Ana Sayfa » , , » Victoria's Secret'tan Love Me More

Victoria's Secret'tan Love Me More


victoria-secret-parfum

Aşık olmanın tadına varacaksınız. Cilveli, şımartan, leziz ve baştan çıkarıcı: Love Me More denince aklınıza ilk gelenler olacak. Bu en yeni kokuya tutkuyla bağlanacak, hiç vazgeçemeyecek ve ondan ayrılmak istemeyeceksiniz. 

Bu seksi parfüm, Victoria’s Secret için özel olarak yaratılan French Canelé notalarıyla baştan çıkarıyor. Bordeaux’nun ünlü Canelé tatlısından ilham alan parfüm, karamelize şekerin vanilya, rom ve pembe şekerle buluşmasıyla vazgeçilmez bir tutkuya dönüşüyor. 

Greyfurt notaları ferahlık hissiyle açılışı yaparken Canelé şımartan çağrışımlarla ortaya çıkıyor ve ardından sığla ağacının taze ve çiçeksi kokusu seksi bir iz bırakıyor. 

French Canelé notamız, Victoria’s Secret için özel olarak yaratıldı. Bordeaux’nun içi yumuşak vanilyalı, dışı karamelize şeker kaplı leziz tatlısından ilham alan bu nota, ilkbahar için mükemmel bir esinti katıyor. Ultra şımartıcı ve tıpkı Victoria’s Secret melekleri gibi benzersiz. 

Love Me More serisinde yer alan diğer ürünler de çok yönlü kullanımıyla bir harika. İlkbaharın yeni kokusu başınızı döndürürken, şişenin neon pembe üç boyutlu logosunu çıkarılıp bileklik olarak da kullanılabilir. 

Bu eşsiz koku 26 Ocak’tan itibaren tüm Victoria’s Secret mağazalarında yer alacak. 

LOVE ME MORE KOLEKSİYONU ÜRÜNLERİ: 

Eau de Parfum 
Rollerball Vücut Spreyi 
Vücut Losyonu


"Victoria's Secret'tan Love Me More" için 8 yorum:

  1. Victoria Secret ürünlerini severek kullanıyorum. Bu kokuyu görmemiştim ama.Gidip bi bakayım.

    YanıtlaSil
  2. VS ürünlerini genel olarak çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm ürünlerini kullanmış olmasam da, kullandıklarımdan ben de memnun kaldım

      Sil
  3. Şişesinin güzelliği♥

    YanıtlaSil
  4. Şişe tasarımını çok beğendim ^^

    YanıtlaSil