L'oreal Elseve Mucizevi Bakım Yağı

Merhaba
Loreal Elseve Mucizevi Bakım Yağı'nı anlatmak istiyorum bugün. Elektriklenen saçlar için çözüm aradığımda karşıma çıktı. En büyük saç sorunum şu an elektriklenme çünkü. Elseve Mucizevi Yağ hakkında çok şey okudum almadan önce. Çok çok memnun olanlar olduğu gibi hayal kırıklığı yaşayanlar da vardı. Elseve mucizevi yağ kullanımı hakkında da çok değişik yorum yapılmıştı. Alıp kullanarak bende etkisinin nasıl olacağını görmek daha uygun olacaktı, öyle de yaptım.
L'oreal Elseve Mucizevi Bakım Yağı

Önce bakalım neler vaat ediyor ve hangi durumlarda kullanılacağını söylüyor ürün?
*Saçlarınızı ağırlaştırmadan beslemek için günlük bakım olarak kullanabilirsiniz.
*Saç boylarına ve uçlarına bir miktar bakım yağı uygulayarak göz alıcı parlak saçlar elde edebilirsiniz.
*Saçlarınızı kurutmadan veya şekillendirmeden önce, korunmak için kullanabilirsiniz.
*Pürüzsüz görünümlü saçlara sahip olmak için kullanabilirsiniz.
*Her an yumuşacık görünen dokunulası saçlara sahip olmak için kullanabilirsiniz.
*Islak saçlarınıza bir miktar bakım yağı uyguladıktan sonra, saçlarınızı kolayca tarayabilirsiniz. İçeriğinde çiçek özleri bulunan bu yağın iki çeşidi var; normal saçlar için ve boyalı saçlar için. Ben normal saçlar olanı tercih ettim bir Gratis alışverişimde. Ürünü üç şekilde kullanabiliyoruz. Saçlarımızı yıkamadan 15-20 dakika önce, saçlarımız nemliyken tarama kolaylığı açısından ve şekillendirme amaçlı. Tüm kullanımlar için omuzlarımda olan saçlarıma iki pompa yeterli geliyor. Ben bu ürünü duş sonrası kullandım. Şimdi neler yaşadığımı anlatayım.
Elseve mucizevi yağ kullanımı

Öncelikle belirteyim saçlarım kuru benim. Şişe neredeyse bitmek üzere bu arada. Dediğim gibi saçlarımı yıkadıktan sonra, nemli saça uyguladım. Yumuşaklığını ve parlaklığı çok sevdim. Nemlendirmesini sevdim. Saçlarda elektriklenme sorunumu yarıya indirdi kullandığım zamanlar. Tatilde de koruma amaçlı denize veya havuza girmeden muhakkak kullandım. Ve genel sonuç şu: Sorunlarımı tamamen çözmese de memnun kaldım.
Elseve Mucizevi Yağ şimdilik saç bakım rutinimin içinde. Uzun süreli kullanımda tam anlamı ile çözer mi sorunlarımı bilemiyorum ama anlık kullanımda istediğimi vermesi bana yetti:) 100 ml plastik pompalı şişede olan bu ürünü ben 14 TL gibi bir rakama almıştım, yanlış hatırlamıyorsam. Elbette işim gereği sizlerle paylaşmak için farklı ürünler denemeye devam edeceğim.
Eğer saç sorunlarınıza uyuyorsa ve uygun fiyatlı bir saç bakım ürünü arıyorsanız sizin de bu ürüne şans vermenizi öneriyorum.
Güncelleme yaparken eski bir yazı olduğundan fotoğrafların da çok iyi olmadığını farkettim. Bir ara bunu da yenileyeyim bari :D 
Sevgiler


"L'oreal Elseve Mucizevi Bakım Yağı" için 17 yorum:

  1. 3 ayrı şekilde kullanılması çok güzel. Sanırım bende ençok nemli iken kullanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu şişe bitince yenisini alıp kuruduktan sonra şekil vermek amaçlı birkaç kez kullanmayı düşünüyorum

      Sil
  2. Bu tavsiyene uyacağım bende ,bir tek bu markayı kullanmadım sanırım.

    YanıtlaSil
  3. Bende banyo sonrasında kullandım bu ürünü ve memnun kaldım . Fiyatına göre başarılı bir ürün .indirim dönemletinde 10 tl altınada inebiliyor fiyatı , kaçırmamak lazım bence ... Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben henüz yeni almışken Gratis'te bir alana bir bedava şeklinde satılıyordu. Bu kadar memnun kalacağımı bilseydim alırdım onu da:)

      Sil
  4. farklı şekiller de kullanılabilirliği süpermiş.

    YanıtlaSil
  5. Sayenizde Restorex şampuanı kullanmaya başlamıştım . Acayip bir şekilde faydasını gördüm . Saçlarım adeta kendine geldi. Çok teşekkür ederim . Fazlaca elektiriklenen saçlarım için bunu da hemen yarın alacağım .
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim önerimden memnun kalmanıza. Bunun da sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim:)

      Sil
  6. Benim saçımı çok ağırlaştırıyor bu tarz yağlar :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Durulanmayanlar için ben de aynı sorunu yaşardım ama bunda yaşamadım:)

      Sil
  7. saçlarım kıvırcık ve keratin bakımından sonra bir süre kabarması ve elektriklenmesi dursa da aradan 1-2 hafta geçtikten sonra tekrar başladı ve çok muzdaribim artık bu durumdan. hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı bakımı yapmayı deniyorum ama onlar da her zaman yanımda olamıyor en iyisi böyle bir şey kullanmak sanırım teşekkür ediyorum en kısa zamanda alıp denemek istiyorum :) takipteyim, başarılar dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keratin bakımı değil de, keratin botoks bu anlamda daha uzun süre kurtarıyor bizi. Bu yağ da bir ölçüde önlüyor. Ama yine aynı markanın mucizevi yağ saç kremi çok daha başarılı bu üründen.
      Teşekkür ederim.

      Sil
  8. Saçlarım kuru ve boyalı olduğu için de çok yıpranıyor. Kullandığım bazı yağlar bakım kremlari var ama loreal elseve mucizevi bakım yağını da deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  9. Elseve mucizevi bakim yağının esnek bir uygulama seçeneği var. Bu hosuma gitti. Kullanmayı dusunebilecegim bir urun. Fiyati da hala uygundur umarım. :)

    YanıtlaSil