Flormar Up To 7 Days Shine&Color Deneyimi



Merhaba
Bir süredir deneyimlediğim Flormar Up To 7 Days Shine&Color ile buradayım. Yani Flormar'ın yeni serisi 7 gün çıkmayan oje.
Ojenin vaadine bakıldığında 7 güne kadar renk dayanıklılığı diyor. Yani seri çıktığından beri herkesin 7 gün dayanan oje demesi, bu ifade üzerine:)
Benim deneyimlediğim renk 008 My Sweet Quenn. Şimdi hem nasıl uygulandığımı, hem de ben de ne kadar dayandığını anlatayım size.
Gri bir kutuda sunulmuş iki oje şişesi. Step 1 yazan bölümde tercih ettiğimiz renk var. Tırnaklarımıza base coat (şart değil) uyguladıktan sonra 1.aşama olan rengimizi sürüyoruz. İki kat uyguluyoruz rengi. Kullanım detaylarında iki dakika ara ile yazıyordu ama ben iki dakika beklemedim. 10.tırnak bittiğinde ilk tırnak kurumuştu zaten devam ettim. İki kat ojemizi sürdükten sonra Step 2 şeklinde belirtilmiş bölümdeki UV Top Coatı uyguluyoruz. Bu hem ojenin sabitlenmesini sağlıyor hem de parlaklık veriyor.

Bu ojenin en sevdiğim özelliği fırçası oldu. Dilerim seriler üretilirken veya bildiğimiz seriler yenilenirken, klasik Flormar fırçası da bu şekilde olur. Sevmediğim özelliği ise kutu şeklindeki kapakların yerinden çıkıyor olması. Yani fırça şişede kalıyor dış kapak elimde:)
Gelelim dayanıklılık durumunda. Ojeyi uyguladığımdan bu yana 7 gece 6 gün geçti. Alttaki fotoğrafta görüntülemeye  çalıştığım gibi (fotoğrafı çok net çekemedim farkındayım), 5. gün sol elimin baş parmağı sağ elimin işaret parmağında minik soyulmalar farkettim 6.gün daha belirgindi. Bir de tırnak diplerinde deformeler. 4 gün veya 5 gün kullanabileceğimi anlamış oldum. Ama daha evvelden de sizlerle paylaştığım gibi, ben suyla fazla oynuyorum. Bu da bir ojenin tırnaktaki ömrünü azaltıyor.
Ve benim için bir rekor bu arkadaşlar çok uzun yıllardır oje kullanırım ilk defa bir oje tırnağımda bu kadar uzun süre kaldı. Şimdiye kadar 3 gündü benim rekorum ki o da sayılıdır. Herşey sizler için:))

Ojenin 7 gece 6 gün sonunda geldiği durum.

Farklı bir yazıda tekrar görüşmek dileği ile...
Sevgiler



"Flormar Up To 7 Days Shine&Color Deneyimi" için 25 yorum:

  1. gayet iyi dayanmış dayanmışsın :-))) ben sanırım 3 gün dayanabildim o süre içinde oje de güzel dayandı özellikle parlak olmasını çok sevdim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk 4 gün sahiden iyiydi parlaklık.
      İyi dayandım:)))

      Sil
  2. Tam da merak ettiğim renkti bu :) Çok güzel durmuş..

    YanıtlaSil
  3. Aynı rengi almışız. Kapak sorununa ben de videoda değindim. Henüz denemedim ama sen olmuş diyorsan tamamdır 😘💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende durduğu süreye göre gerçekten iyi. Zaten hiç bir oje sever aynı renk ojeyi bir hafta kullanmaz. Performans tamamdır:)

      Sil
  4. Benim sol elimdeki ojeler 4 ve 5.günlerde fena olmamasına rağmen sağ elim kabus gibiydi.Yine de güzel rengi yüzünden alınabilir bence :))

    YanıtlaSil
  5. Oje sürmeye çok üşeniyorum, tam benlikmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç üşenmediğim tek iş oje sürmek silmek tekrar sürmek:))

      Sil
  6. renge bayıldım.... gelelim dayanıklık konusuna 3 gün bile dayanması benim için mucize olur. Çünkü bulaşık makinem bozuldu ve bir süredir bulaşıkları elde yıkıyorum. Mutlaka denicem bu ürünü

    YanıtlaSil
  7. Çok merak ediyorum ama almıycam, elimde 10-100-1000 ojeyi azaltmam lazım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oje hiç azalmaz bende. Şu yaşıma geldim daha tek bir oje bitirmedim ben:)

      Sil
  8. valla süper ben sabah sürüyorum akşam çıkarıyorum çünkü uçları çıkmaya başlamış oluyor :D bana 2 gün dayansa daha ne isterim...En kısa sürede alıp deneyeceğim

    YanıtlaSil
  9. Çok merak ediyordum. Artık alabilirim :D Ben de suyla çok oynuyorum. Hemen deneyeceğim. Flormar ın tüm ojelerinde var galiba kapaktan fırçanın ayrılması sorunu. Silikonla yapıştırdım en son :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kapakları çıkan başka bi marka:)) Ama o da düzeltti son çıkardıklarını

      Sil
  10. 4-5 gün durması baya iyi bence:)

    YanıtlaSil
  11. fazla bile dayanmış bende 4 gün durdu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elleri ve tırnakları kullanma durumuna göre de değişiyor sanırım:)

      Sil
  12. ben de bu ojeyi çok sevdim gerçekten kalıcı ama benim de sevmediğim yanı fırçası oldu. Bana çok kalın ve küt geldi ince fırçalarla daha iyi sürüyorum sanırım.
    bende burda bahsettim
    http://beautyblognote.blogspot.com.tr/2015/12/flormar-shine-up-to-7-days.html

    YanıtlaSil