Bebak Gül Özlü El ve Vücut Nemlendirici Kremi

el-kremi

Merhaba Arkadaşlar
Bebak ürünlerinden birini anlatmak istiyorum bugün size. Bebak Gül Özlü El ve Vücut Nemlendirici Kremi. Geniş adı bu olsa da Bebak güllü el kremi diye ifade edenler az değil:)
Bu kremi yaklaşık 8 aydır deneyimliyorum. Şimdi 8 ayda bitmedi mi diyeceksiniz:) İlk tüpü düzenli kullanmadığımdan bir süre sonra ikincisini aldım. Daha sonra  el bakım rutinim içine aldım ve bugüne kadar da kullandım. Yeterli kanaatin oluştuğunu düşündüğümden yazmaya karar verdim.
Bendeki 75 ml bir ambalajda. Bu ürünün 20 ml minik ve 200 ml boyları da var söyleyeyim. 

Bebak ürünlerinin içeriğinin temiz olduğunu biliyoruz, bu hatırlatmadan sonra ürüne devam edelim. Ürünün sitesinde, cilt yapısına uygun bileşenler içerdiğinden derinin alt tabakasındaki hücrelerin güçlenmesine yardımcı olacağı ve üst tabakadaki yenilenme işlemini destekleyeceğini belirtmişler. İçindeki doğal gül yağı ise cildin elastikiyetinin kazanılmasında önemli rol oynarmış. Ürün ile ilgili en güzel detay ise tüm cilt tiplerine uygun olması. 
Şimdi kendi deneyimime geçeyim. Beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerden bahsedeyim. 
İsminden de anlayacağınız gibi üründe gül kokusu var ve ben gül aromalı hiç birşeyle anlaşamıyorum. Gül suyu kullanmam mesela. Güllaç çok severim ama orada da kullanmam:))
Bana uzak tek özelliği bu oldu aslında. Tabi bu özelliğinden dolayı kullanmayı bıraktım mı? Tabi ki hayır yukarıda dediğim gibi bir online alışverişimde ikinci ürünü attım sepete. Onun dışında nemlendirmesi yeterli, emilmesi yeterli. Kıvamı biraz koyu fotoğrafta gördüğünüz gibi ama benim için hiç bir sakıncası yok hatta daha iyi bu şekilde, sürerken kontrol sağlayabiliyorum.
Oldukça uygun fiyatları işlevine göre üstelik. İndirimde 7 liraya almıştım yanlış hatırlamıyorsam online alışverişte. Ayrıca Bebak ürünleri birçok kozmetik mağazasında da satılıyor, ulaşmak zor değil.


Eğer denemediyseniz muhakkak öneririm. Hele gül kokusu sevenler çok daha fazla memnun kalacak:)
Sevgiler




"Bebak Gül Özlü El ve Vücut Nemlendirici Kremi" için 16 yorum:

  1. Gül kokusunu bende çok sevmiyorum ama bebak ürünlerinin acı bademli serisini üniversite yıllarımdan beri severek kullanıyorum o zaman bir mankenden duymuştum gece kremi olarak kullanıyordu ve bende hala zaman zaman kullanırım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalmadığı bir ürünü olmadı sanıyorum, ben de seviyorum ama ah o gül kokusu:)

      Sil
  2. Gül kokusunu sevmiyorum ama aynı sekilde güllaç yapmayı da yemeyi de severim =)) Gül kokulu ürünlerde özellikle Raen'i çok başarılı bulmuştum. Bebak çoğunlukla fiyat/performans açısından iyi kalıyor. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Rean oldukça iyi. Kokusu da rahatsız edecek boyutta değil

      Sil
  3. Ben de çok memnun kaldım.Çoğu arkadaşım bile görüp aldı :)

    YanıtlaSil
  4. Ah bu bebak ürünlerinin kokusuzları olsa benden mutlusu olamaz :( gül ve badem kokusunu hiç sevmediğim için zorlanıyorum o ürünleri kullanırken. Ama yapıları iyi ona laf söyleyemem tabi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aroma anlamında sanıyorum benzeşiyoruz. Badem ve Hindistan cevizi kokulu ürünleri çok dikkatli kullanıyorum. Uzaktan uzaktan:)

      Sil
  5. Ben sevmiştim bunu bir tane bitirdim ikincisini de aldım bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de ikinci, sanırım 3.ürün için ihtiyaç listesi çıkarıp eklemeliyim. Ancak çıkarım alışverişe

      Sil
  6. Gül suyunu gıdalara eklemeyi ve gül suyu sürünmeyi ben de sevmiyorum. Ama gül kokulu bir kreme dayanamam..:)

    YanıtlaSil
  7. Kokusu beni rahatsız etmiyor. Severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ellerimi burnuma çok yaklaştırmıyorum kullandığımda ve çoğunlukla gece kullanıyorum

      Sil
  8. kokusunuda nemlendirnesini emilimini cok begeniyorum mumkunse temiz cilde uygulayin yoksa kokusu dayanilmaz bi hal aliyo heraksam maskeden sonra nemlendirmek icin yuzume suruyorum. esimde kokusuna bayiliyo gül bahcesinde yatiyorum sanki diyo nefis bisi

    YanıtlaSil
  9. Deneme Firsatim olmustu, bayildim tek kelimeyle.
    Bebak'in Gül özlü Serisini nerden aliyorsunuz Arkadaslar?
    Istanbul Avrupa'da aramadigim yer kalmadi..
    Watsons, Gratis v.B yerlerde Gül Serisini bulamiyorum.
    Türkiyede oturmadigim icin online Alisveris yapamiyorum..

    YanıtlaSil