Isana Asetonsuz Oje Çıkarıcı Pedler

mendil-sekline-aseton

Merhaba Arkadaşlar

Isana Asetonsuz Oje Çıkarıcı Pedler nasıl, onu anlatmak istiyorum size bu yazımda. Instagram hesabımda paylaştığım bir videoda bahsetmiştim bu üründen. Mendil şeklinde asetonlar, ped şeklinde asetonlar bana hep pratik gelmiştir. Orada da söylediğim gibi akma, bulaşma dökülme riski olmadan rahatça kullanabiliyoruz.
Tabi bu pratik olma avantajının yanında, performansı da oldukça önemli. 
Şimdi birlikte inceleyelim ürünü.
mendil-seklinde-aseton

Plastik bir kutu içinde 30 adet ped var veya mendil diyelim. Kutuyu ilk açtığımızda koruyucu bir folyo ile karşılaşıyoruz. Bir süre o folyo da kaldı ama sonrasında deforme olunca tamamen çıkardım.
Kullanımına gelince; bildiğiniz pedlerden alıp hafifçe tırnaklarımızdaki ojeyi temizliyoruz. Ancak Isana için hatırlatmak isterim, her seferinde iki ped birden geliyor mendiller çok ince ona dikkat etmek lazım:)
Nemlendirmesini çok sevdim, biliyorsunuz asetonda en önem verdiğim özelliklerden biri. Yağlı his bırakmıyor, bunu da belirteyim takipçilerimden buna dikkat eden var. 
Açık renk ojelerde çok rahat kullandım ancak koyu renk ojelerde bir sorun yaşadım, onu da şöyle söyleyeyim; açık renk ojelerde 3-4 ped ile 10 tırnak temizlenebilirken, koyu renk hele 3 kat sürülmüş ojelerde 10 ped harcadım. 
Peki bu durumda tekrar alır mıyım kullanır mıyım? Elbette alırım, kullanırım. Çok sık oje kullandığımdan ve koyu renk ojeleri daha fazla tercih ettiğimden, her gün kullanacağım bir oje çıkarıcı olmasa da açık renk ojelerde kullanacağım veya çantamda daimi bulunduracağım bir oje çıkarıcı olarak benimle olacaktır.
Ürünün fiyatı 6 TL 
Isana ürünlerini Rossmann Mağazaları'ndan alabiliyoruz. Bu arada Rossmann yetkililerine bir çağrıda bulunmak isterim. Bu çağrıyı takipçilerimin ricası üzerine yapıyorum: Lütfen mağazalarınız her şehire açılsın:)
Bu anlamda ben şanslıyım Mecidiyeköy şubesi evime çok yakın.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler








"Isana Asetonsuz Oje Çıkarıcı Pedler" için 4 yorum:

  1. İsana oje çıkarıcıları hala deneyemedim öyle bir stok yapmışım ki eve hala erimedi :)))

    YanıtlaSil
  2. Çantada taşımak içinde ideal aslında. Bakacağım en kısa sürede :)

    YanıtlaSil
  3. kullananlar için büyük kolaylık

    YanıtlaSil