Ana Sayfa » , , , » Sweet Almond Oil (Asetonsuz Oje Silici)

Sweet Almond Oil (Asetonsuz Oje Silici)


Merhaba
Bugün asetonsuz oje silici anlatacağım size. Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover. Bu ürün The Body Shop mağazalarında satışta. Aslında ben kutu içinde pratik ped asetonlardan arıyordum, mağazaya girdim sordum bu varmış aldım çıktım:)
Ürün içinde aseton yok. Tatlı badem yağı, soya yağı ve şeker kamışı özü ile aşılanmış bir ürün. 100 ml ve fiyatı 21 TL
Şimdi bir aseton için bu rakam fazla değil mi diyeceksiniz üstelik 100 ml. Evet fazla, gerçekten fazla. Çünkü ben bu parayı hakedecek bir özellik görmedim bu oje silicide. Kolayca oje çıkarma olayı yok, bildiğiniz bastıra bastıra siliyorsunuz:) Nemlendirmesi bana zayıf geldi. En sevmediğim özelliği ise aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz kapak kısmı. Pamuğa dökerken cumburlop gidiyor, kontrol şansınız zayıf. Belki uzun süre kullanımda tırnakları besleyip büyütüyordur:)))
Şaka bir yana bir daha tercih edeceğim bir ürün olmaz bu. Hangi asetonu kullanırsam kullanayım muhakkak ojelerimi sildikten sonra ellerimi yıkar gerekli kremimi sürerim. Dolayısı ile asetonun tırnağıma vereceği zarar azalır. 
Yazımın girişinde bahsettiğim ped şeklindeki asetona bu parayı veririm çünkü her türlü ihtiyacımı karşılıyor. Ojeyi zorlamadan çıkarma, nemlendirme veya kontrollü kullanma gibi ama bu yazdığım üründen hiç memnun kalmadım. Bir daha da almam, nokta!:))


Sevgiler



"Sweet Almond Oil (Asetonsuz Oje Silici)" için 4 yorum:

  1. Ahh. Üzüldüm ben. Aseton zararlı yasaklanıyor vs. Dediler demekki yerine ikame edilenler kullanışlı değil. Kızım da ben de Ped olanları kullanıyoruz. Şimdilik böyle devam demekki
    Ne güzel denemeden hazıra koydum sayende teşekkürler sevgiler 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ped olanlarda da aseton yok ama hem ojeleri silmesi hem nemlendirmesi çok iyi. Bu ürün beni hayal kırıklığına uğrattı:)
      Sevgiler benden:)

      Sil
  2. Eğer kokusuna dayanabilirsen Wynn marka asetonsuz oje çıkarıcıları öneririm, fiyatları TBS 'ye kıyasla çok uygun. Ya da online olarak Amadea 'da satılan Oversa markasının muadil ürünlerine bakabilirsin, blogumda Amadea diye aratarak ayrıntıları okuyabilirsin :)

    YanıtlaSil