Alessandro Hand Spa (El Peelingi)

el-peelingi

Merhaba
Bugün size Alessandro Hand Spa ürününden bahsetmek istedim. Adından anlaşılacağı gibi bir el peelingi bu.
Biliyorsunuz bir kadının ellerine çok önem vermesi gerektiğini düşünenlerdenim. Çünkü vücutta zaman içerisinde estetik uygulayabileceğeniz bir çok bölge var ama eller için bu mümkün değil. Bu sebeple zamanında alınan önlemler ellerimizi daha bakımlı gösteriyor. Birebir iletişimde en çok ellerimizi kullandığımızı düşünürsek; evet ellerin bakımı çok önemli:)
Şimdi ürünü anlatayım size. Aromatik, besleyici yağlar içerin bu el peelingi minicik şeker taneleri barındırıyor. Hafif sarı gibi rengi. Mis gibi kokuyor mis:)
alessandro-el-kremi

Yukarıda elimin üzerinde gördüğünüz miktar iki elime de bol bol yetiyor. Şeker taneciklerini görüyor musunuz alttaki fotoğrafta? Nazikçe masaj yapıyorsunuz ellerinize. Tırnaklarımda oje olduğuna bakmayın, ellerime bakım uygularken ojelerimi muhakkak silerim. Yazıyı hazırlamaya başladığımda fotoğrafların hazır olmadığını hatırladım ve ojelerimle çektim fotoğrafları. Dediğim gibi, nazikçe masajımızı yapıyoruz ve cildi ölü derilerden arındırıyoruz. Ben peeling işlemi bittikten sonra ellerimi sadece su ile yıkıyorum. Çünkü şeker tanelerinin tamamı erimiyor. Yıkamayanları da duydum, sabunla yıkayanları da. Ben sadece duru su ile yıkıyorum. Ellerde bir süre için yağlı hissi oluşuyor ve yaklaşık 15 dakika sonra müthiş bir neme dönüşüyor. Kokusu da verdiği yumuşaklıkta bir kaç saat sürüyor. Hatta yumuşaklık çok daha uzun sürüyor. Son kullanma tarihi ne olursa olsun açtıktan sonra 6 ay içerisinde tüketme zorunluluğunu da hatırlatayım.
Farklı çiçek kokuları var. Lavander, Jasmine, Pashmina ve Amazonia. 100 ml olan bu ürünün fiyatı 25 TL civarı. Ben haftada bir gün olarak kullandım, bitmek üzere. Yenisi alır mıyım? Evet alırım. Siz de eğer ellerinize peeling uyguluyor veya uygulamayı düşünüyorsanız, şans verin derim.
Sevgiler




"Alessandro Hand Spa (El Peelingi)" için 9 yorum:

  1. El ve ayak peelinglerine bayılıyorum sürekli kullandığım için de çabuk biter buna da bir göz atayım farmasim bitince :)

    YanıtlaSil
  2. Bunu bir deneyeyim bakayım hiç denememiştim el peelingi.

    YanıtlaSil
  3. Bende severek kullanıyorum .Elleri ihmal etmemek lazım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikler canım, geri dönüşü yok çünkü:)

      Sil
  4. Canım yine çok güzel açıklamışsın..Bu üründen bende de var..İyi ki hatırlattın...Hemen kullanacağım...Sevgiler...

    YanıtlaSil