre makyajını tazeleme fırsatı bulamayanların işine yarayacak bir ruj bu. 

Alttaki fotoğraflarda gördüğünüz gibi iki aşamalı bir ruj. Önce renkli olan kısmı kullanıyorsunuz, bir iki dakika bekledikten sonra beyaz lip balm görüntüsünde olan kısmı kullanıyorsunuz. Zaten üzerin 1 ve 2 şekilinde uygulama sırası belirtilmiş. Hoş bir kokusu var, bir süre sonra gidiyor, almıyorsunuz kokuyu.

Benzer rujlarda biliyorsunuz beyaz olan bölüme renkli kısımdan muhakkak bulaşır. Ruj o kadar sağlam sabitleniyor ki, renkli kısmı uyguladıktan sonra beyaz bölüme en ufak bir renk bulaşması olmuyor.



Yukarıda bahsettiğim gibi serinin bendeki rengi 209 Violet Parfait. Lila - mor arası bir renk ve ben duruşunu çok sevdim. Aşağıdaki fotoğraflarda rengi tam olarak yansıtmaya çalıştım. Rujun mat olduğunu zannedenler var, kesinlikle mat değil bunu söyleyeyim. Mat olanları başka, zaten onda bu detay yazıyor. Onu da bir ara paylaşırım sizinle. Tüm kozmetik ürünlerinde mat tercihim olsa da, rujlarda saten bitişli, hafif simli olanlar hep tercihim oldu. Bu anlamada da rujun yapısını kendime göre buldum. 

L'Oreal İnfallble Ruj'un bende bıraktığı izlenime gelelim. Bu ruju 2.aşaması olmadan da kullandım, iyi tanımak ve sağlıklı bilgi verebilmek için. Eğer 2.adımı kullanmazsanız hafif kuruma hissediyorsunuz. Ancak iki aşamayı gerektiği gibi uyguladığınızda böyle bir sorun yaşanmıyor. O anlamda gayet iyi. Kalıcılığı ise düşündüğümden çok iyi. 24 saat kalıcı ruj  diyor ama ister istemez şüphe ile başlıyorsunuz kullanmaya. Tüm gün çok rahat kalıyor arkadaşlar. Yiyip içebilirsiniz hiç sorun değil. Ben 7 saat sorunsuz kullandım. Daha sonra minik deformeler oluyor iç kısımdan. Ama siz çıkarmazsanız kesinlikle tamamen çıkmıyor. Bu fotoğrafları çektikten sonra dışarı çıktım, elimdeki swatchı unuttum yolda farkettim. Yanımda ıslak mendil vardı sildim çıkmadı. Islak mendille çıkmayacağını biliyordum ama biraz hafiflese bari dedim, olmadı. AVM de wc ye girip çantamdan çıkardığım diş fırçası ile uğraştım yine çıkmadı. Benimle birlikte aynen bu şekilde eve döndü:) Çift fazlı bir ürünle temizledim.
Ürünün fiyatı 40 lira civarı ama indirimleri takip ederseniz 20 lira gibi bir rakama alabilirsiniz. Eğer aradığınız kalıcı ruj ise mutlaka öneririm denemediyseniz.
Yeni bir yazıda görüşmek dileği ile.
Sevgiler





"L'Oreal Infallible Ruj" için 32 yorum:

  1. güle güle kullan rengi çok tatlı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ben de çok sevdim rengi:)

      Sil
  2. Çok merak edip, bir türlü cesaret edemediğim bir rujdu. Kalıcı yapısından dolayı, dudaklarımı perişan eder mi, diye tereddüt etmiştim. İlk fırsatta bakacağım. Çok teşekkürler... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç öyle bir sorun yaşamadım. Sadece kendi kendine tamamen çıkmıyor. Ben tüm makyajı çıkardım onu bıraktım yattım. Sabah kalktığımda hala duruyordu ama tabi ortası açılmış kalem şeklini almış dudakta. Yani muhakkak özel bir ürünle temizlemek lazım

      Sil
  3. Bloğunuz çok hoşuma gitti acaba nerden üye olabilirim ve sizde benim bloğuma üye olur musunuz Rica etsem ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Takibe almışsınız blogumu.
      Geçen gün ziyaret ettiğimde takibe almaya çalıştım sorun çıktı. Bugün yine denedim olmadı. Pc ye geçince yine deneyeceğim
      Sevgiler

      Sil
  4. bende de bu rujun farklı bir rengi var ben kalıcılığını çok beğenemedim maalesef ama rengi güzeldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı rujdan mı bahsediyoruz? Birçok kalıcı rujdan daha iyi kalıcılığı.

      Sil
  5. Bunu çok inceledim elime aldım, oraya buraya sürdüm sürüştürdüm ama bir şekilde almayıp bıraktım :/ Birde Loreal'in yeni rujları çıkmış mat, yapılarına bayıldım kalıcılıklarıda güzel mağazada gördüğüm kadarıyla, aklımda onlar var şimdi ama bakalım..Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  6. Benim de sıklıkla kullandıklarımdan biri. Simli yapısını sevmesem de kalıcı olması güzel. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  7. yanlız renk muhteşem ötesi bayıldım. şu anneler günü indirimleri açıklansın bekliycem. sonra umarım bulabilirim.
    güzel günlerde kullanın
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de çok içime sindi. Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  8. Kalıcılığı baya iyiymis indirimde kacırmamam lazım :)

    YanıtlaSil
  9. Renkde çok güzel sendekı duruşuda,gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  10. kalıcı olunca zaten kuru olan dudaklarımı mahveder diye korkup alamamıştım..rahatlıkla deneyebilirim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2.adım bunun için hazırlanmış. Hiç sorun yaşamadım:)

      Sil
  11. Düğünde kullanmak için kalıcı ruj arıyordum yazına denk gelmem iyi oldu ablacım.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  12. Lorealin bu sezonki rujlarinin hepsi birbiribden guzel resmen:)

    YanıtlaSil
  13. Me gusta mucho ese color!!

    YanıtlaSil
  14. Darker lips are my thing, this is perfect, looks great on you xoxo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. bugün rengine bayılıp aldım bu ruju, indirim vardı Watsonsta, kartla birlikte %50 indirim. İki rengini kaptım, 404 ve 209. ama buna özellikle bayılarak aldım. Elimde denedim, hala çıkaramadım :) O kadar kalıcı

    YanıtlaSil