Rimmel London 60 Seconds

rimmel-60-seconds

Merhaba
Rimmel London 60 Seconds bugün blog konuğum. Yani 60 saniyede kuruyan oje. Daha evvel farklı iki rengini kullandığım bu seriyi, blogumda yazmadığımı farkettim. Hem bu şeker pembeyi deneyeyim hem de blogda yazayım bulunsun dedim:)
Gördüğünüz gibi ojenin 60 saniyede kuruma vaadi var. Kurudu mu dersiniz?
Bendeki renk 323 numaralı pembe. Pembe ojeler çok benim rengim olmasa da, oje de farklılığı sevdiğimden arada farklı tonlarını deniyorum. Bir de göz farı renklerinde biraz yenilikçi olabilsem keşke:)) 
Efendim bu serinin fırça şekli ve yapısını beğeniyorum. Hani hep diyorum ya oje fırçası çok önemli, kontrolü kolay olmalı diye. İşte bu da onlardan biri. Tırnağımda gördüğünüz renk iki kat uygulama ile oluştu. Aslında koyu sürülürse gördüğünüz renk için tek kat yetebilir.
Bazı ojeler aynı seriden olsa bile yapıları değişebiliyor. Mesela bu serinin 873 numaralı buz mavisi gibi bir rengi var, fırça izi yapmıştı ancak bu pembe yapmadı. Sevdim bu durumu.
Ama bu 60 saniyede kurumadı, sanırım 2 dakika sürdü tek katın kuruması. Kalın mı sürdüm acaba? Bilemedim...
60-saniyede-kuruyan-oje

Rimmel ürünleri biliyorsunuz Watsons Mağazaları'nda satılıyor. Ve markanın hemen hemen kullandığım her ürününden memnun kaldım. Mesela, her fırsatta her yerde söylediğim gibi Rimmel Nail Nurse sanki bir mucize. 
Rimmel 60 Seconds fiyatı 5 lira civarı.
Sanıyorum 3 rengi daha var kullanmadığım, onları da alıp günün ojesi olarak instagramda sizlerle paylaşırım veya bu posta eklerim.
Sevgiler



"Rimmel London 60 Seconds" için 17 yorum:

  1. Renk çok hoş. Ojenin çabuk kuruması önemli bir şey. Küçük çocuk olunca onunla ilgilenirken bozuluveriyor yoksa

    YanıtlaSil
  2. selam renk güzel bir pembe tonu yalnız 60 saniye deyip de 2 dakika da kuruması olmamış :) mat ojeler daha çabuk kuruyor sanırım aldığım matlar ne renk olursa olsun sürünce anında kuruyor birde fırçada çok başarılı değil yada resimde öyle görülmüş olabilir iz yapmış sanki ama tırnaklarınız diğer yazılarda da ilgimi çekmişti çok güzel bakmışsınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı renkleri daha kısa sürede kurumuştu.
      Fırça izi bırakmadı gibi geldi bana, belki de ben öyle görüyorum.
      Sevgiler

      Sil
  3. Bana rengi uymasa da çok güzel bende bu ojenin bordo rengini kullanıyorum en çok fırçasını sevdim çok kolay bir sürümü var sana çok yakışmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yukarıda yazdığım gibi, pembe benim de rengim değil ancak tarzım olmayan renkleri denemeyi seviyorum:)

      Sil
  4. Ben de seviyorum bu ojeleri artik cabuk kuruyan ojeler olmali zaten bu devirde neydi o oyle saatlerce beklemek :) bu arada blogumdaki cekikisime beklerim katilirsaniz cok sevinirim

    YanıtlaSil
  5. kuruma olayı süpermiş rengide çok güzel

    YanıtlaSil
  6. Renk tabi ki çok güzel ve yakışmış. Bu seriyi çok seviyorum.Ama bence de renkten renge yapısında değişiklik gösteriyor.

    YanıtlaSil