Neutrogena Deep Clean Canlandırıcı Günlük Peeling

neutrogena-deep-clean

Merhaba

Neutrogena Deep Clean Canlandırıcı Günlük Peeling hakkında yazacaklarım var bugün.
Bu canlandırıcı peelingi belli aralıklarla ve farklı şekillerde bir süredir deniyorum. Mesela bir hafta boyunca hergün kullandım. Bir kaç gün ara ile kullandım, gün aşırı kullandım zamana yayarak. Şimdi de yazabileceğim, sizlerle paylaşabileceğim kadar deneyim sahibi olduğuma karar verdim.
Şimdi her zaman olduğu gibi ürünün vaatleri ile başlayalım. 
Cildi etkili bir şekilde kirden, tozdan makyajdan arındırdığı söylenmiş mesela. Cildi kurutmadan temizleyeceği belirtilmiş ve bu ürünün normal/karma ciltler için olduğu ifade ediliyor.
Benim cildim kuruya dönük karma. Bunu hatırlatarak kendi deneyimime geçiyorum.

neutrogena-deep-clean-canlandirici-gunluk-peeling

Gördüğünüz gibi jel formunda irili ufaklı tanecikleri olan bir ürün Neutrogena Deep Clean. Tanecikler hissedilecek boyutta ama tahriş söz konusu değil. Ürünü kullanmaya başlamadan bir kaç yazı okumuştum hakkında ve en büyük endişem içindeki mentolün rahatsız edeceği olmuştu. Bir blog yazısında mentol yüzünden gözlerinin yandığı yazılmıştı. Zaten göz çevresi dışında kullanılan bir ürün. Yüzümüzden gelen esintinin gözümüze gelecek boyutta olabilme ihtimali ürkütmüştü ama asla öyle bir şey yaşamadım. Kokusu çok hoş ve rahatlatıcı. 
Yukarıda 1 hafta hergün kullandığımı yazmıştım. Bu süre boyunca yine yüzümde bir rahatsızlık sorun oluşmadı. Bana göre haftada 2 veya 3 gün kullanmak en uygun olanı. Vaat ettiği temizliği zaten hem dokunuşta hem görüntüde hissediyorsunuz. Ten makyajını da gayet başarılı temizliyor ama ben bunu sadece denemek, notlarımın arasına almak için yapmıştım. Normalde bu şekilde kullanmadım. 
Nasıl uyguladığıma gelince; ıslak yüzüme minik dairesel hareketlerle uygulayıp duruluyorum, göz çevresi hariç. Kullanım sonrası acil nemlendirici aratan temizleme ürünlerden olmadığını rahatça söyleyebilirim.
Şimdi de hangi ciltlerin kullanabileceği konusuna kısaca değineyim. Söylediğim gibi normal ve yağlı ciltler için olduğu belirtilen ürün benim cildimde hiç bir sorun oluşturmadı. Kurutmadı germedi. Bunu özellikle belirtmek istedim; yine bir yazıda kuru ciltlerin kesinlikle kullanmaması gerektiğini okumuştum. Böyle iddialı ifadeler beni rahatsız ediyor. Her ürün her ciltte aynı etkiyi göstermez. Belki yağlı bir cilt benim kadar sevmeyebilir bu ürünü. Biraz cilt durumuna biraz da beklentilere bağlı aslında sonuç öyle değil mi?
Neutrogena Deep Clean Canlandırıcı Günlük Peeling 150 ml. Fiyatı da ortalama 15 TL. Fiyat-Performans değerlendirmesi isterseniz benden evet ben alırım kullanırım. 
Şimdi yine Neutrogena markasına ait farklı bir seriye başlayacağım. Onun da sonucunu hem blogda hem sosyal medya hesaplarımda sizlerle paylaşacağım.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere
Sevgiler





"Neutrogena Deep Clean Canlandırıcı Günlük Peeling" için 14 yorum:

  1. Cildim çok kuru ama haftada bir gün peeling yapıyorum, beni en çok rahatsız edenler "yağlanmayı ve parlamayı önleme" etkisi olanlar, çünkü cildimi çok fazla geriyorlar. Bu peelingde sanırım o etki yok, özellikle yaz aylarında deneyebileceğim güzel bir alternatif gibi geldi. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onlar daha çok karma ve yağlı ciltler için uygun. Kuru ciltler için özel az ürün var. Benim cildim karma ama kuruya dönük. Yanak kısımları inanılmaz kuru mesela ve ben bu sebeple her ürünle anlaşamıyorum. Hele bazılarını uyguladıktan sonra hemen nemlendirici sürüyorum en acilinden hem de:)

      Sil
  2. Neutrogena lise zamanlarımda sıklıkla tercih ettiğim maarkalardan biriydi. Özellikle genç- ergen ciltlere uyacak, fiyat/performan açısında başarılı gelen ürünleri var. Bende yağsız bir nemlendiricisini kullanmaya başladım yeni <3

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yolun yarısını geçmiş biri olarak gayet memnunum deneyimlediğim ürünlerinden.

      Sil
  3. Benim de ürünlerim bittikten sonra bu markaya yönelicem :) Güzel bir yazı olmuş, dediğiniz gibi herkesin cildi farklı doğal olarak tepkiler de farklı olabiliyor net birşey söylemek mümkün olmuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazıları çok iddialı konuşuyor, öğrenecekler yavaş yavaş:)

      Sil
  4. Neutrogena ürünleri ile anlaşıyorum genelde bunu denemedim ama farklı bir peeling denemiştim ve memnun kalmıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun günlük olması dikkatimi çekmişti. Belirgin taneciklere rağmen bir hafta üst üste her gün kullandım sorun yaşamadım

      Sil
  5. Benim cildim cok kuru bir de merak ettigim konu ben güneslenmeyi çok seviyorum. Bronzlasmis ciltte soyulma yapar mi merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soyulma yapmasa da bronzluğu hafifleteceğini düşündüğümden tenim bronz olduğu zaman biraz uzak duruyorum peelinglerden:))

      Sil
  6. Neutrogena'lar genelde pahalı oluyor ama iyi iş görüyor, bunu kullanmadım ama ayak ve el kremlerini yıllardır alıyorum, çok memnunum. Teşekkürler tanıttığın için. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimlerde alınabilir. Bazı ürünlerde rakamlar çok uygun ayrıca

      Sil
    2. Çok faydalı bir yazı olmuş alışveriş listeme yazıyorum. :)

      Sil
  7. Bende başka bir serisini kullanıyorum tam set olarak memnun kaldığım bir marka benimde.

    YanıtlaSil