Note Oil Green 43

note-oje

Merhaba 
Note markasını artık hepimiz tanıyoruz, biliyoruz. Blogumun konuğu Note Oil Green 43 Hayatımıza gireli çok uzun zaman olmasa da bir çok kozmetik üründe oldukça başarılı. 
Bir oje sever olarak ojelerini Note ojeleri denemeye devam ediyorum. Fırça yapılarını ince bulsam da. (fondötenini de çok sevdim onu da bir ara yazarım).
Bugün markanın  oil green 43 numaralı ojesi ile tanıştırmak istedim sizi. Note ojelerinde sevdiğim tek özellik var kuruma hızı.
note-green-nail-polish

Ojenin rengini birebir yansıtmaya çalıştım fotoğrafı çekerken. Yakın tanıyanlar bilir daha çok mat renkler tercihimdir aslında ama zaman zaman içinde sim, sedef ve pırıltı barındıran ojeleri de kullanıyorum bu da onlardan biri.
Fotoğrafta iki kat sürülmüş halini görüyorsunuz. İki katta rengini net olarak verdi. Dediğim gibi kuruma hızı ortanın üzerinde. İlk kullandığımda endişem, çıkarırken parmaklarıma kadar bulaşır mı acaba renk veya tırnaklarda kalır mı gölgesi gibiydi. Ama hiç birini yaşamadım. İki ayrı asetonla denedim ve sorunsuz çıkardım. Leke, gölge iz vs kalmadı. Ama instagramdan takip edenler bilir, yine Note'un başka bir yeşil ojesi parmaklarıma kadar nasıl boyamıştı:)
 Ben Ünye seyahatimde Odak Parfümeri'nden almıştım bu ojeyi ve tabi birkaç rengini daha. 
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere 
Sevgiler





"Note Oil Green 43" için 11 yorum:

  1. Bu bende de var çok hoş bir renk :)

    YanıtlaSil
  2. NOTE markasını hâlâ tanımayanlar var aramızda:) rengi yoğun ve guzel. Silerken sorun çıkarmaması da oje de hoşuma gidenlerden ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle benzer renklerde çıkarma-bulaşma sorunu fazlaca yaşanıyor. Neyse ki bu tertemiz:)

      Sil
  3. Yeşile bakış açım değişti diyebilirim... Tonu çok güzel.. Güle güle kullanın.. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Note markasının birçok ürününü kullanıyorum. Hepsinden de memnunum. Dediğin gibi gerçekten oldukça başarılı. Ojenin tırnakta uygulanmış halini çok sevdim.

    YanıtlaSil
  5. rengine bayıldım sizde de çok hoş durmuş başka markalarda silmek resmen işkence çıkmıyor tırnakta kalıyor

    YanıtlaSil