Deborah Clean Skin Remover (Göz ve Dudak Makyajı Temizleyici

goz-makyaji-temizleme

Merhaba

Bugün size Deborah Clean Skin Remover'ı (Deborah göz ve dudak makyajı temizleyici) anlatmak istedim. Göz ve dudak makyajı temizliğini, özellikle gece makyajlarında ayrı bir ürün ile yapıyorum Çift fazlı temizleme ürünlerini böyle ağır makyajlarda daha uygun ve başarılı buluyorum. Günlük makyajımı, pratik olması açısından tek bir ürünle temizliyorum bu arada.

Deborah'ın bu ürünü 125 ml fiyatı 15 TL civarı.  Kullanmadan önce iyice çalkalıyoruz, pamuğa biraz döküp göz ve dudak makyajını temizliyoruz. Ardından su ile yıkıyoruz.

Gördüğünüz gibi ürün bitmek üzere. Acaba ben memnun kaldım mı? Evet memnun kaldım. Bu ürünün en belirgin özelliği suya dayanıklı makyajı temizlemesi. Bu vaadini gerçekleştiriyor. Temizlerken hissetmeyi sevdiğim yumuşaklık, o nem hoşuma gitti.

Eğer siz de suya dayanıklı makyajınızı temizlerken sorun yaşayanlardansanız bu ürüne şans vermenizi öneririm. Üstelik işlevine göre fiyatı çok çok uygun. 
Deborah ürünlerini Watsons Mağazaları'nda ve bir çok online satış yapan sitede bulabilirsiniz. 
Sevgiler


"Deborah Clean Skin Remover (Göz ve Dudak Makyajı Temizleyici" için 20 yorum:

  1. Ürünü daha önce hiç kullanmadım ama suya dayanıklı makyajı kolayca silebilmesi ve fiyatı dikkatimi çekti. Denemeye değer

    YanıtlaSil
  2. Denemeyi istediğim bir marka ,görürsem alayım bende ...

    YanıtlaSil
  3. Suya dayanıklı makyajı yüzümüzden nerdeyse kazıyarak çıkarmaktan kurtaracak bir ürün... Deneyeceğim. Teşekkürler...:)

    YanıtlaSil
  4. Elimdeki bitince şans vereceğim :) bilgiler için teşekkür ederim canım

    YanıtlaSil
  5. Hiç denemedim canım ben garnierciyim ama her zaman yeni ürün denerim tabi ;)

    YanıtlaSil
  6. Madem tavsiye ediyorsunuz denemeye değer. Bir şey almadan önce muhakkak araştırır alırım. Zor makyajı çıkarması önemli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tavsiye ediyorum. Çok zorlu göz makyajımı sorunsuz çıkarması inanılmazdı:)

      Sil
  7. Bu markanın ürünlerini çok az denedim, ilk fırsatta bakacağım bu temizleyiciye.

    YanıtlaSil
  8. Çalışan hanımlar için özellikle ideal.makyaj kaygım olmayınca bakmakla yetiniyorum , gözü de çok ovmadan silmesi çok iyi bir nokta

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özelllikle gece makyajlarında veya koyu makyaj kullanmayı sevenlerde çıkartırken ciddi sorun oluyor dediğiniz gibi. Bu gibi ürünlerin çoğalması dileğimle:)

      Sil
  9. Daha dün göz göze geldik ama hakkında hiç yorum okumadığımdan incelemedim bile. Bir daha ki alışveriş için aklımda artık. Güle güle kullan canım sen de.

    YanıtlaSil